Pełen rozkrzyczanych gnojków o wątłej urodzie,wystarczy spojrzeć na tę grubą żeby zwymiotować.Poziom aktorstwa fatalny,gestykulują niczym obłakani,a większośc dialogów jest po prostu wykrzykiwana,reklama danio to przy tym majstersztyk.Co za beznadzieja,produkcja dobra dla 13 letnich siks które jak widać po ocenie kupują takie shit.Jedynie Ninel Conde wzbudza zainteresowanie (urodą rzecz jasna),niestety pojawia się rzadko.
NIE OGLĄDAĆ!!!
Oceniasz serial po wyglądzie bohaterów? Im bardziej sztuczni(czytaj: zrobione piersi itd.) to serial lepszy? Ale jesteś powierzchowny../
akurat Ninel Conde pokazuje sie dosyc czesto jakbys chciał zauwazyc...
moze i masz racje bo na pierwszy rzut oka rzeczywiscie moze sie wydac ze to banda rozwrzeszczanych dzieciakow.
ale wątki to serial ma i to duzo.
"Sorry, nie zakapowałam o kogo ci chodzi z tą grubą? "
to jedna z bohaterek tego nedznego serialu,jestes fanka powinnaś wiedzieć o kogo biega.
"Oceniasz serial po wyglądzie bohaterów?"
czytaj ze zrozumieniem,oceniam serial po wyglądzie bohaterów i sposobie gry... (tu nie ma ani wygladu ani gry)
"niestety sa na tym swiecie taborety nie ludzie;"
a no sa w większości to fanie tego gówna zwanego Rebelde.
Widzę że siksy przechodza do ataku hehe,ale argumenty to macie plaskie jak wasze klatki piersiowe.
Co jak co, ale człowiek który ocenia Mortal kombat na 10 nie znajdzie nic interesującego w Rebelde. Co Cie podkusiło żeby w ogóle na ten serial spojrzeć? Jakbyś troche pomyślał, to może wpadłbyś na pomysł, że Meksyk to nie Polska albo USA, tam wszystko jest inne..od aktorów po mentalność. Poza tym serial (moim zdaniem) jest specjalnie przekolorowany, żeby było smieszniej. I jest śmieszniej. Do telenoweli poprostu trzeba podejść z dystansem.
Pewnie chodzi Ci o Celine mam rację?Może i jest gruba ale buzie ma ładna.Przecież wszyscy nie mogą być szczupli! Fatalna gra aktorska? I tu się mylisz Anahi świetnie odegrała role plastikowej Barbie a Dulce buntowniczki która za wszelka cenę próbuje walczyć z niesprawiedliwością.Inni tez zagrali rewelacyjnie .Ninel wcale nie pojawia się rzadko wręcz przeciwnie pojawia się w każdym odcinku nawet po kilka razy.Mylisz się także myśląc ze ta produkcja jest dobra dla 13 latek.Ja mam 21 lat i jestem nią zachwycona ponadto ogladam ja z mama i 19 letnia siostra które także uwielbiają ta produkcje.Zbuntowani przemawiają do rożnych grup wiekowych wystarczy spojrzeć na watek wyżej.Znajdziesz tam osoby od 15 do 26 lat (nie wspominając juz o tym ze niektóre osoby pisały że oglądają ten serial z mama czy babcia)