Bez sensu, że tak idiotycznie zakończono wątek loży, był bardzo ciekawy, w sumie chyba jako jedyny w tym serialu.
Nie robili oni wprawdzie zbyt wiele, głównie na gadaniu się kończyło, taka zabawa trochę, ale byli potrzebni tej szkole.
Bo co w tym złego, że dzieci bogatych rodziców nie chciały w elitarnej szkole brudasów z biednych rodzin? Myślicie, że u Nas w elitarnych szkołach nie ma takich grupek?
Szkoły prywatne są dla wybranych, dla osób z porządnych i dobrych rodzin, osoby na stypendiach ani biedni nie powinny tam być wpuszczani.
Aj dla Loży oglądałem ponownie ten serial,ale tylko 1 sezon,bo wiadomo,że loża wtedy została rozwiązana.Dal mnie odcinki z loża są najlepsze,a mam 29 lat...
Czemu niby szkoła prywatna jest tylko dla osób porządnych z dobrych rodzin?? Największy suchar jaki czytałam:/
"Dzieci bogatych rodziców nie chciały w elitarnej szkole brudasów z biednych rodzin.." Nie każdy biedny dzieciak to brudas !!!
Moja bardzo bliska znajoma chodzi do prywatnej szkoły bogata nie jest, w klasie ma zwyczajne osoby, ale suchar.
Mnie się ten wątek z lożą nie za bardzo podobał, Ci w loży myśleli , że jak sa dziećmi rodziców "wpływowych" to , że sa panami i bogami w Elite Way School, hahahahahaha! g.... prawda! to zwykłe dzieciaki, to ich rodzice są/byli "kimś" a ich dzieciaczki to wykorzystują, promując się pod swoich rodziców ,żenujące. Ciesze się, że rozwiązali ta loże... więcej głupków nie potrzeba! Tak samo Bustamante, ciesze się , że Diego sie odważył i wydał ojca, ojciec to ojciec a nie bóg świata..