PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8862
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Luciano (Mono)

ocenił(a) serial na 10

Mam pytanie odnośnie Luciano. Co się z nim stało?
Nie wiem czy mi to umknęło czy na razie nie pokazali.

ocenił(a) serial na 8
nikkitaska

nie wim chyba zabili go ale uciekl.........

ocenił(a) serial na 9
nikkitaska

No tak, pewnie po śmierci im zwiał.;//

Nie pokazywali tego i myślę, że już raczej o tym nie wspomną.;p

nikkitaska

Jak by się oglądało te odcinki co trzeba to by się wiedziało...

Jak wszyscy wiemy Jose poprosiła Luciana by zatrudnił się w firmie Harelex i poszpiegował trochę...Udało mu się podwędzić pewne papiery(prawie go przyłapał pewien facet na przeglądaniu ich)i zadzwonił nawet Jose mówiąc coś w stylu "Nie uwierzysz kto jest w zarządzie firmy Harelex(oczywiście była mowa o Gastonie)!". Niestety...kiedy miał jej to powiedzieć, do pomieszczenia gdzie na chwilę ukrył się Luciano wszedł Gaston i chyba jakiś ochroniarz, więc Luciano chyba przerwał połączenie. Gaston powiedział mu coś w stylu by ten wyjechał bo może go spotkać coś złego albo że będzie miał kłopoty. Jose szukała go potem w tej okolicy gdzie zawsze go widywała, ale dowiedziała się od jego kumpli że naprawdę wyjechał. Nigdy więcej go nie spotkała.

ocenił(a) serial na 10
Kaya1456

Może rzeczywiście mi to umknęło, ale nie pamiętam żeby Gaston rozmawiał z Luciano.
Ja myślałam, że on powiedział swoim kolegom, że musi wyjechać.
Zrobił to pod groźbą utraty życia i nie powiedział im o tym. Myślałam, że powiedział im tylko, że musi wyjechać ale nie podał powodu dlaczego.

A i dziękuję bardzo wszystkim za odpowiedzi. ;**

nikkitaska

Bo swoim kumplom nie powiedział dlaczego wyjeżdża.

Kaya1456

Powiedział im że wyjeżdża(nawet nie było tej sceny)i tyle.

nikkitaska

jak dla mnie szkoda, że musiał uciekać. Fajnie by było gdyby zrobili z niego i Jose parę ;)

Gab_97

Dokładnie tak jak Kaya1456 piszę :) To prawda, mogli być niezła para :)