Szukałam..więc nie próbujcie mi wmawiać, że nie. Ale nie znalazłam. Jak nazywa się piosenka, którą śpiewa Rocco, ale w niedalekiej przeszłości śpiewało ją RBD, co Mia wzięł od Vico płytę. Kojarzycie? Bardzo proszę o pomoc.
Kurcze, nie przypominam sobie. Możesz dać link do tego fragmentu? na pewno latwiej wtedy pomóc;p
Kojarzę taką scenę, gdzie Mia wzięła płytę od Vico, ale to byl sam podkład chyba.;p
Ale tego chyba nie śpiewał Rocco, tylko RBD. Zresztą nie wiem, kilka odcinków przegapiłam.;p
Jeżeli Mia wzięła od Vico płytę, to na stopro jest to ta piosenka. Jestem pewna. ;d
Ja wiem, że to jest ta piosenka, ale autorka tematu napisała, ze tą piosenkę "śpiewał Rocco", a ja nie przypominam sobie, żeby on śpiewał 'Tras de mi' i tak teraz próbuje sobie przypomnieć, co to za piosenka, ale niestety.;p
'W niedalekiej przeszłości śpiewało ją RBD". Piosenkę 'Responde' spiewało RBD?
Powiem tak. Ja znam piosenki Diego Gonzalez'a i RBD, ale chodzi mi o konkretną piosenką, o której pisze założycielka tematu, że" śpiewał Rocco, ale w niedalekiej przeszłości śpiewało ją RBD, co Mia wzięł od Vico płytę".
To jest jakaś jedna piosenką, którą zaśpiewali razem, czy po prostu tak dziwnie sformułowane pytanie w temacie?;p Wiem, że ciągle drążę ten temat, ale strasznie mnie ciekawi , jaka ot moze być piosenka, którą wykonywało RBD i Rocco.;p
Mam na myśli konkretną piosenkę, którą ŚPIEWAŁ Rocco i RBD. Dobra, zresztą już nieważne.Wydaje mi się, że w pytaniu jest coś nie tak. Mniejsza o to.;p