Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8865
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Właśnie przeczytałam na portalu plotkarskim, że Dulce zmienia kolor włosów i powiedziała, że fani będą bardzo zszkowani.. czy uważacie, że Dulce powinna zmieniać kolor a jak tak to jak myślicie co ciekawego zrobi z fryzurą.? ja osobicie myśle, że nie powinna zmieniać koloru bo to jej znak rozpoznawczy i odróżnia ją od innych gwiazd. Czyżby chciała tak bardzo zerwać z przeszłością ?
Co sądzicie na ten temat

ocenił(a) serial na 7
any1

Napisała że chce coś zmienić w swoim życiu.. Postanowiła odnowić kontrakt z Garnierem i zerwać z wizerunkiem Roberty ze Zbuntowanych. To między innymi dlatego chce zmienić kolor.

"W życiu trzeba robić zmiany, chociaż czasem to boli i jest cięzko."
To jej słowa:)

ocenił(a) serial na 7
arisa_

Myślę że to będzie coś fajnego, ale szkoda że zmienia bo w tym kolorze wygląda pięknie;]

any1

wiesz w czerwonych włosach było jej ładnie, ale nie dziwię się jej ja też nie chciałabym iść po ulicy i całe życie słyszeć "o patrzcie to Roberta z Rebelde", ale chciałabym słyszeć "o patrzcie to Dulce Maria" xd.
Ona nie chce być całe swoje życie tylko Robertą Pardo. ;p

ocenił(a) serial na 9
any1

Moim zdaniem to b.dobrze, że zmieni fryzurkę, no bo ile to można w tym samym? "Do odważnych świat należy".;ppp Chociaż uważam, że w tych czerwonych włosach wygląda prześlicznie;))

ocenił(a) serial na 10
Ewka___

nie jestem pewna czy kolor włosów pomoże w tym, aby postrzegano ją jak Dulce Marie a nie Roberte, jednak może fryzurka nowa będzie pasowała lepiej nie wiadomo .. :)