PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=713285}

Zbrodnia

2014 - 2015
6,3 11 tys. ocen
6,3 10 1 11340
5,0 2 krytyków
Zbrodnia
powrót do forum serialu Zbrodnia

Zginęły mi trzy dni.Bo skoro na plakacie jest napisane,że premiera jest w poniedziałek 16 października a dziś mamy piątek 17 października to gdzie się podziały wtorek,środa i czwartek?

lolek23_filmweb

A gdzie ty na plakacie widzisz tą informację?

Andrzejek324

Ha! Zmienili plakat. Wczoraj pod Tytułem widniał napis: PREMIERA PONIEDZIAŁEK 16 PAŹDZIERNIKA 2014 AXN

lolek23_filmweb

Dobry z ciebie ściemniacz.Plakat jest od początku taki jak teraz.Wiem bo wchodzę codziennie i nigdy na plakacie nie było wzmianki kiedy będzie premiera.A wszędzie trąbią w zwiastunach,że premiera w czwartek 16 Października,więc nie wiem z czego ci się wziął ten poniedziałek.

Andrzejek324

To wejdź sobie cwaniaczku w google i wpisz Zbrodnia serial plakat.Jak Ci się wyświetli to wejdź w grafiki i spójrz sobie na pierwszy plakat po lewej. I przestań mnie wkurzać!

lolek23_filmweb

Z tym,że zdajesz sobie sprawę,że to nie jest oryginalny plakat?Widać gołym okiem,że był robiony przez kogoś w photo shopie.

Andrzejek324

Możliwe.W szczegóły nie wchodzę. Ale na 100% był jeszcze wczoraj na stronie Filmwebu,bo ja z innych stron filmowych nie korzystam.

lolek23_filmweb

To raczej wątpliwe bo jak wchodziłem 15 w środe to już był ten plakat jaki jest teraz.

Andrzejek324

dziś tj 21.10.14r. nadal na stronie filmweb jest plakat " 16 w poniedziałek" lolek23_filmweb miał racje .

SidLeniwiec

Przeraszam bardzo,ale chyba masz jakiś inny Filmweb.U mnie od 15.10 cały czas jest ten plakat http://www.filmweb.pl/serial/Zbrodnia-2014-713285

SidLeniwiec

Nie wiem czemu nie można wkleić linku z samym plakatem z filmu,ale jak wejdziesz w link,który podałem i na plakat to jest wszystko normalnie,napisane,że jesienią w AXN a nie ,że premiera 16.10