PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8862
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Dla mnie to sie niczym nie różni od zwykłej durnej latynoskiej telenoweli. Tak samo naiwne, głupie i nierealne i tak samo sztuczni aktorzy - tyle że trochę młodsi. Do kitu :/

ocenił(a) serial na 10
weronika__wilk

jesli nie ogladasz to czemu tak mowisz? to super serial. ktory uczy!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
weronika__wilk

Ajć pewnie nie oglądałaś tego i od razu tak se powiedziałaś ....
No cóż .... lecisz tylko na samych stereotypach

weronika__wilk

Telenowele z reguły są naiwne i nierealne (zresztą to tylko fikcja telewizyjna) więc czego koleżanka oczekiwała? To tak jakby od horroru oczekiwać melodramatyzmu.

Jednak dla mnie Rebelde różni się od zwykłych przymulastych telenowel, przede wszystkim jest młodzieżowe i zabawne. Zdaje sobie jednak sprawę, że są tysiące lepszych produkcji, co nie znaczy, że akurat tej oglądać nie powinnam.

Leilah

Nie rozśmieszaj mnie, Zbuntowana192 ! Ten serialik uczy ? A niby czego - głośnego krzyku, kiczowatego makijażu czy fatalnego stylu ubierania się ? Chyba wszystkiego razem... Obejrzałam raz z nudów kawałek jednego odcinka i po prostu nie byłam w stanie obejrzeć go do końca - na to sie po prostu nie da patrzeć... Lubię życiowe, realistyczne seriale z życiowymi, realistycznymi bohaterami takie jak np. Na Wspólnej - nie mówię, że ten serial jest z kolei jakiś mega-pouczający czy coś, ale przynajmniej ogląda się go z zainteresowaniem, bo bohaterowie mają podobne problemy do naszych rzeczywistych. A czy widzieliście w prawdziwym życiu szkołę, w której jako mundurki uczennice musza nosić mini (a raczej mikro) że jak się pochylają to im widać pewna część ciała ? Albo od kiedy to w szkolnych internatach są dwupoziomowe pokoje ? Zupełnie bez sensu... Z młodziezowych seriali o wiele bardziej realistyczne są np. Pogoda na miłość albo Plotkara - może w tym drugim to bogactwo jest trochę przesadzone, ale i tak wygląda to o wiele bardziej prawdopodobnie niż ta dziwaczna bajkowa szkółka w Zbuntowanych...

ocenił(a) serial na 10
weronika__wilk

Boż ... ty chyba fabuły Zbuntowanych nawet chyba dobrze nie znasz a już wielkie poematy piszesz ....
Aj a taka szkoła jest w Zbuntowanych bo to jest przecież szkoła dla dzieci bogatych ... no ale cóż ktoś tutaj nie umie czegoś i się nie od początku bierze do opiniowania ...
No ale każdy może mieć swoją opinię na każdy temat i nie wszyscy patrzą na stereotypy .... "bo latynoskie to nudne i głupie"

Żal mi takich osób jak ty .

ocenił(a) serial na 9
weronika__wilk

To nie jest serial oparty na faktach i to przecież każdy wie. Właśnie to jest w nim dobre, że opowiada o czymś innym, niż o rzeczywistości, tak jak np. według Ciebie denne "Na wspólnej", ale nie komentuję. Każdy ma inny gust. Ale według mnie wyrabianie opinii po obejrzeniu 1 odcinka, i to nawet nie w całości, jest nieco śmieszne.
Pzdr.;))

ocenił(a) serial na 1
Ewka___

Weronika Wilk ma racje we wszystkim,poza jedny.Że "Na Wspólnej" to realistyczny serial.

ocenił(a) serial na 9
Ewka___

Źle napisałam.To, że "Na wspólnej" jest d e n n e, to miało być edług mnie.;p

ocenił(a) serial na 10
Ewka___

jesli nie ogladasz Weronika Wilk to co sie czepiasz, ogladaj te swoje badziewia i nie wchodz nawet na Zbuntowanych.