PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180307
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

bohaterowie

ocenił(a) serial na 10

Jacy są wasi ulubieni bohaterowie serialu LOST?? Ja lubie wszystkich ale chyba najlepszy jest Sawyer i te jego teksty... :D :D piszcie bo jestem ciekawa... :D

ocenił(a) serial na 10
kinia_24

Kate, Ana Lucia, Sayid i Sawyer :D
najciekawsze i najbardziej przeze mnie lubiane postacie lost:)

kinia_24

Najlepsi są James Ford i John Lock, a najbardziej mnie wnerwia(ł) Michael (chyba wiadomo dlaczego)

ocenił(a) serial na 10
kinia_24

Ja najbardziej lubię Locke'a, Sayid'a, oraz... Michaela. Zupełnie nie rozumiem, co tak dużo osób na niego narzeka - ale to okaże się zapewne wkrótce...

kinia_24

ja się cieszę że Inni dali Michaelowi motorówkę i mam nadzięję żę odpłynie i już go nie zobaczymy. Przez niego wszystko się pokręciło i przez niego musze czekać w napięciu do września :P

ocenił(a) serial na 10
kinia_24

a ja lubię: kate, jack, saiyd, charlie, claire, locke no i sawyer(taki fajny)
a nie znoszę: ana-cośtam, ethan i tych Innych

ocenił(a) serial na 10
kinia_24

Aha, zapomniałem: Sawyer i Charlie - bardzo barwne postacie, jak Charlie wisiał to naprawdę było mi go szkoda (dobrze, że przeżył). Mało tego, gdy Charlie rzucił narkotyki, to się... wzruszyłem! :O

ocenił(a) serial na 10
kinia_24

Ja też nie lubię Michaela. To co zrobił było bardzo, bardzo chamskie... i w ogóle od początku mi się nie podobał :-/

ocenił(a) serial na 10
kinia_24

Sawyer, Charlie i Sayid wymiatają! ^^

kinia_24

Sawyer jest jak dla mnie najlepszy, przystojny i zabawny :)

kinia_24

ja najbardziej lubię: Sawyera - nie muszę tłumaczyć czemu, KAte - Mimo że woli doktorka to lubie jej postoac bo jest ciekawa Saida - Bo jest mądry i Locka za to że mu sie udało

kinia_24

Więcej bohaterów lubię, niż nie lubię :P Ale najbardziej lubię Sun.