Przeczytałam na jedym z blogów, że RBD ma wystąpić w tym roku w Polsce!! Wiecie coś o tym może?? Jak tak, to napiszcie!!! :):):)
RBD mówili o tym w kilku wydaniach, są przekonani, że Rebelde ma sporą oglądalność, a oni sami są znani ale maja błędne informacje. Nie sadze aby przyjechali w tym roku, na oficjalne stronie RBD potwierdzone są koncerty w Rumuni, Serbii i Słowenii, niestety Polska nie znalazła sie wśród nich. Jeśli w naszym kraju nie rozpowszechnią ich muzyki, nie mamy co liczyć na koncert.
kurde szkoda a juz miałam nadzieje, ale marzyc wolno. chociaz nigdy nic nie wiadomo:D:D:D
W jednym z wywiadów Chris coś napomknął o Polsce jednak nie było powiedziane kiedy i czy napewno;/
Zapraszam na moje forum www.rbdrulezz.fora.pl
Na oficjalnej stronie pojawiła się ta wiadomość, ale to nadal nic pewnego. Dopóki nie będzie na ten temat żadnych konkretnych informacji, ani biletów, nie uwierzę.
RBD jest latynoamerykańskim zespołem i wogóle lubicie muzykę latynoamerykańską bo ja tylko jeśli chodzi o RBD. Lubię też muzykę popową, klasyczną, rockową, hardrockową, metalową i heavymetalową, ale ostatnie dwa gatunki to tak najmniej bo tylko niektóre zespoły potrafią grać tego rodzaju muzykę. Czasami trohę hip-hopu. Ja pójdę na koncert The Police, który po 30 latach się reaktywował i jeszcze taki sławny i jeden z moich ukochanych na świecie zespołów, i grają świetną muzykę. A co do RBD to też bym poszedł, ale w Polsce w tym roku to możemy o nim zapomnieć. W 2009 roku będzie na to duża szansa, ale na 100% to nic nie wiadomo, tym bardziej, że muzyka latynoamerykańska w Polsce jest mało rozpowszechniona a o braku płyt nie wspominając!?