Właśnie przeczytałam na portalu plotkarskim, że Dulce zmienia kolor włosów i powiedziała, że fani będą bardzo zszkowani.. czy uważacie, że Dulce powinna zmieniać kolor a jak tak to jak myślicie co ciekawego zrobi z fryzurą.? ja osobicie myśle, że nie powinna zmieniać koloru bo to jej znak rozpoznawczy i odróżnia ją od innych gwiazd. Czyżby chciała tak bardzo zerwać z przeszłością ?
Co sądzicie na ten temat
Napisała że chce coś zmienić w swoim życiu.. Postanowiła odnowić kontrakt z Garnierem i zerwać z wizerunkiem Roberty ze Zbuntowanych. To między innymi dlatego chce zmienić kolor.
"W życiu trzeba robić zmiany, chociaż czasem to boli i jest cięzko."
To jej słowa:)
Myślę że to będzie coś fajnego, ale szkoda że zmienia bo w tym kolorze wygląda pięknie;]
wiesz w czerwonych włosach było jej ładnie, ale nie dziwię się jej ja też nie chciałabym iść po ulicy i całe życie słyszeć "o patrzcie to Roberta z Rebelde", ale chciałabym słyszeć "o patrzcie to Dulce Maria" xd.
Ona nie chce być całe swoje życie tylko Robertą Pardo. ;p
Moim zdaniem to b.dobrze, że zmieni fryzurkę, no bo ile to można w tym samym? "Do odważnych świat należy".;ppp Chociaż uważam, że w tych czerwonych włosach wygląda prześlicznie;))