Napisałam na tej stronie, bo na stronkę Clase 406 nikt nie wchodzi, a to dosyć ważne.
Na stronie telenowele.fora.pl w temacie o Clase 406 pisaliśmy, że chcemy aby wyemitowali to w Polsce. Kilka osób napisało do tv4, aby to puścili. Ja też napisałam, aby puścili w miejsce Zbuntowanych jak się skończą.
Jeśli chcecie aby tv4 wyemitowało Clase 406, to proszę napiszcie do nich!
To bardzo fajna telenowela, odcinki na yt są bardzo fajne, i gra tam dużo aktorów z Rebelde. Anahi gra czarny charakter, a Dulce i Poncho parę, czyli zapowiada się ciakawie!
Na tej stronie są fotki i rozmowy o Clase 406:
http://www.telenowele.fora.pl/televisa,71/clase-406-televisa-2002,5137.html
To e-mail do tv4: sekretariat@tv4.pl
Też teraz obejrzałam i zaciekawiła mnie rola Magdaleny.
Taka buntowniczka z niej xdeee.
No i w pierwszym odcinku kiedy ich przedstawiali to było napisane
"La rebelde" co oznacza "zbuntowana" :)
Teraz jeszcze bardziej chcę go obejrzeć w Polskij wersjki językowej
Ja wysłałabym do nich, gdyby ktoś to napisał.;p
Jak komuś się chce, to mógłby napisać tutaj, a pozostali by wysłali już gotowe.Myślę, że to się opłaca. Ale jak nie, to trudno.;pp
Droga redakcjo TV4. Mam nadzieję, że odczytacie tą wiadomość i w miarę
możliwośći i czasu odpiszecie.
Wraz z moimi koleżankami bardzo zależy nam abyście puścili w TV4
telenowelę Clase406. Jest tam bardzo dużo znanych i lubianych przez większość
fanów Rebelde postaci. Słyszałyśmy też, że Anahi (w filmie Jessica) gra
"czarny charakter" i chciałybyśmy ją zobaczyć w tej roli. Jeżeli nie uda
się państwu puścić tej telenoweli podczas gdy lecą Zbuntowani to bardzo
prosimy, żeby została puszczona po tym jak 3 temporada Zbuntowanych już
się skończy.
Z poważaniem -fanka Rebelde
Oto mail, który napisałam do redakcji.
Myślę, że ich przekonamy.... :)
To ja też takiego wyślę. Mogę? ;p
Tak na marginesie. Jeśli wyświetla się, że tekst jest za krótki, wystarczy robić spację<tak np. do końca linijki>.;p
no jasne i ty May_RBD też jeśli masz czas i chcesz to takiego wyślij im więcej tym lepiej jeszcze trzeba kogoś poprosić zeby wysłał
Ja już kilka wysłałam i to z różnych maili i koleżanki też poprosiłam, żeby pisały.
Na telenowele.fora też pisali, że piszą maile do tv4, jednej dziewczynie odpisali nawet, że mogą o tym pomyśleć.
to pytanie nie dotyczy filmwebu, Rebelde ani Clase 406.
to pytanie jest do Ewy czy na tym zdjęciu to ty jesteś???
No coś Ty.;p
Spodobało mi się zdjęcie.;p Ale fryzurę mam teraz zrobioną tak samo.;p Nawet kolor włosów zmieniłam na czarny.;] A co?;>
To nie jest gwiazda. Widziałam te zdjęcie na tej stronie:
http://ikf.com.pl/
(strona z fryzurami itp).
jak się zmienia nick??
Wchodzisz na swój profil i tam masz w "ustawieniach"
"edytuj swoje dane" zjeżdżasz na dół i pisze "nick (unikalny)"
i tam wpisujesz swój nowy nick;]
"Wraz z moimi koleżankami bardzo zależy nam abyście puścili w TV4 ' żałosne,,, serio myślicie że ich to poruszy bo parę dziewczyn chce ten serial?? Oni sami wybierają seriale jakie mają największą oglądalność za granicą potem muszą wykupić go.. jakieś 40 odc. jak jest oglądalność wykupują następne... eh żałosne.
nawet nie wiesz jak Clase 406 jest popularne nawet nie wiem czy nie bardziej popularne niż Rebelde i jeśli uważasz, że jestem żałosna to nie czytaj moich postów i myślę że jeśliby dużo osób napisało to by puścili.
Zbuntowani też są puszczani na życzenie widzów
Nie napisałam że Ty jesteś żałosna... !! Tak bezczelna to nie jestem.. ale myslę i to nie robie na złość że parę mailów wysłanych do redakcji to mało ambitne.. wątpie czy to oni przeczytają to jest jak 1 do 1000 i dlatego napisałam że taki list jest żałosny szczególnie jeśli chodzi o stwierdzenie "Ja i moje koleżanki" Oni sami wybierają filmy jakie puszczą na antene bo ich obchodzi tylko to żeby mieli zysk, może mało rozeznana jestm ale skoro jest tak bardzo popularny to bym o nim słyszała a to jedna z wielu telenowel... więc sory jesli zrozumialas to tak jak zrozumialas nie mam nic przeciwko zeby to puscili ale sama napisalas ze na strone tego serialu malo kto wchodzi wiec jakby byl super popularny to by wchodzilo tam mnustwo osob :) Ale jak wam zalezy to musicie sie postarac o bardzie'ambitny" pomysl.. moze sama sie nie znam ale mam wujka ktory pracuje w TVN Style tam nie ma sseriali ale mniejw iecej wiem o co chodzi Telewizji, nie ze sie znow wymadrzam ale rada jesli bardzo chcecie to wymyslcie stałą informacje o tym ze chcecie go na antenie i nie piszcie tylko do TV4.
to nie pisałam ja tylko założycielka tematu i za tą żałosną to nie ma sprawy. a Clase 406 jest popularne w innych krajach więc u nas też może być
podpisujcie się:)http://www.proca.pl/pokaz/3515/prosba_o_wyemitowanie_rbd_la_familia
WAlczymy o RBD LF!!;]