...mam nadzieję że nie powstanie.
O ile 1 sezon jakoś wciągał nieco fascynował.
To w 2 sezonie jest przewidywalność, szybkie krótkie ujęcia, brak czynnika wciągającego, a ten wątek romansu strasznie zajeżdża flakiem.
Ja jestem dopiero po obejrzeniu pierwszego sezonu i właściwie nie mogę się doczekać aż obejrzę drugi sezon, tylko właśnie trochę się boje, że po drugim sezonie przestanie mi się ten serial podobać, bo słyszę tylko złe opinie.
Tylko jeśli jest taki zły to dlaczego robią trzeci sezon?
moim zdaniem ciekawszy od kryminalnych zagadek gdzieś tam.... W nich dopiero masz akcję zawsze wg jednolitego schematu i odrealnione historie :-) Zaś ten serialik miło się ogląda.
Zgadza się. Sezon 1. był dobry, przyjemnie się oglądało, natomiast 2. sezon jest jakiś dziwny. Ten wątek Jim+Callie prowadzony jest w nudny sposób, a sprawy mimo, że teoretycznie ciekawe, bo dzieją się w naprawdę oryginalnych miejscach, to jakimś dziwnym trafem nie są specjalnie interesujące, nie wciągają.
Drogi Bananie 12. 3 sezon właśnie leci i jest całkiem interesujący. Ocena:1? Really?
Się nie przejmuj... On sam zasługuje na jedynkę. A może i nawet na zero. Ja w sumie nie rozumiem ludzi, którzy tak oceniają filmy czy seriale... Wybitnym serial może nie jest, ale całkiem przyjemnie się go ogląda. I dobrze się patrzy na głównego bohatera. Nie wiem co wy tak narzekacie na te postacie. Dla mnie on jest nawet dość ciekawy. Ma swój rzekłabym buntowniczy styl pracy i jest spoko. Widziałam wiele seriali więc mogę się wypowiadać i powiem tyle ten nie jest zły i moim zdaniem zdecydowanie na ocenę większą niż 5 zasługuje. A jak niektórzy oceniają na 1 to dla mnie to po prostu osoby, które uwarzają się za znawców a za przeproszeniem gówno się znają. Tyle na temat Banana. Takich ludzi to się ignorować powinno. ^^