Jesteście za polska wersją Rebelde z zupełnie nowymi twarzami?
Powstaje mnóstwo kopii innych seriali zagranicznych ( np. Brzydula ), więc dlaczego nie Zbuntowani ?
Jest dużo młodych osób, które chciałyby zaistnieć. Teraz mają okazję !
Poszukujemy odważnych dziewczyn, które nie boją się wystąpień przed kamerą w wieku 15-21 lat oraz chłopaków w wieku 17 - 22.
Dwie główne role(Mia Colucci i Roberta Pardo ) są już obsadzone, lecz inne są równie ciekawe.
Jeżeli uda nam się uzbierać prawie cały skład Elite Way School możemy próbować zająć się tym na poważnie.
Nie można z góry zakładać, że się nie uda, liczą się chęci i zaangażowanie. Nie traktujemy tego jako żart.
Zainteresowani powinni być odpowiedzialni oraz nie bać się krytyki, bo człowiek uczy się na błędach.
Chętnych prosimy o kontakt:
e - mail: estacionada@poczta.onet.pl
ana110@buziaczek.pl
GG: 151828
20262458
Ale to jest jakaś zabawa w scenarzystów czy jacyś prawdziwi scenarzyści, aktorzy postanowili zrobić tak jak w przypadku 'Brzyduli' itd.?
;))
Ale oczywiście chciałabym zobaczyć Zbuntowanych wyprodukowanych w Polsce;))))))
To nie jest żadna zabawa, nie traktujemy tego jako żart..
Chcemy stworzyć serial, ale potrzebujemy do tego pomocy.:)
Potrzebni są organizatorzy, sponsorzy oraz inne osoby związane z tworzeniem seriali...:))
Serial `Zbuntowani` w wersji polskiej miałby na pewno dużą oglądalność..
My naprawdę chcemy zrobić wszystko, żeby stworzyć nową telenowelę ;P W ciągu najbliższych kilku dni zamierzam zgłosić ten pomysł na początek do takich wytwórni filmowych jak ATM Grupa, Neo Film oraz Studio ABM. Jeśli ktoś odpowie pozytywnie, może uda nam się znaleźć dobrego producenta filmowego, który będzie głównym inwestorem polskiej produkcji Rebelde. Taki przedsiębiorca zatrudnia wszystkie osoby potrzebne do produkcji filmu, sprzęt oraz środki materialne ;) Producent filmowy znajdzie reżysera, odpowiadającego za całą artystyczną koncepcję nowego filmu oraz scenarzystę filmowego, czyli osobę odpowiedzialną za fabułę - w tym przypadku - polskiej telenoweli ;P Oczywiście, gdy już znajdziemy producenta filmowego, na pewno przeprowadzone zostaną kastingi na aktorów w różnych miastach Polski. Eh... Są to ogromne plany, jednak moim zdaniem warto spróbować, bo ktoś musi się tym zająć. Jak widzicie, to nie zabawa. Jestem zwykłą dziewczyną, pragnącą polskiego serialu w stylu Rebelde. Wiem, że będzie ciężko, wszyscy to wiemy, ale można przecież spróbować. Postarajmy się wszyscy, może się uda. Niedługo dodam tutaj adresy stron internetowych różnych wytwórni filmowych, do których będziemy pisać. Zarówno ja i Estrella93RBD szczerze liczymy na waszą pomoc xD ;)
Aha, no i oczywiście pomóżcie ułożyć jakąś sensowną treść maila do tych wytwórni, żeby potraktowali nas poważnie ;D
A przez kogo zajęta jest postać Roberty i Mii? Przez Ciebie i przez estrella93RBD??
To tak też z ciekawości pytam.;p
Nie, nie ;P Oczywiście, że żadne role nie są jeszcze zajęte, przecież to nie zależy od nas, lecz od producenta, który jest głównym organizatorem produkcji ;D
Czy ktoś w ogóle popiera taki pomysł ? Ktoś w końcu musi przedstawić światu taką myśl zrobienia polskiej wersji Rebelde ;)) Każdy na pewno chciałby coś takiego obejrzeć, bądź nawet zagrać.
Aha, bo przeczytałam w w notce pod tematem: " Dwie główne role(Mia Colucci i Roberta Pardo ) są już obsadzone, lecz inne są równie ciekawe. " i tak się zastanawiałam, jakim cudem są zajęte, jak jeszcze nikt nie wyraził chęci nagrania Zbuntowanych.;p
Ale oczywiście jestem za;p Może powysyłać jakieś listy do jakiś gazet z zapytaniem czy bd polska wersja Rebelde? może więcej osób się nakręci na taki pomysł i jakiś reżyser zechcę się tym zająć;p?
Oczywiście.. listy do różnych gazet można wysłać, ale nie wiadomo czy to coś da. TRZEBA SPRÓBOWAĆ ;))
Musi być mnóstwo chętnych na stworzenie takiego serialu, a może wtedy się uda.
Przyłączę się ;)
Pomysł jest świetny, ale przy tym jest masa roboty.
I jeszcze jest jedno przy tym ale, żeby zrobić polską wersję Rebelde muszą wykupić prawa do czegoś takiego a to trochę będzie kosztować, wykupienie tego, bo Zbuntowani są znani na całym świecie.
Lepiej już by było żeby zrobić polską wersję "Rebelde Way", bo Zbuntowani to jest meksykańska wersja tego ;)
A i co do aktorów to jak jakaś wytwórnia się zgodzi na produkcję tego to sama organizuje castingi, lub wybiera aktorów ze swojej bazy.