Wakacje już się zaczęły stąd moje pytanie?? We wakacje - nie koniecznie musi oznaczać pod koniec czerwca. Może przestaną od lipca albo sierpnia?! Czy wogóle to nastąpi?? Ktoś ma jakieś bliższe informacje? Dalej od września powinno iść normalnie jak dotychczas do końca 1 temporady pozostało ok 50 odcinków i czs pokaże co z 2 i 3 temporadą? Mnie osobiście jest prawie obojętne czy rebelde będzie leciało we wakacje czy też nie, najważniejsze żeby pojawił się FIN czyli koniec.
W Świecie seriali pisalo że bedzie emitowane ale chyba zmienia godzinę o 19,00 ale nie jestem pewna.
Też słyszałam takie inforamcje że RBD będzie emitowane w wakacje :)
Też bym chciała zeby emitowali też 2 i 3 temp.
a czy będa poranne powtórki o 9,25?
Nie RBD, tylko Rebelde będzie emitowane xD
Myślę, ze TV4 nie przerwie emisji w wakacje. Prawdopodobnie od 30 czerwca godzina emisji ulegnie zmianie na 19.00. Nadal nie wiadomo, czy TV4 kupi/ł 2 i 3 temporade.
We wakacje często, bardzo zmienia się program telewizyjny szczególnie jeśli chodzi o seriale. Jeżeli nic się nie zmieni to na początku września będzie emitowana 2 temporada rebelde!! Jeżeli TV 4 ją wykupi albo już wykupiło?
Od 30 czerwca Rebelde bedzie leciało o 19:)Co do 2 i 3 temporady to na razie nei wiadomo..Miejmy nadzieje,ze tv4 ją wykupi..