PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427194}

Zakazane imperium

Boardwalk Empire
2010 - 2014
8,1 49 tys. ocen
8,1 10 1 49060
7,7 14 krytyków
Zakazane imperium
powrót do forum serialu Zakazane imperium

Odcinek 3 na wysokim poziomie wbił mnie w fotel,zresztą jak i pozostałe odcinki.Ciekawie zapowiada się ciąg dalszy ,ciekawe jakie będą poczynania Luciano w sprawie młodego jimmiego........

ocenił(a) serial na 10
Don_Fazito

Serial z odcinka na odcinek wciąga coraz bardziej. Tydzień temu miałam przeczucie, ale teraz jestem już prawie pewna, że Nucky jest ojcem Jimmiego. A młody jeszcze zamiesza. Bo niby po co jedzie do Chicago? Aby zabić Luckiego Luciano. Rothstein się wtedy wścieknie i będziemy mieć wojnę gangów.

ocenił(a) serial na 9
Ayane

Ale przecież Luciano jest w Nowym Jorku. Mi się wydaje, że Jimmy jedzie do Chicago prosic o pomoc Al'a Capone, w końcu razem siedzą w tym po uszy:) A odcinek rewelacyjny. Scena u dentysty świetna, Van Alden nie przebiera w środkach:) Dentysta znieczulający kokainą :)

Mr_Pink____

pobudzający !! kokainą a nie znieczulający hehe

a propos serialu to przedni ! czekam na 4 odc

ocenił(a) serial na 8
Ayane

Ayane już mamy wojnę,można tak powiedzieć po tym co Nucky powiedział przez telefon do Rothsteina w 2 odcinku.Serial jest swietny na poziomie w końcu coś po Soprano mamy :)

ocenił(a) serial na 9
Don_Fazito

Bardzo podobała mi się scena ( bardzo krótka acz treściwa ) z Van Aldenem i jego żoną. "Dobra pieczeń" i łyk kleka. Koniec sceny.