PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427194}

Zakazane imperium

Boardwalk Empire
2010 - 2014
8,1 49 tys. ocen
8,1 10 1 49315
7,6 16 krytyków
Zakazane imperium
powrót do forum serialu Zakazane imperium

Witam, moim zdaniem najsłabszy ze wszystkich sezonów, nuda i dłuuużyzna - bez klimatu całkowicie. Wyczerpały się pomysły twórców i to widać niestety. Niby można na siłę z tą historią ciągnąć jeszcze z 10 sezonów, ale po co ? Sezon 5. pewnie będzie jeszcze gorszy a potem serial padnie...

ocenił(a) serial na 9
relax

a dla mnie odwrotnie, bardzo dobry sezon, jak ktoś oczekuje czegoś więcej niż same strzelaniny na pewno się nie zawiódł

krimo7

Podbijam udany sezon . Nie muszę mieć wiecznie na koniec sezonu jakieś masakry .

ocenił(a) serial na 9
roman892

Nie rozumiem narzekań ludzi, że mało się dzieje, mało akcji, ten serial od początku miał taki a nie inny zamysł, jak ktoś chce stale akcje niech sobie odświeży Drużynę A :)

ocenił(a) serial na 9
krimo7

Popieram. Ten sezon był świetny.

krimo7

Świetny sezon !

ocenił(a) serial na 9
relax

to zależy od gustu mi się sezon podobał, uważam że nic nie stracił z klimatu, ale poprzedzni sezon był znacznie lepszy bo była w nim dosyć barwna postać- psychopata Rosetti oraz jeden mega genialny odcinek - 11 - Two Imposters, 2 sezon z Darmodym też uważam za świetny

ocenił(a) serial na 8
relax

sezon lepszy niż 3, słabszy niż 2 pierwsze, aczkolwiek uśmiercenie Richarda nielicho mnie wkur.wiło

podejrzewam że 5 sezon skupi się na Alu Capone, to napewno nie przypadek że w ostatnim odcinku Torrio przekazuje mu władzę

ocenił(a) serial na 10
cybermac79

Plus Elias pojechał do Chi-town, będzie tam sporo akcji, przynajmniej w co drugim odcinku.

ocenił(a) serial na 9
relax

Zajebisty Sezon. a końcówka bardzo klimatyczna, wręcz przesiąknięta klimatem.

ocenił(a) serial na 9
zuku125

Mi tylko początek sezonu się nie za bardzo podobał, ale im dalej tym lepiej i według mnie sezon bardzo dobry.

ocenił(a) serial na 9
relax

wrercz przeciwnie....moim zdaniem doskonaly sezon. znakomite aktorstwo wszystkich bohaterow tego sezonu, dostajemy takze pelniejszy obraz zycia w ameryce lat 20. swietnie ukazane sa wszystkie klasy spoleczne tego okresu. sposob ich zycia w wielkich miastach jaki i na totalnym zadupiu(floryda). dodatkowo doskonala muzyka i piosenki wykonywane przez Margot Bingham.