PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

"Przyjaźń"

ocenił(a) serial na 10

Byłam i jestem wielką fanką RBD...
Ostatno zastanawiałam się czy oni naprawdę się tak przyjaźnią..Zawsze mówili że są dla siebie jak rodzina,świetnie się razem bawili a na koncertach było widać przyjaźń międzi nimi...ale czy aby napewno przyjaź czy to nie była dobra gra aktorska,bo wydaje mi się to trochę dziwne od rozpadu RBD(minęły 3 lata)a oni ani razu nie spotkali się w szóstke,nie utrzymują praktycznie kontaktu...może udawali tą całą przyjaźń?

A wy co tym myślicie?

ocenił(a) serial na 10
Kleopatra3

myśle, że naprawde sie lubią tylko mają dużo pracy naprzykłąd Anahi nagrała piosenkę z Christianem Libertad... na komputerze mam duzo obecnych filmików z Anahi y Christopherem, Anahi wielokrotnie pozdrawiała przyjaciół, Dulce i Maite tak samo napewno sie lubią
a masz jakieś plakaty z rbd do sprzedania albo do wymiany też mam ich dużo ?

ocenił(a) serial na 9
Kleopatra3

Na pewno się lubią, jedni więcej, drudzy mniej. Każdy jest teraz zajęty czymś innym więc mają mało czasu na spotkania, ale zdażają się też. Poza tym my nie wiemy czy do siebie nie dzownią itp. Koncerty były też w połowie rezyserowane. Zresztą byli kreowani na wielką kochającą sie rodzinę, ale mimo wszystko wierzę, że zyją w zgodzie.

Kleopatra3

A skąd wiesz, że się nie spotykają i nie utrzymują kontaktu? Nie każde spotkanie gwiazd musi być w gazetach, albo na portalach plotkarskich...

ocenił(a) serial na 9
yvonneD

Jak zakładali band to nie jak w x-factorze , z musu , tylko z przyjaźni . O ile mi wiadomo wciąć utrzymują przyjaźń i częśto się widują , czsem zapraszając się na koncerty

Enterraz

Masz chyba złe informacje. Oni nie zakładali zespołu na własną rękę. Grupa została stworzona na potrzeby tego serialu i miała zakonczyć swoją działanośc wraz z zakonczeniem produkcji, nikt się nie spodziewał, że to będzie taki "strzał w dziesiątkę" i okaże sie sukcesem. Dlatego żeby tego nie zaprzepaścić dalej koncertowali nagrywali płyty itp.
A czy przyjaźń była do tego tak naprawdę nikt nie wie. Ja myślę, że była, ale też nie pomiędzy wszystkimi członkami. Bo nie wyobrażam sobie aby cała szóstka sie tak strasznie kochała. Na pewno jedni przyjaźnią się bardziej, inni to dla siebie zwykli znajomi, koledzy z ex-zespołu.
Z tego co wiem najczęściej się widują Anahi, Chris i Ucker. Mają wspólnego menadżera, Anahi nagrała z Chrisem piosenkę. Poza tym często chodzą razem na imprezy. Anahi i Maite też wielokrotnie mówiły jak wielka przyjaźń ich łączy, to samo May i Chris.