PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8858
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Przepraszam jak był już taki temat, ale chciałabym obejrzeć całą 3 temporade tylko nie wiem gdzie... Z jakimiś napisami czy coś?? Jak wiecie to mi napiszcie... Z góry dzięki ;))

_Cukierkowa_Dama_

A ja się dołączę i spytam się gdzie można obejrzeć 1 temporade(chciałem sobie przypomnieć motywy z Lożą) online z lektorem albo z napisami.Na youtube jest,ale do 17 odcinka tylko.Pozdro

mandaryn111

poszukaj na youtube bo tam, są wszystkie odcinki które zostały do tej pory wyemitowane na TV4 (czyli z lektorem). jak nie znajdziesz to napisz to ci przęśle linka, albo podam kto wrzuca je na youtube.
natomiast co do pierwszego pytania to na youtube można zobaczyć kilka odcinków do przodu, ale bez tłumaczenia

Maksis

Czyli nie można zobaczyć od razu całej 3 temporady?? No cóż szkoda;\ Dzięki za pomoc ;))

_Cukierkowa_Dama_

To możesz podać te linki albo kto je wrzuca?Bo nie mogę znaleźć nic od 19 odc.Na chomikuj są,ale tylko pierwsze 10 min. do oglądania.A ja ściągać nie chce tylko oglądać.

mandaryn111

odcinki wrzuca MissyyyBlack i karolinaa26
właśnie też zaczęłam szukać tych odcinków, ale widać zostały usunięte
jedynie z sezonu pierwszego znalazłam od odcinka 83 (a szkoda, ja na youtube zaczęłam oglądać zbuntowanych,wiec na pewno były)
http://www.youtube.com/view_play_list?p=693C416210B84544&search_query=zbuntowani +sezon+1
natomiast co do chomika to tam żeby zobaczyć cały filmik to trzeba się zalogować

Maksis

Ok dzięki za odpowiedzi,no cóż też żałuje,że nie ma od 19 do 83:(Pomyśle o zarejestrowaniu się na chomikuj:)Pozdro