PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625219}

Zakazane uczucie

La que no podía amar
2011 - 2012
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1353
Zakazane uczucie
powrót do forum serialu Zakazane uczucie

Absurdalne i dziwne sytuacje w serialu-czy zauważyłyście takie ?

ocenił(a) serial na 9
JulietaV

Mnie wkurza ostatnio zachowanie Any Pauli ;/ Niby taka dobra,pomocna ..ok ,lubie ją ale ogarnęłaby się troche..
Nie dosc ,że spała z Gustavem mając męża (wiem trudna sytuacja ale nie musiała od razu isc z nim do łóżka) to na dodatek podczas nie obecności Rogelia obściskuje się z Gustavem w jego domu.Zero szacunku.Rozumiem,że go kocha no ale bez przesady.To dom Rogelia .

pati1109

Mnie tez oburza to obściskiwanie, każe dac sobie czas to powinna się jakoś zachowywać uczciwie.

pati1109

Niby pielęgniarka i to dobra, ale o antykoncepcji chyba nie słyszała ;p

ocenił(a) serial na 8
kottie

To samo pomyślałam - tacy duzi a o zabezpieczeniu nie słyszeli :)

To, że praktycznie w każdym odcinku któraś z kobiet ryczy a rozmazany makijaż widziałam RAZ ( Vanessa miała trochę tuszu pod okiem gdy ją zamknęli podczas ślubu Any i Rogelia), a Ana tusz, eyeliner, cień do powiek, kredka- tyle ryczy i ani razu jej się to nie rozmazało.

I_am_a_Bad_Girl

Bo Ana ma już taki trwały, że nie zlezie ;p Ma tak pobielone korektorem pod oczami, że momentami trupio wygląda. Ta aktorka w Teresie wyglądała bardziej naturalnie.

ocenił(a) serial na 8
kottie

To też zauważyłam :) Uznali, że lepszy korektor niż 'podbite oczy'.

I_am_a_Bad_Girl

Mnie dobija jak kładą się do łóżka w pełnym makijażu, mogliby im na ten czas zrobić przynajmniej jakiś delikatny.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

W każdych innych telkach czy serialach jest tak samo he wiec sie juz do tego przyzwyczailam....
Ale fajne jest to, że aktorki (przeważnie) mają nowe stroje z każdym praktycznie dniem... A w polskich serialach... ;/

madzia124

Dygant w PA ma często ten sam strój :D

madzia124

poczatkowo AP nosiła te same ciuchy ;)

immortelle1

Teraz troche lepiej jest ubrana, te kuse sukieneczki, które nosiła na początku ledwo zakrywały jej tyłek.

cocco03

Dokładnie, ale tak ze skrajności w skrajność- teraz potrki lub spódnice jak zakonnica ;)

immortelle1

Spódnice sa trochę dzikie, natomiast w portkach wygląda w miare fajnie. Ana Paula ma strasznie szerokie bary nie uważasz?

cocco03

oj tak, zwłaszcza jak założy taką bluzkę ze spadającymi rękawkami (niby mają tuszować ramiona) i jeszcze z dekoltem do pasa ;)

ocenił(a) serial na 9
cocco03

może trenowała pływanie albo siatkówkę...?;))

ocenił(a) serial na 9
cocco03

Tak poważnie to wolę ją w tych indiańskich długich spódnicach niż w tych tandetnych sukieneczkach podkreślającyh wszystkie atuty..

anette29

W tych kusych to mnie większość irytuje, a Vanessa w tych jej błyszczących, opinających kieckach to mnie wnerwia na maksa :D

ocenił(a) serial na 9
anette29

A ja na odwrót .Wg mnie ma boską ,kobiecą figurę którą powinna podkreślać.Jeszcze te włosy ,twarz.Ona jest cudowna.Dziwnie jakoś wygląda jak ma włosy spięte w kucyk i ostatnio własnie jak nosiła te długie spódnice to sie wkurzyłam ,że wygląda jak cyganka jakaś.

anette29

Chyba odsłaniających atuty ;p

JulietaV

Dziwi mnie, że w domu dziecka tylko Margarito ma monopol na przebywanie w biurzez tą sympatyczną babką.

cocco03

W końcu to Montero...xD

JulietaV

Zarówno Margaro po wypadku jak i Rosaura po pobycie z szpitalu odpoczywali w łóżku Ana Pauli.

ocenił(a) serial na 10
cocco03

No rzeczywiście jak ja na to nie padłem a oglądam ten serial uważnie.

ocenił(a) serial na 9
cocco03

Dokładnie, też to zauważyłam.bez sensu to zrobili :)

anette29

Pewnie Paula ma najwygodniejsze łóżko :D

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Hehe może :P
Ale teraz mogą już spać, bo Ana znalazła sobie wygodniejsze :))

ocenił(a) serial na 10
madzia124

Hahahahahaha masz rację teraz wszyscy mogą spać na tym łóżku tak powinno być napisane co nie.

