Sluchajcie! Jak juz kazdy wie emisja serialu zostala przelozona na nowa tragiczna zreszta godzine! Polowa z nas nie bedzie miala mozliwosci zeby zdarzyc na czas! Ja nawet na koncowke nie zdarze zanim wroce do domu! Takze trzeba cos z tym zrobic... Wpadlam na pewien pomysl, tyle ze jest on troche drastyczny, szczegolne dla zagorzalych fanow Zbuntowanych. Pomyslalam, ze jesli Tv4 nie zdecyduje sie zmienic godziny, to moze niech calkiem poprzestanie go puszcac... Wiem ,ze to sie wydaje niemozliwe, ale juz chyba lepiej czekac 10 miesiecy niz nie ogladac go wcale i przegapic wszystkie odcinki?! Niech tv4 puszcza sobie jakies pierdoly, a Zbuntowani niech wroca po wakacjach. Mam swiadomosc, ze teraz dzieja sie strasznie ciekawe rzeczy, no ale trzeba cos zrobic! Niech tv4 wstrzyma emisje do wakacji! Co o tym myslicie? Piszcie ale tylko szczerze!
NIE! NIE ! NIE! i jeszcze raz nie!nigdy w życiu.. nie chce tyle czekać na te ważne odcinki do następnych wakacji.. Zostało raptem 61 odcinków..
Nie!
Mi osobiście ten pomysł wydaje się absurdalny, ponieważ po pierwsze nie ma takiej opcji, żeby tv4 wstrzymał się z kontynuacją emisji serialu "na rok". Po drugie to są już ostatnie odcinki. Godzina 15.30 to faktycznie przesada, ale z drugiej strony jak komuś zależy to jakoś obejrzy sobie te odcinki: a to na youtube a to sobie sam nagra. Poza tym wydaje mi się, że w trakcie roku szkolnego godz. emisji Zbuntowanych może ulec zmianie. Nie mówię tu o jakichś drastycznych zmianach godziny np. na 19 bo to wydaje sie nie możliwe przy tegorocznej ramówce tv4, ale nawet jakby zmienili na 16.30 to zawsze już będzie coś :)
Pozdrawiam ;)
nie nie opłaca się bo duzo jest osob ktore nie wracaja ja osobiscie nawet tez na koncowke nie zdaże bo musze dojeżdzać ale może ktoś bedzie dodawal odc na neta
Tak, odcinki będą dodawane..
Jak nie na youtube online to będą dostępne w wersji do ściągnięcia;D
No ok! Przekonaliscie mnie! Ale niech zmienia te cholerna godzine! Chociaz o pol godzinki dalej! :(
W życiu. A skąd pomysł, że puszczą w następne wakacje?
Fajnie by było, gdyby tak puścili 1 temporade, bo całej nie oglądałam.;pp
Nie nie ma mowy! o durny pomysł! już wole oglądac 2 odcini na 5 w tygodniu.. niz wcale PISAĆ TU TAJ sekretariat@tv4.pl
Dobra! Dobra! Nie ciskajcie sie tak! Przeciez napisalam chyba, ze to glupi pomysl, tak? Juz bez przesady...
''Wiem ,ze to sie wydaje niemozliwe, ale juz chyba lepiej czekac 10 miesiecy niz nie ogladac go wcale i przegapic wszystkie odcinki?!''
Przecież nie będzie tak, że nikt nie obejrzy rzadnego odcinka!!!
Ja na przykład w tygodniu może nie obejrzę 1 albo 2 ale na końcówkę zawsze zdążę bo na 16 jak się pospieszę to już będę.
Większość pewnie tak samo. A niektórym pasuje.
Więc niech lepiej już będzie 0 15:30 niż żeby nie puszczali wcale.
ja wolałabym żeby w następne wakacje jeszcze raz puścili odcinki od początku :D
na youtubie są osoby które regularnie wrzucają odcinki(są one tego samego dnia w którym emituje je TV4, z godzinę lub 2 po) więc nie rozumiem tego całego problemu. chyba, że ktoś nie lubi oglądać na necie (no, ale lepsze to niż nic).
wpisujesz po prostu zbuntowani i numer odcinka, albo inaczej osoby które wrzucają filmiki to karolinaa26, MissyyyBlack
A mi to ta godzina pasuje, codziennie wracam o godzinie 14.30 to więc mi bardzo pasuje, a później mam czas na odrabianie lekcji, obejżenie jakiegoś filmu bądź spotkać się z przyjaciółmi...;p
Ale przecież możecie obejżeć to na YouTube, codziennie po odcinku w telewizji ktoś dodaje nowe po polsku, albo ściągnąć na chomikuj lub obejżeć na http://www.zbuntowani.net.pl
A tak pozatym, ci którzy chcą aby zniknął w tym roku z anteny to napewno nic nie zdołają ...;p
Pozdrawiam ;]