PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Napisałam na tej stronie, bo na stronkę Clase 406 nikt nie wchodzi, a to dosyć ważne.
Na stronie telenowele.fora.pl w temacie o Clase 406 pisaliśmy, że chcemy aby wyemitowali to w Polsce. Kilka osób napisało do tv4, aby to puścili. Ja też napisałam, aby puścili w miejsce Zbuntowanych jak się skończą.
Jeśli chcecie aby tv4 wyemitowało Clase 406, to proszę napiszcie do nich!
To bardzo fajna telenowela, odcinki na yt są bardzo fajne, i gra tam dużo aktorów z Rebelde. Anahi gra czarny charakter, a Dulce i Poncho parę, czyli zapowiada się ciakawie!
Na tej stronie są fotki i rozmowy o Clase 406:
http://www.telenowele.fora.pl/televisa,71/clase-406-televisa-2002,5137.html
To e-mail do tv4: sekretariat@tv4.pl

Cameleones

nie za bardzo wiem jak ale możesz mi powiedzieć na jakim programie ją obejrzałaś??? :)

Queen_J

Ja na YouTube widziałam kilka odcinków i mi się spodobało

Cameleones

po hiszpańsku i jak wpisałaś???

Cameleones

Też teraz obejrzałam i zaciekawiła mnie rola Magdaleny.
Taka buntowniczka z niej xdeee.
No i w pierwszym odcinku kiedy ich przedstawiali to było napisane
"La rebelde" co oznacza "zbuntowana" :)
Teraz jeszcze bardziej chcę go obejrzeć w Polskij wersjki językowej

ocenił(a) serial na 9
Cameleones

Ja wysłałabym do nich, gdyby ktoś to napisał.;p

Jak komuś się chce, to mógłby napisać tutaj, a pozostali by wysłali już gotowe.Myślę, że to się opłaca. Ale jak nie, to trudno.;pp

Ewka___

ja teraz do nich piszę
(sam jesteś za krótki) xdeee

Ewka___

Droga redakcjo TV4. Mam nadzieję, że odczytacie tą wiadomość i w miarę
możliwośći i czasu odpiszecie.
Wraz z moimi koleżankami bardzo zależy nam abyście puścili w TV4
telenowelę Clase406. Jest tam bardzo dużo znanych i lubianych przez większość
fanów Rebelde postaci. Słyszałyśmy też, że Anahi (w filmie Jessica) gra
"czarny charakter" i chciałybyśmy ją zobaczyć w tej roli. Jeżeli nie uda
się państwu puścić tej telenoweli podczas gdy lecą Zbuntowani to bardzo
prosimy, żeby została puszczona po tym jak 3 temporada Zbuntowanych już
się skończy.
Z poważaniem -fanka Rebelde

Oto mail, który napisałam do redakcji.
Myślę, że ich przekonamy.... :)

ocenił(a) serial na 9
Cameleones

To ja też takiego wyślę. Mogę? ;p

Tak na marginesie. Jeśli wyświetla się, że tekst jest za krótki, wystarczy robić spację<tak np. do końca linijki>.;p

Ewka___

no jasne i ty May_RBD też jeśli masz czas i chcesz to takiego wyślij im więcej tym lepiej jeszcze trzeba kogoś poprosić zeby wysłał

ocenił(a) serial na 9
Queen_J

Ja tez chętnie wyślę ;)) (za krótki <br/>)

Queen_J

Ja już kilka wysłałam i to z różnych maili i koleżanki też poprosiłam, żeby pisały.
Na telenowele.fora też pisali, że piszą maile do tv4, jednej dziewczynie odpisali nawet, że mogą o tym pomyśleć.

Cameleones

świetnie le na tego maila tak???

