PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=829226}

Zawsze warto

2019 - 2020
7,2 3,5 tys. ocen
7,2 10 1 3477
Zawsze warto
powrót do forum serialu Zawsze warto

Nie nadaje sie do aktorstwa. Zupelnie nie przyciaga uwagi na ekranie. Jest tak bardzo beznadziejna, ze jedyne czego sie pragnie, to przelaczyc kanal. Jest tyle fajnych aktorek, ktore maja to cos, co przykuloby widza do fotela, ale ona nie ma tego czegos nawet odrobiny. Serial nie dla mnie. Zielinska nie lepsza, mdla, mdla, msla. Wieniawa ma to cos.

Milka_1910

Rosati nie przykuwa uwagi? Ciekawe...
Wskaż w takim razie która aktorka zagrałaby to lepiej?
Zielińska taka ma być, to rola stłamszonej żony.

Milka_1910

Szanuję Twoje zdanie, ale całkowicie się z nim nie zgadzam. W moim odczuciu to jedna z najlepiej dobranych ostatnimi czasy obsad. Zielińska jest świetna, profesjonalna w kazdym calu, Rosati podobnie - w 100% staje się dla mnie widza prawniczką MARTĄ (chwilami dosłownie zapominam, że to tylko kreacja aktorska, hehe), a nawet Wieniawa, która może nie jest moją ulubioną celebrytką/aktorką/modelką/piosenkarką/tancerką/dziewczyną-znanych-chłopaków/itd daje tutaj radę. Serial obejrzałam ciurkiem na IPLA, bo jakoś nie mogłam się zebrać do śledzenia go na Polsacie - przyznaję, ze właśnie głównie obecność Julii w jednej z głównych ról jakoś tak dziwnie mnie odstręczała... Na szczęście okazało się, ze nie taki diabeł (diablica? ;) ) straszny i całkiem dobrze wcieliła się w swoją rolę. W każdym razie robi postępy. Baaaardzo pozytywnie odebrałam także młodziutką Gabi Świerczyńską, której wróżę galopującą karierę - śliczna, naturalna, zdolna, z dobrą dykcją (co zwykle jest zmorą nastolatków), nie czuje się w jej grze grama drewna. Według mnie ma olbrzymie zadatki na dobrą aktorkę. Osobiście nie mogę doczekać się kolejnego sezonu :) Brawa dla scenarzystów!