Witam, moim zdaniem najsłabszy ze wszystkich sezonów, nuda i dłuuużyzna - bez klimatu całkowicie. Wyczerpały się pomysły twórców i to widać niestety. Niby można na siłę z tą historią ciągnąć jeszcze z 10 sezonów, ale po co ? Sezon 5. pewnie będzie jeszcze gorszy a potem serial padnie...
a dla mnie odwrotnie, bardzo dobry sezon, jak ktoś oczekuje czegoś więcej niż same strzelaniny na pewno się nie zawiódł
Nie rozumiem narzekań ludzi, że mało się dzieje, mało akcji, ten serial od początku miał taki a nie inny zamysł, jak ktoś chce stale akcje niech sobie odświeży Drużynę A :)
to zależy od gustu mi się sezon podobał, uważam że nic nie stracił z klimatu, ale poprzedzni sezon był znacznie lepszy bo była w nim dosyć barwna postać- psychopata Rosetti oraz jeden mega genialny odcinek - 11 - Two Imposters, 2 sezon z Darmodym też uważam za świetny
sezon lepszy niż 3, słabszy niż 2 pierwsze, aczkolwiek uśmiercenie Richarda nielicho mnie wkur.wiło
podejrzewam że 5 sezon skupi się na Alu Capone, to napewno nie przypadek że w ostatnim odcinku Torrio przekazuje mu władzę
Plus Elias pojechał do Chi-town, będzie tam sporo akcji, przynajmniej w co drugim odcinku.
Mi tylko początek sezonu się nie za bardzo podobał, ale im dalej tym lepiej i według mnie sezon bardzo dobry.
wrercz przeciwnie....moim zdaniem doskonaly sezon. znakomite aktorstwo wszystkich bohaterow tego sezonu, dostajemy takze pelniejszy obraz zycia w ameryce lat 20. swietnie ukazane sa wszystkie klasy spoleczne tego okresu. sposob ich zycia w wielkich miastach jaki i na totalnym zadupiu(floryda). dodatkowo doskonala muzyka i piosenki wykonywane przez Margot Bingham.