Ewka___

to pytanie nie dotyczy filmwebu, Rebelde ani Clase 406.
to pytanie jest do Ewy czy na tym zdjęciu to ty jesteś???

ocenił(a) serial na 9
Cameleones

No coś Ty.;p
Spodobało mi się zdjęcie.;p Ale fryzurę mam teraz zrobioną tak samo.;p Nawet kolor włosów zmieniłam na czarny.;] A co?;>

ocenił(a) serial na 7
Ewka___

Ja też mogę wysłać ten tekst??

arisa_

tak wszyscy mogą ją wysłać
(sam jesteś za krótki)

Ewka___

a ja myślałam że ty bo nie znam żadnej takiej gwiazdy, a ona wygląda jak normalna dziewczyna xd

ocenił(a) serial na 9
Cameleones

To nie jest gwiazda. Widziałam te zdjęcie na tej stronie:
http://ikf.com.pl/
(strona z fryzurami itp).

Cameleones

hej ale ty przecież nazywałaś się May_RBD ja już zgłupiałam xdeee

Queen_J

nick mi się znudził to go zmieniłam

Cameleones

a jak to się robi???

ocenił(a) serial na 7
Queen_J

jak się zmienia nick??
Wchodzisz na swój profil i tam masz w "ustawieniach"
"edytuj swoje dane" zjeżdżasz na dół i pisze "nick (unikalny)"
i tam wpisujesz swój nowy nick;]

Queen_J

Masz teraz fajny nick, nawet zawiera moje imię!

Cameleones

dzięki ;P teraz jestem Magdaleną już spodobała mi się jej rola :P

ocenił(a) serial na 10
Cameleones

"Wraz z moimi koleżankami bardzo zależy nam abyście puścili w TV4 ' żałosne,,, serio myślicie że ich to poruszy bo parę dziewczyn chce ten serial?? Oni sami wybierają seriale jakie mają największą oglądalność za granicą potem muszą wykupić go.. jakieś 40 odc. jak jest oglądalność wykupują następne... eh żałosne.

xnewdayx

nawet nie wiesz jak Clase 406 jest popularne nawet nie wiem czy nie bardziej popularne niż Rebelde i jeśli uważasz, że jestem żałosna to nie czytaj moich postów i myślę że jeśliby dużo osób napisało to by puścili.
Zbuntowani też są puszczani na życzenie widzów

Cameleones

znowu zmieniony nick?! hehehe xd

ocenił(a) serial na 10
Cameleones

Nie napisałam że Ty jesteś żałosna... !! Tak bezczelna to nie jestem.. ale myslę i to nie robie na złość że parę mailów wysłanych do redakcji to mało ambitne.. wątpie czy to oni przeczytają to jest jak 1 do 1000 i dlatego napisałam że taki list jest żałosny szczególnie jeśli chodzi o stwierdzenie "Ja i moje koleżanki" Oni sami wybierają filmy jakie puszczą na antene bo ich obchodzi tylko to żeby mieli zysk, może mało rozeznana jestm ale skoro jest tak bardzo popularny to bym o nim słyszała a to jedna z wielu telenowel... więc sory jesli zrozumialas to tak jak zrozumialas nie mam nic przeciwko zeby to puscili ale sama napisalas ze na strone tego serialu malo kto wchodzi wiec jakby byl super popularny to by wchodzilo tam mnustwo osob :) Ale jak wam zalezy to musicie sie postarac o bardzie'ambitny" pomysl.. moze sama sie nie znam ale mam wujka ktory pracuje w TVN Style tam nie ma sseriali ale mniejw iecej wiem o co chodzi Telewizji, nie ze sie znow wymadrzam ale rada jesli bardzo chcecie to wymyslcie stałą informacje o tym ze chcecie go na antenie i nie piszcie tylko do TV4.

xnewdayx

to nie pisałam ja tylko założycielka tematu i za tą żałosną to nie ma sprawy. a Clase 406 jest popularne w innych krajach więc u nas też może być

ocenił(a) serial na 7
Queen_J

podpisujcie się:)http://www.proca.pl/pokaz/3515/prosba_o_wyemitowanie_rbd_la_familia
WAlczymy o RBD LF!!;]

arisa_

Ja już się podpisałam