PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8862
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Chyba tv4 stwierdziło że zmniejszyła się oglądalność i przełożyli... uf .. Na pewno dziś już reklamowali od 18.00 ;)

ocenił(a) serial na 9
xnewdayx

Tak ma być od 21 września, ale tylko do 28.09, bo potem z powrotem wracają na tą samą godzinę, a w sumie nawet na 15.15 więc zmiana jest na krótką metę.

ocenił(a) serial na 10
ReBelDe_fan

Coooooo? A już tak się cieszyłam. Skąd masz tą informację z jakiegoś wiarygodnego źródła. Mam nadzieję, że to tylko plotka.

ocenił(a) serial na 10
RiDka

ale jak to????to po co oni w ogóle robili nam nadzieje??!!no nie..jak można tak kręcić..już ja im napisze co o nich myślę;/

ocenił(a) serial na 10
UckerLove

co??? znowu:( nie!!!!

ocenił(a) serial na 9
ReBelDe_fan

ReBelDe_fan ma rację. To raczej pewna informacja. Ja też jestem wkurzona bo na 15;30 ledwo zdążyłam a tu od października 15;15 ;(

ocenił(a) serial na 7
_Cukierkowa_Dama_

Kurde oni są naprawdę porąbani;/
A można wiedzieć skąd macie te informacje, że się zmieni??

ocenił(a) serial na 10
arisa_

właśnie..skąd wy to wiecie?moim zdaniem już TV4 reklamuje, że Zbuntowani będą o 18 to chyba nie po to żeby po tygodniu już wszystko zmienic..:/

użytkownik usunięty
UckerLove

Mi to tam obojętnie bo ja na 15.15 zdąże bo najpóźniej o 15.20 jestem w domu a zbuntowani zaczynają się z 5-minutowym opóźnieniem,jednak wolałabym żeby byli o 18 bo wtedy wszyscy byliby zadowoleni.Rozumiem,że się wkurzacie bo te kręcenie z godzinami jest chore.Gdybym ja nie zdążyła to też byś się ostro zdenerwował.No cóż...należy mieć tylko nadzieję,że beda o 18 już do końca.

użytkownik usunięty

*zdenerwowała
drobna pomyłka;p

ocenił(a) serial na 10

nie wiem jak wy ale mi sie wydaje ze Zbuntowani zostana o tej 18.00 bo jaki sens bylby zmieniac godzine serialu na tydzien? bez sensu....!!! licze na to ze tv4 zostawi tak jak jest czyli o 18.00!!! było by SUPER!!!!

ocenił(a) serial na 10
Alda93

Zbuntowani zostają o 18.
Na bank 2 tygodnie do 2 października.
Jak zmienią godzinę to dopiero na listopad.
Bo to jest ramówka październikowa i nie mogą już tak zmieniać

ocenił(a) serial na 10
Nuesso

oby :]