---spoiler (nie spoiler- wole napisac----------------------------
------------- kto nie chce wiedziec niech ie czyta -------------------------------------------------------------------------------- --
------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------
jak to jest w koncu z gastonem i Jose??
on jest jej bratem (przyrodnim?) czy kim tylko opiekunem(?)
bo kiedys przeczytalam, ze on okaze sie jej bratem a jak na razie wynika, ze jest tylko jej opiekunem bo mu ojciec kazal, ale mi to nie pasuje bo powiedzial jej, ze powie jej o jej rodzicach a on "powiedzial" jej TYLKO kim "byla" jej matka, ze jest nadziana ale nic o ojcu nie mowil...
ktos wie jak to jest z nimi (wiem, ze sie juz niedlugo dowiem ale nie chce czekac)
z gory thx :)
=============
wczorajszy odcinek jak Gaston przytulil Jose i plakal a potem jak jej powiedzial, ze ja kocha i "umarł" byl MEGA!!!!!
-----------
Tak, Gaston był jej bratem i tajemniczym opiekunem.TZn przyrodnim bratem, bo ona została zaadoptowana. Tak przynajmniej przeczytałam.;p
Nigdy nic nie wiadomo xD
Jak to w meksykańskiej telenoweli, może się okazać, że Jose jest siostrą Loli albo jeszcze kogoś innego, więc trudno próbować się czegoś domyślić ;D
W poprzednich wątkach przeczytałam, że Gaston jest bratem Jose. Jak na razie to w serialu nie było dosłownie powiedziane, że jest jej bratem tylko Jose powiedziała, że jak chce to może nim być. Więc ja też nic z tego nie rozumiem. Chyba, że okaże się w dalszych odcinkach...
pewnie wycieli najwazniejsze momenty :/ (-mam nadzieje, ze jednak nie)
kurde jak zwykle nic nie wiadomo...
Dzisiaj nadrabiam ostatnie 10 odcinków, bo nie mogłam na bieżąco oglądać i w 407 odcinku wszystko było wyjaśnione. On nie był jej bratem przyrodnim. Ojciec Gastona przygarnął ją,kiedy była mała, a Gaston nawet jej nie znał.
Zresztą kto obejrzał ten odcinek, to będzie wiedział.;)))