PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=39717}

Zagubiony w czasie

Quantum Leap
1989 - 1993
7,4 4,3 tys. ocen
7,4 10 1 4276
7,7 3 krytyków
Zagubiony w czasie
powrót do forum serialu Zagubiony w czasie

Najlepszy

ocenił(a) serial na 10

Mój ukochany serial dzieciństwa, zobaczyłam wszystkie odcinki po dwa razy :)Sam i Al byli niesamowici :P Przedstawione historie rozśmieszały i jednocześnie chwytały za serce. Do tej pory uważam, że ten serial jest najlepszym jaki kiedykolwiek widziałam xD

Sikorka

Też pamiętam ten serial z mojego dzieciństwa i wspominam go z sentymentem, z tego co wiem to leciała zawsze w soboty po południu na TVP2.

użytkownik usunięty
poza_rzeczywistoscia

pammiętam, ależ ja się wtedy tym emocjonowałam :)

ocenił(a) serial na 10
poza_rzeczywistoscia

serial leciał na rtl 7 od poniedziałku do piątku około 17.00 a nie na tvp 2

au2

ale na dwojce tez kiedys lecial o podobnej porze. ogladalem to, a tv - sat do dzis nie mam, wiec musial i na dwojce leciec... gdzies w polowie lat 90-tych na pewno.

au2

tak tak rtl7 ... byłam w podstawówce i pamietam ze zawsze po szkole był obiadek przy tym serialu... do tej pory pamietam jeden odcinków gdzie znajduja jakiec niebieskie ciała zamordowanych takie na mnie wrazenie zrobił ;p

użytkownik usunięty
Sikorka

Najlepszy serial z dzieciństwa...zresztą wtedy były dobre seriale a teraz...?! :/

Też go bardzo lubiłem.Może ktoś wie gdzie można go obejrzeć.

ocenił(a) serial na 7

Zgadzam się, kiedyś to były seriale, chętnie bym zobaczyła jeszcze kiedyś :)

Sikorka

czy ktoś może wrzucić odcinki na YT ZAGUBIONEGO W CZASIE LUB DAĆ LINK DO ŚCIĄGNIĘCIA TEGO SERIALU Z NETA...

ocenił(a) serial na 9
Sikorka

mam to samo... jako mała dziewczynka byłam nim zauroczona! każdy odcinek chłonęłam, przeżywałam bardzo silnie, emocjonowałam się :)
sentyment pozostał...
mnie w pamięci utkwił zwłaszcza ten o chłopcu z zespołem Downa i o pilocie... pamiętam, że główny bohater wcielał się też w role kobiet ...
super scenariusz!

ocenił(a) serial na 9
bruce1940

a ja plakalam na ostatnim odcinku... prawie nigdy nie placze ogladajac filmy, ale chyba bardzo sie przywiazalam do tego serialu. no i zakonczenie... i ta muzyka w ostatnim odcinku.... ehh :)

ocenił(a) serial na 9
domi_nique86

Popieram! Ten odcinek też był super. Kocham ten serial! :)

ocenił(a) serial na 8
bruce1940

Mój najukochańszy serial z dzieciństwa to były czasy :)

domi_nique86

masz racje ja mam nawet 3 sezony sciagniete z neta kolega mi sciagnal....