PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180307
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Witam, na początku powiem, że jestem wielkim fanem serialu, uwielbiam fabułę i wielu aktorów.
Producenci stworzyli świetny klimat wyspy i tajemnice, które nie mogą oderwać widza od ekranu.

Jednak moim skromnym zdaniem postać Kate jest bardzo denerwująca . ! Ciągle robi z siebie
ofiarę , jest egoistką, ciągle wszystko psuje, wszyscy muszą coś po niej robić. A w dodatku jej
retrospekcje o kryminalnej przeszłości . Nic tylko płacz, zabijanie i uciekanie . No i oczywiście na
koniec ciągłe romanse z facetami . Nie znam Evangeline Lilly z innych ról, ale moim zdaniem tutaj
wypada blado na tle świetnych aktorów, jak : Terry O'Quinn (John Locke) lub Michael Emerson
(Ben) . Co o tym sądzicie ? Pozdrawiam fanów Lost : ))

ocenił(a) serial na 10
kamil2911

Jestem tego samego zdania ,aktorzy którzy grali Johna i Bena grali najlepiej ,ogólnie dobra obsada :D Też jestem fanem tego serialu jednak Postać Kate jest denerwująca ,najgorsze jest to jak idzie jakaś wyprawa załóżmy Jack ,Lock Sayid i idzie im bardzo dobrze ,a tutaj nagle w środku akcji pojawia się Kate która zawsze musi się wtrącić i wszystko psuje ,ale cóż ktoś musi denerwować widza ,a co do retrospekcji to niektóre są rzeczywiście słabe ,jednak czasami wątki z Kate była ciekawe ;)
Pozdrawiam :D

Lock14

Ja bym jeszcze dodał do tej dwójki Naveena. Gdyby urządzono na Wyspie zawody w rzucaniu laczkiem na odległość Kate zgłosiła by się jako pierwsza :D

ocenił(a) serial na 9
Lock14

Cieszę się, aktualnie serial oglądam po raz drugi. Z tym, że teraz bardziej wnikam we wszelką fabułę, interesuję się całą Inicjatywą Dharma, chcę rozwiązać wszystkie zagadki i ciekawostki. Serial jest bardzo ciekawy i wciągający. Teraz kończę 5 sezon, przed finałem zamierzam obejrzeć 14 dodatkowych odcinków do poprzednich sezonów, co i Tobie polecam . Jak będę miał jakieś pytania po skończeniu serialu, to mogę napisać do Ciebie ? :)

ocenił(a) serial na 10
kamil2911

Obejrzę jak będę miał chwilkę ;) Bo serial oglądałem 2 razy ;) A gdybyś miał jakieś pytania to pisz śmiało ,będzie mi bardzo miło :D
Mogę dodać Cię do znajomych ?
Pozdrawiam :D

ocenił(a) serial na 9
kamil2911

Ta kobieta zachowywała się w tak beznadziejnie nie logiczny i egoistyczny sposób, że doprowadzała mnie do szału.

ocenił(a) serial na 10
kamil2911

A mnie nie denerwowała ;-) A przynajmniej nie pamiętam czegoś takiego, każda z postaci miała swoje plusy i minusy, co czyniło je ciekawymi. A to, że wszędzie jej było pełno? Dla mnie to nie problem, szczerze mówiąc bardziej mi się to podobało, niż niemal całodobowe leżenie na plaży Shannon ;] Nie przepadałem za to zbytnio za Benem, nie podchodziła mi ta jego dwulicowość, choć oczywiście Emerson świetnie go zagrał.

ocenił(a) serial na 9
aqu32

Ale najbardziej rozczarowałem się postacią Anny-Lucii graną przez Michelle Rodriguez. Aktorka nie spodobała mi się całkowicie w tej roli, oczywiście moim skromnym zdaniem . Pozdrawiam : )

ocenił(a) serial na 10
kamil2911

Evangeline Lilly jest ŚWIETNA w roli Kate. Naturalna, niebezpieczna kiedy trzeba, ale też łagodna. Nie wyobrażam sobie nikogo innego w tej roli. Podczas emisji serialu też ta postać mnie denerwowała i po części winiłem za to aktorkę. Po wróceniu do serialu stwierdziłem jednak, że przecież aktorka gra bez zarzutu, a denerwuje mnie jej zachowanie. Za to trzeba winić scenariusz. Mało tego: uważam, że Evangeline broni tą postać i sprawia, że da się ją oglądać, a czasami nawet lubić.

ocenił(a) serial na 9
MatiZ_3

Może jest w tym trochę prawdy, jednak chciałbym powiedzieć, że bardziej spodobała mi się rola Juliet, pomimo, że aktorka nie była główną bohaterką w serialu, jej wątek był o wiele ciekawszy.

ocenił(a) serial na 10
kamil2911

Juliet to wg mnie najlepsza kobieca postać w tym serialu.

MatiZ_3

akurat tu masz rację :)

kamil2911

Mam podobne zdanie odnośnie Kate. Strasznie irytująca postać, wszędzie się wtrąca i myśli, że ona i jej problemy są najważniejsze, zawsze wszystko psuje. W dodatku wiecznie chodzi z tą swoją zbolałą miną jakby ona była jedyną pokrzywdzoną na wyspie.Jak dla mnie najgorsza bohaterka tego serialu.

ocenił(a) serial na 9
kasia__88

Dokładnie, ja jako wielki fan serialu byłem wręcz wściekły na producentów za kreację bohaterki , pozdrawiam .Chciałbym polecić serial Alcatraz twórców Zagubionych. ; )

kasia__88

"Kate wszędzie się wtrąca"
Haha, zawsze jak zapowiadała się jakaś wyprawa, to ona też koniecznie chciała iść. Tak się upierała, że nie dało rady jej się pozbyć.
Mówią jej, że bezpieczniej jak zostanie, ale ona ma gdzieś - leci za nimi z plecakiem :P:P

kamil2911

Każdy z bohaterów miał plusy i minusy.
Bardziej od Kate denerwował mnie ten czworokąt miłosny, w którym brała udział - ona, Jack, Sawyer i Juliet