PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8862
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Forum RBD:)

ocenił(a) serial na 6

www.rbdrulezz.fora.pl jak znalezc odcinki do sciągnięcia? (niewazne czy po polsku czy po hiszpańsku) xD Zarejestrowalam sie ale nie moge nigdzie ich znalezc...xD P.S Na dole piszcie swoje ulubione piosenki;) pod tematem "ulubione piosenki" :))

Phonetique

mozna sciagnac odcinki po polsku i 3 temp po hiszpansku(!) z forum swiatelenowel.fora.pl

ocenił(a) serial na 6
agagus1992

Wiem ale chodzi mi o to gdzie mam szukac tych odcinków, bo na forum RBD nie moge ich znalezc i na tym co podalas tez nie moge znalezc;))

Phonetique

nie wiem jak na rbdrulezz ale na swiatelenowel logujesz sie bo jezeli sie nie zarejestrujesz to nie da rady. i w dziele "rebeldomania" wchodzisz na "zbuntowani(rebelde)" no i tam masz tematy i w zaleznosci czy chcesz te z 1 temp po polsku czy reszte po hiszpansku no i sobie wybierasz np. odcinki po hiszpansku-2 temporada i tam sa po kolei odcinki z zalaczonymi linkami do sciagniecia ;)

Phonetique

http://r-e-b-e-l-d-e.blog.onet.pl/

za posrednictwem tej strony mozesz sciagnac odc. od 1-115 po polsku;)

olenka018

kurcze tam są jakieś limity ściągniecia!!! co można zrobić????pomocy

ocenił(a) serial na 6
miczka84

Niestety nic sie nie da zrobic...;/ Jedyny plus tego wszystkiego to to, że po probie sciągniecia kolejnego odcinka w nawiasie wyswietla sie czas, ktory pozostal do przerwy od sciągań z tego programu...;))