PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=834210}

Zajęcia pozalekcyjne

In-gan-su-eob
2020 -
7,4 2,1 tys. ocen
7,4 10 1 2142
Zajęcia pozalekcyjne
powrót do forum serialu Zajęcia pozalekcyjne

Rozumiem, że seriale mają pokazywać różne problemy, ale pokazanie alfonsa jako pozytywnego bohatera, któremu mamy dopingować, by zdobył pieniądze na studia jest dla mnie grubą przesadą. Pomijając fakt, że jest to bardzo nierealistyczne to nadal mamy stręczycielstwo. Nie wiem w jakim wieku są inne dziewczęta, ale co najmniej jedna nie ma 18 lat- więc mamy do czynienia z prostytucją osób nieletnich! Serial nie przeszkadzałby mi tak bardzo gdyby było chociaż potępienie zachować bohatera, ale nic tu takiego nie mamy. I rozumiem, on chroni te dziewczyny, by nic się im nie stało, ale to nadal jest alfons. Jestem na 3 odcinku i dalej nie mogę.

ocenił(a) serial na 9
Enyo_Bellona

Czyli spodziewasz się kary dla niego w 3cim odcinku? No to oglądaniu do końca.

SztucznyMrok

Zgadzam się całkowicie, a autorka się ośmieszyła moim zdaniem :D .

Enyo_Bellona

Śmieszą mnie takie oceny, że szok. Nie ma to jak obejrzeć 3 odcinki i wystawić najniższą ocenę z takimi bezsensownymi argumentami. Jakbyś obejrzała do końca to też byś wiedziała, że ta cała twoja 16-nastolatka wcale taka święta nie była jak ją opisujesz i sama tego chciała, bo też miała problemy z hajsem i nikt jej do tego nie zmuszał. Po drugie TO JEST SERIAL I GRA AKTORSKA. Nie wiem jak można porównywać serial i prostytucje osób nieletnich do prawdziwego życia, może jeszcze napisz, że smok Smaug z Hobbita był prawdziwy xdd.