Ojciec Diega powie mu o niej prawdę, wcześniej Roberta będzie próbowała przekonać Paolę żeby sama powiedziała Diego kim jest. Tzn. chyba tak to było bo dawno to już oglądałam :)
Tak, Diego bedzie załamany tą prawdą, upije sie, Roberta bedzie chciała mu pomóc, nawet sie pocałują ale On bedzie myslał ze całuje Paole a nie Roberte, zapyta sie czy go kiedykolwiek kochała i Roberta odpowie, ze tak ale widac bedzie ze bli ja to ze mysli ze to paola...
Paola wcześniej była kochanką Leona, potem on wynajął ją, aby poderwała Diego i przespała się z nim, bo Leonowi powiedział doktor(chyba), że Diego jeszcze z nikim się nie przespał, że jest prawiczkiem i Leon myślał, ze może jego syn jest gejem. Paola na początku chciała zaciągnąć go do łóżka, ale Diego się opierał, zaczęli ze sobą dużo rozmawiać i tak się narodziło to uczucie.hehe.;pp
Czyli w skrócie: Diego nie wie, że Paola to była kochanka jego ojca, która za kasę miała pójść z Diego do łóżka.;]
Chyba nie jest, ale na 100% pewna nie jestem, ale może przegapiłam jakiś odcinek.;/
Chyba jednak była prostytutką tylko taką luksusową, coś mi się kojarzy jak ktoś o niej mówił, czy ona sama mówiła, że miała wielu mężczyzn, ale zabrzmiało to tak jakby chciała delikatnie powiedzieć czym się zajmuje, do tego wzieła kase za przespanie się z Diego i pewnie zrealizowałaby czek gdyby się w Diegicie wcześniej nie zakochała. Generalnie dziewczyna nie była zła, miała tylko zły start z powodu swojej przeszłości...
Tak, Paola jest prostytutką, która wynajął Leon (nawet na spotkaniu w ktorym ja zatrudnił do rozprawiczenia Diega sie z nim pocałowała) zeby przespała sie z jego synem Diegiem. I to wszystko nie zaczelo sie od lekarza, owszem, kiedy Diego był u niego to wydało sie ze Diego jeszcze nie spał z zadna kobieta wiec lekarz ta wiadomosci przekazał Leonowi, ale tak na prawde zapoczatkowała ten temat Roberta kiedy udawała przed Leonem ze sa z Diegiem parą, zasugerowała jego ojcu ze Diego ma problemy z seksem. Dlatego Leon postanowil wziac sprawy w swoje rece i wynajal prostytutke. Tyle, ze Diego sie w niej niby zakochał. I teraz uciekli razem, ale lada dzien to sie wyda i Diego ją zostawi. No a dalej to bedzie latał tylko za Robertą :) beda sie kochac i nienawidziec na zmiane :)
Znalazłam to jakimś blogu:
Paola Rios (Ashley Ericka). Młoda prostytutka wynajęta przez Leona Bustamante, której zadaniem jest przeprowadzenie inicjacji seksualnej Diega. Nie przyznała mu się do tego, że kiedyś była prostytutką, przez co skrzywdzony chłopak zrywa z nią.
Nawet nie wiedziałam, że to byłą prostytutka.;p