W kioskach jest już dostępny album z naklejkami Rebelde. Obejmuje 3 sezony Zbuntowanych. Kosztuje 3,99zł. Każda paczka naklejek (5 naklejek w 1 paczce) kosztuje 1,50zł.
Album ma być też dodany do numeru specjalnego Bravo Seriale.
A ktoś wie, kiedy to będzie w Bravo? Bo nie kupowałabym tego albumu, ale jak się okaże, że go nie będzie w Bravo, to potem w ogóle zostanę bez.;pp
Bravo Seriale z albumem REBELDE będzie dostępne w kioskach od 22 października
Odpowiedź dla Zbuntowanej192
Album nie zawiera żadnych plakatów. Są w nim informacje na temat poszczególnych sezonów i bohaterów, jest kilka złotych myśli.
Główne tematy naklejek:
1.Sezon 1- Migawki
*Urodziny Roberty i Mii
*Pocałunki
2.Sezon 2 (a w nim opisy Mii, Roberty, Almy, Pascuala, Miguela, Lupity, Giovanniego, Diega Pilar, Tomasa, Jose, Teo, Vico Celiny, Sol, Gastona, Bianki, Santosa,Loli, Rocco i temat przyjaciółki i rywalki)
3.Sezon 3 (jest tu zaledwie kilka informacji o tym sezonie)
P.S.Album zawiera też kilka błędów np. Jose nazwana jest Josy,a Vico Vicky.
Ale polecam jego kupno, to zawsze jakaś pamiątka ;)
to jesli chcesz się wymienić to napisz mi maila na adres kasian1990@interia.pl i napisz jakie masz numery i jakich Ci brakuje, może uda nam się coś dopasować na wymiane. Mi brakuje 23 naklejek
Co prawda moja mama stuka się po głowie :)ale tak jak napisała RiDka fajnie jest mieć na pamiątkę coś takiego :)
Aha...
Dziękuję...:)
Ale mam jeszcze jedno pytanie:
Co jaki czas będą pojawiać się naklejki w kioskach bo album dzisiaj kupiłam i było w nim 10 naklejek... więc co jaki czas będą pojawiać się w kioskach...??
Z góry dziękuję za odpowiedz....:)
Naklejki są już od dawna i można je kupić w kiosku za 1.5zł jedna saszetka, w której jest 5 naklejek :)
Byłam w kiosku i koleś chciał mi sprzedać naklejki piłkarskie...:(
Powiedział że nie ma Zbuntowanych....:(
A tak chciałam skompletować album...:(
Chętni do wymiany naklejek niech piszą na moje gg 4042347.
Moje brakujące naklejki to: 6,7,12,14,23,41,49,51,69,80,91,98,109,123,140,146,147,152,158,166,170 Powtórek mam dużo
Wymieniacie sie jeszcze dziewczyny naklejkami bo ja mam duzo powtórek :)brakuje mi tylko 7 i 80 ma ktoś ?? dam kilkaza jedną :))
Jest jeszcze ktoś, kto się chciałby wymienić? ;) Brakuje mi 3,21,33,73,109,118,129,146,164,172. Mam sporo powtórek moje gg 4217442
Ja jestem chętna :))
Brakuje mi 7,73,80,177,178,180 ;/
Masz moze którąś ???
Bo ja też mam sporo powtórek :)
szkoda ;/;/
bo właśnie tych mi brakuje już od dawna i kurde nikt ich nie ma :(