Jeżeli chcemy, aby teledysk Anahi do piosenki 'Mi delirio' znalazł się w polskiej telewizji musimy oglądać clip i głosować na niego w zakładce 'Informacje'. Oto link do strony z teledyskiem:
http://s2o.tv/tvbox.aspx?mediaid=83006
Żeby teledysk został wyemitowany w polskiej telewizji musi zostać wykupiony przez jakąkolwiek stację muzyczną... Niczego nie osiągniecie, jeżeli EMI/Viva nie zainteresuje się wypromowaniem Anahi.
Teledysk na pewno nie zostanie wykupiony jeśli nie będzie zainteresowania ze strony fanów, no a jeśli wiele osób będzie głosować i prosić to zawsze można coś zdziałać, w końcu nic nie ryzykujemy (co najwyżej zostanie tak jak jest i nie będzie go w polskiej telewizji lub zdziałamy cud i będzie) A ja uważam, że warto choćby próbować :)
Ależ ja niczego Wam nie zabraniam, po prostu nie wieżę w skutki.
Zazwyczaj to wytwórnia wysyła teledysk do stacji muzycznych, aby go promowali. Tylko EMI ma to szeroko gdzieś, bo oni są niechętni do wszystkiego co latino. Gdyby Anahi była chociażby z Universal byłby większe szanse, bo oni wydali w Polsce kilka płyt wykonawców latino, chociażby 2 płyty Juanesa, El Cartel The Big Boss - Daddy Yankee czy ostatnią płytę Nelly Furtado - Mi Plan.
mi się wydaje, że skoro jest na s2o, to prawa do niego muszą być wykupione..
oo naprawdę? nawet nie wiedziałam, że to Universal.. w sumie możemy mieć nadzieję, że wydadzą u nas płytę Dulce.