ja bym tak nie mógł facet dla niej wypruwa żyły daje jej dach nad głową a ona daje sie w romans ja bym wywalił z chaty i tyle a ten jej chce przebaczyć!
zdarzylo mu sie ale nie raz, to byl permanentny romas, nie raz bąkał, ze chcialby z nia spedzic zycie, utrzymywal, spedzal wiekszosc czasu ktory powinien przeznaczyc na rodzine. gdyby nie zginela mialby w dupie Margaret . Wg Ciebie miala czekac, az mu sie odmieni?
Margaret przespała się ze Sleaterem już w 2 sezonie, zanim Nucky spiknął się z Billie. Czy zdradzał ją z kimś wcześniej? Pytam poważnie, bo oglądałem 2 sezon dawno temu i nie pamiętam.
Nie, zdradzał już ją na początku ich "związku", nawet z paniami lekkich obyczajów.
Romans jest mało ważny - i tak jej nie "kocha", kręci go bezpieczeństwo i tzw. "dom". Mnie cholernie dziwi, i jest to dla mnie najdziwniejsze w 3 sezonie, dlaczego nie odezwano się słowem (oprócz 1 odcinka) o sprawie odpisu ziemi? Rozumiem, że Nucky nie jest "klasycznym" gangsterem, ale jak ci pani kasuje interes życia, to przynajmniej kilka trwałych siniaków na, skąd inond, sympatycznej twarzy aktorki by się przydało (wiem, że minęło trochę czasu między 2 a 3 serią więc to by nie musiały być od razu granatem ślniące śince, ale kilka strupów na nosie by się przydało). Dziwne to, że tak ważna sprawa, busines, zostało olane.
Romans jest mało ważny - i tak jej nie "kocha", kręci go bezpieczeństwo i tzw. "dom" - no i poczucie winy, ale kogo to nie kręci?
No jak to? Przecież zostało to wyjaśnione zaraz na początku. Thompson odzyskał ziemię, ale musiał złożyć potężny datek finansowy, za co otrzymał order. A jeśli chodzi ci o to, że nie pokazano jak Enoch to rozegrał to fakt - zaniedbano ten wątek. Chociaż jest chyba oczywiste, że stanowiło to początek końca ich związku.