PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=829226}

Zawsze warto

2019 - 2020
7,2 3,5 tys. ocen
7,2 10 1 3477
Zawsze warto
powrót do forum serialu Zawsze warto

Bardzo mo sie podoba serial Zawsze Warto nawet ostatnio poswiecilam noc i obejrzalam wszystkie odcinki sezonu no i wbilo mnie w fotel, nie powiem bo zaskoczył mnie na koniec nowy partner Marty, wypadek na końcu i bardzo silna postawa Doroty naprawde warto obejrzeć tylko jedna rzecz mi się nie podoba, tam praktycznie nie ma szczęśliwych związków,na końcu wszyscy się dowodzą bądź to planują...

ocenił(a) serial na 6
loczek0660

Mi sie w tym serialu praktycznie nie podoba nic. A juz koncowka kompletnie do bani. Plus tylko za to, ze Jerzy nie okazal sie ,,ksieciem z bajki". Zwiastun zapowiadal ciekawy serial. Pozniej z kazdym odcinkiem gorzej i ten kompletnie nie pasujacy tytul. Zadna z bohaterek nie wyszla dobrze na tym ,,zawalczeniu o siebie". Wydawalo by sie, ze ta grana przez Wieniawe ale i u niej nic sie trwale tak naprawde nie zmienilo i juz sie zapowiada na powrot. Oczywiscie calym zlem w serialu sa mezczyzni. Wylaczajac jednego Daniela i Marka, ktorego trudno przypisac, bo jako gej nie jest 100% mezczyzna. Kobiecej przemocy i patologii w ogole nie ma. Pokazano za to wydumana kobieca solidarnosc. Bez sensu.

Edna_fw

Zgadzam sie calkowicie, zdecydowanie nie warto tracic czasu na ogladanie tego serialu... Najbardziej rozsmiesza mnie Wieniawa, ktora gra pogubiona matke, moze stracic prawa do syna, bez grosza przy duszy ale zawsze wyglada jak modelka! Dawno nie widzialam czegos tak malo wiarygodnego...

ocenił(a) serial na 6
natalka8925

Tak. Do tego najwieksze polskie miasto a wszyscy na siebie wpadaja jak w jakiejs dechami zabitej wsi... No i to co slusznie zauwazyla autorka watku- brak udanych, trwalych zwiazkow. Straszna lipa.

Edna_fw

Gej nie jest 100% mężczyzną...?

ocenił(a) serial na 6
venacava

Nie! 100% mezczyzna to taki, co jak na samca gatunku przystalo czuje pociag do obiektow, z ktorymi moze przekazac geny. A teraz, zeby zapobiec idotycznym wywodom z podejrzeniem o homofobie.- Nie! Kompletnie nie przeszkadza mi jak ktos jest gejem. Nie uwazam go jednak za 100% mezczyzne. Tyle.

Edna_fw

popieram. dokladnie tak samo bym to ujęła.

ocenił(a) serial na 6
Holly85

Dziekuje. Pozdrawiam

Edna_fw

czyli kobieta nie posiadajáca dzieci nie jest `100% kobietá? XD

ocenił(a) serial na 6
idiotka_3

Przeczytaj jeszcze raz co napisalam i nie wymyslaj.