madzia124

Dokładnie :D

JulietaV

09/07/2012- w odcinku G wchodzi do pokoju i zmienia koszule, chwilkę potem wchodzi C i chce go pocałować a ten ją odgania i mowi, ze jest brudny i idzie sie wykąpać- to po kiego zmieniał koszule?

immortelle1

Też to zauważyłam, bez sensu ;)

cocco03

Abo dziś w restauracji .... AP śpiewa,wszyscy dookoła rozmawiają, a potem biją brawo ....Logiczne chyba wydaje się, że jak śpiewa to wszyscy słuchają i są zainteresowani tym co ona robi ;)

JulietaV

Sukienkę dla Any na ślub miała uszyc siostra Dany, a tu się okazuje, że jednak Maria ma to zrobić. Z kolei sukienkę dla Dany ma szyć Consuelo...tragedia coś ewidentnie poplątali;)

ocenił(a) serial na 9
cocco03

no zdrowo namieszali ;) a może nie chciało im się zatrudniać nowej aktorki jako siostry Dany? wszystko zostaje w rodzinie ;)

ocenił(a) serial na 9
JulietaV

Absurd z wczorajszego odcinka: Bruno najciszej jak się da wpełza do pokoju Rogelia i wstrzykuje mu śmiertelną dawkę leku...stara się jak może żeby nie wybudzić R., udaje mu się to zrobić, po czym zamiast zwiewać stamtąd gdzie piepsz rośnie, jakby nigdy nic nachyla się nad nim i wygłasza mowę..nienormalne to ;)

ocenił(a) serial na 10
anette29

I Rogelo się pudźi chyba czuję się źle zamiast włączyć żeby pielęgniarka przyszła to nic nie robi chyba nie było tego czegoś.

anette29

To już była porażka, dokłądnie to samo sobie pomyślałam :D Tak samo było w CME kiedy Fina po dolaniu trucizny Reginie, stała nad nią i się śmiała, że kona.

cocco03

No i jeszcze dała jej się rozpoznać bo zdjęła maskę. Gratuluję rozsądku

Blab

Regina jednak ją zapamiętała choć jednocześnie miała wątpliwości :)

cocco03

taa ale to było tak naciągane ze brak mi słów :D

cocco03

Tak, Ale wtedy Fina była pewna, że Regina umrze, bo to była śmiertelna dawka. Nie sądziła, że Reginę odratują, może dlatego.
Ale z drugiej strony to też taki element w filmach :D

JulietaV

Kiedy Margaro pójdzie do szkoły? Pierwsza komunia swoją droga, ale szkoła?

cocco03

Chyba jak się serial skończy:]
Co do absurdów. W ostatnich odcinkach Cynthia najpierw paraduje w skąpych bluzkach, chwilę później ma sukienkę jak worek na kartofle i narzeka jaka to ona gruba w ciąży i w nic się nie mieści by za moment pojawić się w obcisłych ciuchach. Tej ciąży wcale nie widać a gada jakby była w 6 miesiącu minimum:)

JulietaV

Może to nie jest jakiś wielki absurd, ale.....

Maria kiedy się z Cinthią przytulały, po tym jak wzięła na siebie jej winę powiedziała : Cinthia jesteś młoda, piękna, wykształcona.

Co miała na myśli mówiąc wykształcona? :)

cocco03

haha ale się uśmialam z tego wątku :D
mnie najbardziej też dziwi to, że wszyscy knują przy otwartych drzwiach w ogóle się nie bojąc, że ktoś ich usłyszy :D
i ciotka ROsaura jest mega hahaha ;)

ocenił(a) serial na 1
JulietaV

Tak jak opona brala prysznic z Gustavem

JulietaV

śmierć Miguela. Bruno go zabija w środku miasta w biały dzień, wokół pełno ludzi... oczywiście nikt nic nie zauważył. Bruno bezkarnie zrzuca wine na Cynthię.

abcfred

dokladnie! a dzis... Bruno i Cinthia w srodku nocy niezauwazeni wkraczaja do domu... tam nikt nie pilnuje bram? wszystko stoi otworem??

użytkownik usunięty
abcfred

Bruno w ogóle nie bał się ,ze ktoś zobaczy jak zabija Miguela. W ogóle dziwi mnie , że każdy mówi wrogą co zrobił albo zamierza zrobić , ale tak jest chyba na każdej telenoweli .

użytkownik usunięty

Jak chcieli uśmiercić Miguela to mogli go zabić w wierzeniu bez sensu było to wyjście na wolność .Miguela cały czas miał tą rękawiczkę po co ona była mu potrzebna ? przecież rękę miał zdrową .

Rękawiczka była pewnie po to żeby ukryć szwy które mu założyli kiedy spowodował ten wypadek z ciężarówką i stracił palce.