Zbrodnie po sąsiedzku: Sezon 1 Zbrodnie po sąsiedzku sezon 1, odcinek 9

Zbrodnie po sąsiedzku | Nadgodziny

Double Time 32m
7,6 398  ocen
7,6 10 1 398
Zbrodnie po sąsiedzku
powrót do forum s1e9

Spoilers

ocenił(a) serial na 5

Takiego twista nie spodziewałam się, połowa odcinka nudna wręcz lekka beznadzieja dopóki Mabel i Olivier nie zaczęli weryfikować te „ sex zabawki” i jakie było moje zaskoczenie kiedy tych dwoje odkryło ze ów zabawka w rzeczywistości była używana przez muzyków (a największy twistem) okazało się ze to Jan mogła być kochanka Tima Kono i jednocześnie ze to ona mogła go zabić. Ogólnie słaby odcinek ale końcówka na plus. Jako ze nie nie jestem fanka seleny gomez ale uwielbiam aktorów Steve Martin i Martin Short. Obstawiam teraz ze Jan zabiła Tima Kono chociaż w ostatnim odcinku można by się spodziewać niespodziewanego rozwikłania zagadki kto morduje w Arconii zreszta jak sam tytuł wskazuje w tym budynku są tylko morderstwa.

ocenił(a) serial na 6
Ola_nowak26

A jak oceniasz finałowy odcinek? Moim zdaniem jeden z lepszych, miał znakomite tempo, kilka przecudownych żartów ("przemowa" Martina, gdy w swojej wizji wstaje z wózka i chce ocalić partnerów). Szkoda tylko, że tożsamość zabójczyni była dość łatwa do przewidzenia, nie zatrudnia się tak znanej aktorki, by była jedynie tłem. No i mamy otwartą furtkę do kolejnego sezonu

ocenił(a) serial na 8
lew890

scena na wózku sztos nad sztosami, cały serial symmpatyczny, przyjemnie się oglądało nawet zmanierowaną Selenę :)

ocenił(a) serial na 8
sobanek

Dla mnie najlepsza była cała sekwencja "walki" Steve'a Martina z bezwładnym ciałem. Przypomniało mi to słynną scenę DiCaprio z "Wilka z Wall Street"

ocenił(a) serial na 6
lew890

No niestety, już tyle się tych filmów i seriali oglądało, że takich rzeczy człowiek się domyśla. Ciężko mnie teraz czymś zaskoczyć, ale i tak przyjemnie się oglądało, nawet jeżeli podejrzewałem jakie będzie zakończenie. Odcinek po cichu jak i sceny takie jak przemowa Martina na plus.

ocenił(a) serial na 7
Ola_nowak26

Tyle w tym serialu twistów, że nawet w połowie podejrzewałem, że zabójcą okaże się Chevy Chase, którego zobaczylibyśmy dopiero w ostatnim odcinku. To byłby komplet ,,Trzech Amigos".