Jeśli tak to, czy od razu po pierwszej??
Jak na razie wszystko stoi pod znakiem zapytania i nie wiadomo czy będą dalsze temporady, ale na razie sie na to nie zanosi:/ Niestety...
A wiesz gdzie można obejrzeć dalsze temporady???? Uwielbiam ten serial i bardzo mi zależy na obejrzeniu go do końca T_T?????
Na www.veoh.com jest dużo odcinków po hiszpańsku(nie wiem czy nawet nie wszystkie!). Ale! musisz sie zarejestrować i potem zainstalować odtwarzacz na swoim kompie. w tym odtwarzaczu jest wyszukiwarka.ja takim sposobem obejrzałam kilka odcinków 2 temporady. ogólnie jest zajebiście, ale jak już wspomniałam: rejestracja i odwarzacz.
jeśli nie zainstalujesz tego odtwarzacza to najwięcej 5 min odcinka zobaczysz.
i wszystko u ciebie dobrze z nim? mi po jakimś czasie zaczął szwankować na spółkę z kompem.
Najlepiej oglądać na youtube są wszytkie odcinki po hiszpańsku portugalsku u jeszcze jakiś język ja obejrzałam już wszystkie odcinki ale i tak to nie jest to samo co po Polsku bo większości nie rozumiem ;/ no ale jak nie wykupią II i III tem. to trzeba sobie jakoś poradzić ! Ale lepiej żeby wykupili :)
Mi się wydaje że następna temprada zostanie wyemitowana po wakacjach może nie odrazu ale bedzie. Bo w najnowszym Świecie Seriali było napisane,że w 17 numerze gazety bedą przedstawione najważniejsze wydarzenia II sezonu Zbuntowanych i koniec I sezonu to oznacza, że mamy sie dowiedzieć co bedzie czekac naszych ulubienców w kolejnym sezonie, abyśmy sie przygotwali!!! Takie jest moje zdanie i chyba mam racje!!! :):):)
Ja się zgadzam z Polcią, bo też kupuje Świat Seriali, a poza tym czytałam na forum o Zbuntowanych, że rzeczywiście ma być 2 i 3 temporada. A 2 mają puścić podobno w drugiej połowie września:)
No ale po co robiliby przerwę? Uważam że jeżeli mieliby zacząć emisję to od razu. . . a na jakim forum czytałaś że mają być dalsze temporady:)? Bo ja w sumie w to bardzo wątpie gdyby mieli zamiar puścić to na pewno byłyby już jakieś szczegółowe informacje, zwiastuny i zapowiedzi. A narazie nie ma nic :(
Całkowicie się z Tobą zgadzam co do ciągłości serialu bez żadnej przerwy. Ja nie kupuję tego tygodnika "Świat seriali" przede wszystkim ze względu na to iż piszą głupoty - naprawdę przynajmniej w niektórych istotnych rzeczach. Nie mam do tego zaufania!!! Po co mieli by przerywać to bardzo problematywne pytanie. I wielkim błędem było by wznowić emisję serialu po 1 czy 2 miesiącach!!! Odrazu i tyle?