Już tyle piszemy na tym forum może poznamy się bliżej ..... Kto jest chętny niech się przyłączy... Ja zacznę
Ma na imię Kamila mam 21 lat, jestem z Ełku
Mam na imię Bogdan 168 lat z Kociej Pałki. Lubię młode laski w miniówkach, które lecą w TV, a nie te pasztety co łażą po Polskich ulicach.
ale nie każda dziewczyna jest gruba i brzydka ogólnie Polki to jedne z ładniejszych dziewczyn na świecie ja mawia Coco Chanel:
"Nie ma kobiet brzydkich są tylko zaniedbane" i ja się z tym zgadzam
A ja mam na imię Ewa, mam 16 lat i jestem z Augustowa.
Zainteresowania? Głównie oglądanie filmów, chociaż ostatnio zaopatrzyłam się w dużo książek;pp To tak, żeby "zabić nudę w czasie wakacji".;pp
ja ostatni kupiłam wszystkie część sagi Zmierzchu, i już przeczytałam, wszystkie części są świetne, polecam, mnie najbardziej zaciekawiła przed świtem:)
Ja również kupiłam te 4 sagi "Zmierzchu".
Książka jest naprawdę super i polecam ją szczerze.;]]
ja na razie mało się udzielam ale nie zaszkodzi się przedstawić ;)
Angelika, 16lat, mieszkam w Zielonej Górze ;)
a ja Natalia mam 18 lat ;p i mieszkam w Gdańsku ;) a co do Zmierzchu.. czekam na film nie chce mi się czytać ;p wole obejrzeć ;)
Ja przeczytałam "Zmierzch", "Księżyc w nowiu" i "Zaćmienie", a czwartej nie przeczytałam do końca xD
Stwierdziłam, że jest za bardzo naciągana...
Ja właśnie czytam ostatnią część. Zatrzymałam się na momencie, kiedy Bella ma urodzić dziecko.;p
Jak dla mnie to ostatnia część jest najlepsza, a znacie może jeszcze jakieś książki o podobnej tematyce??
Jeśli chodzi o wampiry to
Anne Rice napisała kroniki wampirze, z których pochodzą między innymi zekranizowane: "Wywiad z Wampirem", "Królowa potępionych" oraz "Wampir Lestat"
Kontynuując temat wampirzy - jest jeszcze "Miasteczko Salem" Stephena Kinga. Książka dobra ale... No właśnie wampiry to bezrozumne istoty...
A ja jestem Natalia lat 22 i uwielbiam czytać;)
Mi również ostatnią część czyta się miło.;p
Kupiłam tego "Intruza", ale jeszcze nie miałam okazji przeczytać. Koleżanka mówiła, że jej strasznie się spodobała.;p
w ogóle ta saga Zmierzchu mi nie przypadła do gustu, takie wszystko słodkie, że aż mdli..Przeczytałam z ciekawości i na filmy też chodze, bo jestem ciekawa, ale ogólnie nie bardzo jak dla mnie^^
Ja wam polecam:
Autor: Patricia Briggs
Mercedes Thompson #1 - Zew księżyca
Seksowny sąsiad Mercedes Thompson jest... wilkołakiem. Mercedes, w swoim warsztacie, próbuje naprawić furgonetkę, która przypadkiem należy do... wampira. Z drugiej strony, sama Mercy też nie jest całkiem zwyczajna, a jej związek ze światem istot ożywających nocą nieuchronnie pakuje ją w kłopoty.
Mroczne urban fantasy. Bohaterowie – zachwycająco nieludzcy.
Wilkołaki mogą być niebezpieczne, gdy wejdziesz im w drogę. Wystarczy jednak zachować ostrożność, a - raczej - nie zrobią ci krzywdy. Bez trudu ukrywają swoją naturę przed ludźmi. Tylko że ja nie jestem człowiekiem. Potrafię je rozpoznać, a one rozpoznają mnie...
Mercedes Thompson #2 - Więzy krwi
Z życia Mercedes - kolejny tom bestsellerowej serii opowieści o dziewczynie zmieniającej się w...
Mercedes Thompson, pracująca jako mechanik samochodowy, ma przyjaciół w mętnych kręgach i bardzo mrocznych miejscach. W dodatku nasza droga Mercy winna jest jednemu z nich przysługę. Zdolna do zmiany postaci na zawołanie, zgadza się wesprzeć wampira Stefana, gdy ten wyrusza przekazać wiadomość istocie sobie podobnej. Kłopot w tym, że adresatów jest dwóch - choć ciało dzielą jedno.
Bardzo podobne i myśle, że się wam spodobają:)
Podobała mi się również książka "Seks w wielkim mieście". Nie jest wciągająca, ale miło się czyta.;p
a ja mam na imię Bogdan 168, właściwie teraz już 169 u nas na gwiezdnej flocie aurix wszyscy tylko oglądają to cudo. Dają mu 10/10. U nas to Arcydzieło na miare wszechświata. Lubię młode laski w miniówkach, które lecą w TV, a nie te pasztety co łażą po Polskich ulicach, dlatego cała galaktyka ogląda ten genialny produkt. Tak ambitny, tak mądry, że po nim postanowiłem iść na filozofie. Ten serial jest esencją wszystkiego. Passolini, Felini, Krauze, Kieślowski, wszystko się może schować. Ta produkcji miażdzy galaktyki. Jest absolutem geniuszu i przykładem dla wielu nastolatek. To kolejny cud na ziemi!!!!!!
HeyKa ;*
Ja jestem Gosia i mam 16 lat ;D No i z Wrocka jestem ;P
A widzę że o Zmierzchu też wspominacie ... to też to lubię całą sagę ...
ale nie jestem taką fanatyczną fanką ... bardziej lubię Zbuntowanych i RBD ;D