PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8860
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Ten serial to totalne dno. Dialogi sztuczne, gra aktorska na poziomie akademi w przedszkolu, a sam scenariusz pozostawia wiele do życzenia w kwestii logiki i rzeczywistosci. Ogólna ocena to 1/10, ale to i tak za dużo.

PS: mam pytanie, jaka jest średnia wieku nastolatek oglądających ten "serial"? xD

ocenił(a) serial na 10
matpeter666

hmm :D no tak 12-16 jezeli cie to interesuje :P chociaż starsi i młodsi też się zdarzają.. zastanawia mnie to skąd wiesz, że scenariusz jest nie logiczny chyba musisz go doskonale znac

ocenił(a) serial na 10
any1

HA HA właśnie dobrze powiedziane :)POZDR.

ocenił(a) serial na 1
tessa77_90

W scenariuszu jest tyle nieścisłości że niewystarczyło by godziny na ich wypisanie.

ocenił(a) serial na 10
wojciechcejrowski02

ale żeby zobaczyc nieścislości w scenariuszu trzeba go poprostu znac i na bieżąco oglądac o obejrzysz jeden odcinek i bedzie jakas niescislosc a za 100 odcinkow jest tego rozwiazanie tak wiec obejrzyjcie cały film i mówcie dopiero o nieścisłościach w scenariuszu

ocenił(a) serial na 1
matpeter666

Nie ogladam serialu, ale za to moja sis robi to bez przerwy, przy pogłoszonym na max telewizorze, więc chcąc nie chcąc czasami coś usłyszęlub zobaczę, gdy przejdę obok pokoju w którym jest TV.
Naprawdę aż brak mi słów by opisać to jak wg mnie ten serial jest beznadziejny i pomylony... a zespół RBD - delikatnie mowiąc coś jak Polska Muzyka Chodnikowa połączona z komerchą i ociekającą "zajebistoscią"

ocenił(a) serial na 9
matpeter666

Cóż,serial nie jest jakiś mega ambitny,ale ja uwielbiam go właśnie za to,że mogę się przy nim odprężyć i zapomnieć o szarej rzeczywistości. :)
Ta meksykańska telenowela działa na mnie bardzo pozytywnie,przy niektórych scenach nic,tylko płakać ze śmiechu. ;D
Szanuję zdanie tych,którzy uważają rebelde za chłam i liczę na to samo,że nikt mnie zaraz nie zbeszta o to,że jestem jedną z tych słitaśnych emówek,które podniecają się miquelem. ;D
pozdrawiam serdecznie ^^