PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8861
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Mam pytanie dotyczące zespołu . Dlaczego grupa już nie istnieje? Dlaczego razem nie grają? Pokłócili się? Ostatnio zaczęłam oglądać ten serial (jego powtórki) Wcześnie go nie oglądalam. Czy członkowie zespołu utrzymują ze soba kontakt? Pozdrawiam!

mgielka007

Wiadomość o rozwiązaniu grupy wyszła w sierpniu 2008 roku i zaskoczyła wszystkich członków zespołu. Tak naprawdę nie było oficjalnego powodu, członkowie mówili o tym, iż lepiej odejść w chwale niż tracąc popularność. Spora większość źródeł twierdziła, iż licencja od Crisa Moreney (która stworzyła Rebelde Way) im się wyczerpała i nie mogli już grać, bo Morena nie chciała przedłużyć kontraktu. Ale nikt tego chyba nie potwierdził. Poza tym muzyka nie była powołaniem wszystkich, Maite i Alfonso zdecydowanie lepiej czują się w aktorstwie.

Czy się kontaktują? Na pewno te relacje nie są tak bliskie jak kiedyś, ale nie o wszystkich spotkaniach wiemy. Najbardziej widoczne przyjaźnie teraz to Christopher/Anahi, Maite /Anahi, Maite/Christian i Dulce/Alfonso. Oni spotykają się najczęściej, piszą do siebie na Twitterze.

ocenił(a) serial na 9
Leilah

Pięknie dziękuje za odpowiedz na moje pytanie! Pozdrawiam ;-D ! Jeśli posiadacie jeszcze jakies informacje na ten temat - piszcie !

ocenił(a) serial na 9
mgielka007

Ja przeczytałam gdzieś, że Pedro Damian( o ile dobrze pamiętam) powiedział, że lepiej rozwiązać zespół, gdy jest na samym szczycie, niż gdy popadnie w niepamięć. Na pewno sprzedaż ich ostatnich płyt i biletów na koncerty oraz różnych dodatków wzrosła, gdy ludzie dowiedzieli się o zbliżającym rozpadzie.;]

ocenił(a) serial na 10
Ewka___

Wszystkie info o rozpadzie grupy są prawdziwe oczywiście, ale nikt nie podał oficjalnego.

Chyba najbardziej popularnym wśród fanów powodem było to, że kontrakt, który podpisali na 4 lata wygasał i nie chcieli im go przedłużyć [mimo popularności mega] i producenci w tym Pedro Damian chcieli wypromować po rozpadzie RBD nową grupę, która by zastąpiła nam RBD [ale to nie nastąpiło do tej pory] .

Innym powodem rozpadu grupy, podobno było to, że wszyscy wokaliści uważali, że są już za starzy, by śpiewać, o nastoletnich miłości
ach i pragną wzbić się wyżej i zaistnieć nie tylko wśród młodzieży.

Spekulacji o kłótniach wśród szóstki, tak samo było wiele. Ale jak to prasa i wredne portale plotkarskie lubią pisać głupoty.

ocenił(a) serial na 9
Roberta_Ruda

Dziękuje za zainteresowanie moim postem i odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie!!!

ocenił(a) serial na 10
mgielka007

a wie ktoś może jak znaleźc Dulce Marię albo innych członków RBD na Twitterze?:)

ocenił(a) serial na 10
UckerLove

Oczywiście, że tak
To ich oficjalne konta:
Dulce - @dmoficial
Ucker - @christopheruck
Anahi - @Anahi
Poncho - @ponchohd
Maite - @MaiteOficial
Christian - @christiancha