w ktorym odcinku cos sie zacznie miedzy nimi naprawde dziac ? bo jestem na 34 i nic...tzn byly jakies tam pocalunki i czasami cos iskrzy ale kiedy zacznie sie cos tak naprawde ? tak ze oboje zdadza sobe sprawe ze sie kochaja. tzn nie wiem czy tak bedzie ale tak przypuszczam :)
nie pamietam dokladnie ale czytałam gdzies ze beda chyba w 107. Wtedy beda razem tak na prawde, lecz jakis czas beda spotykac sie w ukryciu :) Miguel bedzie mial sobie za złe ze sie w niej zakochał ale postanowi nie rezygnowac z milosci do niej. Przestana byc razem jakos po 10 odcinkach, Mia myslac ze Miguel ja oszukał na oczach wszystkich go wysmieje mowiac ze "poderwała tego wiesniaka" . Od tej pory znow zaczna sie klocic , ale nie zabrakcie ciekawych momentów :) pozniej kolo 160 beda udawac pare przed Franco ;)
generalnie ciagle beda robic sobie za zlosc :) Mia nawet bedzie z Gastonem .. ale to nie zmienia faktu ze oboje beda kochac sie na zabój.
Heh ... z nimi to jest tak od początku coś do siebie czują , ale nie potrafią się do tego przyznać ....
ale naprawdę będą razem ok 102 odcinka .. ;)