dzisiaj na reklamie Rebelde widziałam jak mówili, że od 31 lub 30 września (nie pamiętem dokładnie xd) Zbuntowani będą teraz lecieli o 18.00 więc spokojnie mogę się zapisać na kółka ;p fajnie no nie?!
W poniedziałek już będą o 18.00!!??
<lol> świetnie!!!
co za szczęście.!
♥♥KOCHAM REBELDE♥♥
Też to widziałam i jestem bardzo ale to bardzo szczęśliwa po tylu trudnościach i zepsutych nerwach w końcu odrobina szczęścia. Aż nie mogę w to uwierzyć już nawet byłam nastawiona na to, że będą lecieli o 15.15 a tu taki psikus. W końcu TV4 stanęło na wysokości zadania ;)
ale słuchajcie ja mam nadzieje, że to nie jest jakaś plotka bo we wszystkich programach telewizyjnych jest napisane, że Zbuntowani będą lecieć o 15.30 a od 1 października o 15.15:(ale jak już tv4 reklamowali, że Zbuntowani będą o 18.00 to chwała im za to:):):):):):)Kocham Zbuntowanych:* ( i TV4 też:P:)
super:):):):):):):):)chociaż w programie telewizyjnym nie zmienili jeszcze godziny..ale mam nadzieje, że Tv4 dotrzyma słowa i Zbuntowani będą o 18!!:):):):):)Kocham Rebelde:*:*
Aaa ... myślałam że jak zobaczyłam reklamę to padnę ze szczęścia ... wkońcu pomyśleli ... i dali nam porządną godzinę ... teraz bez problemu będę mogła oglądać codziennie ... no i nawet na jakieś kółka będę mogła chodzić ;P
Cieszę się bardzo że o 18 będą ;D