PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8861
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

:):):)

ocenił(a) serial na 10

Przeczytałam na jedym z blogów, że RBD ma wystąpić w tym roku w Polsce!! Wiecie coś o tym może?? Jak tak, to napiszcie!!! :):):)

Polcia18

RBD mówili o tym w kilku wydaniach, są przekonani, że Rebelde ma sporą oglądalność, a oni sami są znani ale maja błędne informacje. Nie sadze aby przyjechali w tym roku, na oficjalne stronie RBD potwierdzone są koncerty w Rumuni, Serbii i Słowenii, niestety Polska nie znalazła sie wśród nich. Jeśli w naszym kraju nie rozpowszechnią ich muzyki, nie mamy co liczyć na koncert.

ocenił(a) serial na 10
__Luna__

kurde szkoda a juz miałam nadzieje, ale marzyc wolno. chociaz nigdy nic nie wiadomo:D:D:D

Polcia18

W jednym z wywiadów Chris coś napomknął o Polsce jednak nie było powiedziane kiedy i czy napewno;/
Zapraszam na moje forum www.rbdrulezz.fora.pl

asi00la

Oczywiście, że przyjadą do Polski 1 września, info z ich oficjalnej strony.

kinga_1988

Na oficjalnej stronie pojawiła się ta wiadomość, ale to nadal nic pewnego. Dopóki nie będzie na ten temat żadnych konkretnych informacji, ani biletów, nie uwierzę.

__Luna__

RBD jest latynoamerykańskim zespołem i wogóle lubicie muzykę latynoamerykańską bo ja tylko jeśli chodzi o RBD. Lubię też muzykę popową, klasyczną, rockową, hardrockową, metalową i heavymetalową, ale ostatnie dwa gatunki to tak najmniej bo tylko niektóre zespoły potrafią grać tego rodzaju muzykę. Czasami trohę hip-hopu. Ja pójdę na koncert The Police, który po 30 latach się reaktywował i jeszcze taki sławny i jeden z moich ukochanych na świecie zespołów, i grają świetną muzykę. A co do RBD to też bym poszedł, ale w Polsce w tym roku to możemy o nim zapomnieć. W 2009 roku będzie na to duża szansa, ale na 100% to nic nie wiadomo, tym bardziej, że muzyka latynoamerykańska w Polsce jest mało rozpowszechniona a o braku płyt nie wspominając!?

dark_4

Najprawdopodobniej Koncert Odbedzie sie ale tak jak mowicienic na 100% Co prawda wiadomosc na oficjalnej stronie pojawila sie ze 1 wrzesnia Koncert bedzie:)