PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=567443}

Zbrodnie Palm Glade

The Glades
2010 - 2013
7,0 1,2 tys. ocen
7,0 10 1 1244
Zbrodnie Palm Glade
powrót do forum serialu Zbrodnie Palm Glade

Czy ktoś też zauważył, że w 3x01 odcinku Callie wyglądała jakoś inaczej?? Jakby przytyła, była niepomalowana i w dziwny sposób ją kamuflowali. Zupełnie jakby aktorka była w ciąży....

zgadnij_kto

Na maxa, jakaś podpuchnięta :) Ja tak mam jak ryczę, ale ona pewnie jest w ciąży ;)

AgataRaj

Yup :) na 99% jest w ciąży. Widać to po niej, tak ją filmowali, że nie pokazali jej w całości. Zawsze gdzieś do połowy tylko ją widać, i nosi luźniejsze ubrania w jakieś wzory a nie dobrane jednolite sukienki. W grudniu zeszłego roku się zaręczyła z tym aktorem z Friday Night Lights. Z drugiej strony to dopiero 1-szy odcinek 3 sezonu a po niej już tak widać. To oznacza, że pod koniec serii będzie już w zaawansowanej ciąży. Jej bohaterka raczej w ciążę nie zajdzie czyli albo jej występy bardzo ograniczą, albo Callie wyjedzie. Szkoda, bo cieszyłam się że w końcu będą razem... :(

użytkownik usunięty
zgadnij_kto

Irytuje mnie, że ciągle jest podmalowana na seksualnie zaróżowianą nastolatkę. Zrobili z niej taką sexy super miłą dziewczynę, która jest wypisz wymaluj idealna dla faceta. Brak charakteru i osobowości. No i to scince-fiction, gdzie takie dziewczyny żyją. Nawet na Ukrainie już wyginęły....