PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8855
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Jaka piosenka Rocoo?

ocenił(a) serial na 10

Szukałam..więc nie próbujcie mi wmawiać, że nie. Ale nie znalazłam. Jak nazywa się piosenka, którą śpiewa Rocco, ale w niedalekiej przeszłości śpiewało ją RBD, co Mia wzięł od Vico płytę. Kojarzycie? Bardzo proszę o pomoc.

ocenił(a) serial na 9
Paula578

Kurcze, nie przypominam sobie. Możesz dać link do tego fragmentu? na pewno latwiej wtedy pomóc;p
Kojarzę taką scenę, gdzie Mia wzięła płytę od Vico, ale to byl sam podkład chyba.;p

ocenił(a) serial na 10
Ewka___

No, to był podkład, ale mieli też tekst. "Tras de mi."

ocenił(a) serial na 9
aleszajss

Ale tego chyba nie śpiewał Rocco, tylko RBD. Zresztą nie wiem, kilka odcinków przegapiłam.;p

ocenił(a) serial na 10
Ewka___

Jeżeli Mia wzięła od Vico płytę, to na stopro jest to ta piosenka. Jestem pewna. ;d

ocenił(a) serial na 9
aleszajss

Ja wiem, że to jest ta piosenka, ale autorka tematu napisała, ze tą piosenkę "śpiewał Rocco", a ja nie przypominam sobie, żeby on śpiewał 'Tras de mi' i tak teraz próbuje sobie przypomnieć, co to za piosenka, ale niestety.;p

Ewka___

Tytuł piosenki: Responde

papuga_10

Rocco czyli Diego Gonzales śpiewał piosenkę Responde

ocenił(a) serial na 9
papuga_10

'W niedalekiej przeszłości śpiewało ją RBD". Piosenkę 'Responde' spiewało RBD?
Powiem tak. Ja znam piosenki Diego Gonzalez'a i RBD, ale chodzi mi o konkretną piosenką, o której pisze założycielka tematu, że" śpiewał Rocco, ale w niedalekiej przeszłości śpiewało ją RBD, co Mia wzięł od Vico płytę".
To jest jakaś jedna piosenką, którą zaśpiewali razem, czy po prostu tak dziwnie sformułowane pytanie w temacie?;p Wiem, że ciągle drążę ten temat, ale strasznie mnie ciekawi , jaka ot moze być piosenka, którą wykonywało RBD i Rocco.;p

ocenił(a) serial na 10
Ewka___

Mia wzieła Tylko muzykie. tekst pewnie sama napisała.

ocenił(a) serial na 9
natalia_stg

Mam na myśli konkretną piosenkę, którą ŚPIEWAŁ Rocco i RBD. Dobra, zresztą już nieważne.Wydaje mi się, że w pytaniu jest coś nie tak. Mniejsza o to.;p

ocenił(a) serial na 10
Ewka___

Przepraszam i dziękuję. Chodziło mi o "Tras de mi". Sorry za to, że napisałam, że to Rocco ją śpiewał, ale on ostatnio w serialu dużo śpiewał, a na forum było napisane, że on jest piosenkarzem itp, więc od razu mi się skojarzyło, że to jego piosneka. Dzięki wielkie!