PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Wakacje już się zaczęły stąd moje pytanie?? We wakacje - nie koniecznie musi oznaczać pod koniec czerwca. Może przestaną od lipca albo sierpnia?! Czy wogóle to nastąpi?? Ktoś ma jakieś bliższe informacje? Dalej od września powinno iść normalnie jak dotychczas do końca 1 temporady pozostało ok 50 odcinków i czs pokaże co z 2 i 3 temporadą? Mnie osobiście jest prawie obojętne czy rebelde będzie leciało we wakacje czy też nie, najważniejsze żeby pojawił się FIN czyli koniec.

ocenił(a) serial na 10
dark_4

W Świecie seriali pisalo że bedzie emitowane ale chyba zmienia godzinę o 19,00 ale nie jestem pewna.

Karolcia_26

Z tego co mi wiadomo Rebelde będzie dalej emitowane, poza tym dlaczego mieliby wstrzymać emisję?

dark_4

Też słyszałam takie inforamcje że RBD będzie emitowane w wakacje :)
Też bym chciała zeby emitowali też 2 i 3 temp.
a czy będa poranne powtórki o 9,25?

Nut_4

Nie RBD, tylko Rebelde będzie emitowane xD
Myślę, ze TV4 nie przerwie emisji w wakacje. Prawdopodobnie od 30 czerwca godzina emisji ulegnie zmianie na 19.00. Nadal nie wiadomo, czy TV4 kupi/ł 2 i 3 temporade.

__Luna__

We wakacje często, bardzo zmienia się program telewizyjny szczególnie jeśli chodzi o seriale. Jeżeli nic się nie zmieni to na początku września będzie emitowana 2 temporada rebelde!! Jeżeli TV 4 ją wykupi albo już wykupiło?

ocenił(a) serial na 6
dark_4

Od 30 czerwca Rebelde bedzie leciało o 19:)Co do 2 i 3 temporady to na razie nei wiadomo..Miejmy nadzieje,ze tv4 ją wykupi..

_Mia_

A będą przedpołudniowe jak teraz o 9:45 powtórki? Powinny być.

dark_4

Powtórki będą tylko ich emisję od 30 czerwca przesunęli na 9.55.

ocenił(a) serial na 10
dark_4

Skont wy to wiecie chodzi mi o te emisje którą przesunęli?

Zbuntowany_RBD

To od ciebie!!! się tego dowiedzieli bo piszesz o tym w jednej ze swoich wypowiedzi. Nie tak?

ocenił(a) serial na 10
dark_4

Właśnie że nie bo ja tylko skopiowałem wypowiedz od ewasia23 wiesz.

Zbuntowany_RBD

Ale jednak po części miałem rację. O skopiowaniu to nie wiedziałem, ale jak tak piszesz... to wypada się zgodzić z tobą?