Hej ;* Na tamtym temacie przekroczyliśmy limit 1000 odpowedzi.Pomyślałam że założę nowy temat gdzie będziemy robli to samo co tam zeby sę ne pomeszało co wy na to?
A więc jamam Odp.Dla Lupita Fernandez na pytanie dlaczego Diego chciał zrzucić Santosa.
A wiec..Santos po tym jak pokłocil się zLupita został zaproszony na impreze przywitalną Giovanniego.Postanowił tam zalać robaka i się upił.
Stanął na stoliku i zaczą robć strptiz.Wśród nich był dziennikarz który zrobił muz djęcia i dał je do gazety.Kiedy Diego się o tym dowiedział wpadł w szał.Bał sę że zobaczy to jego ojciec.Chciał zabć Santosa zrzucając go ze schodów.Ale wpada Lola i odciąga Diega.
MAM NADZIEJE ZE PODOBA WAM SIĘ TEN POMYSŁ Z NOWYM tEMATEM :)
Buziaki Dla was:*
tvn wykupil Cuidado con el angel z maite i podobno maja puscic w 2009
ciekawe czy to prawda?
osobiscie powiem ze serial bardzo ciekawey w sumie dopiero jestem na 12 oscinku ale wciagajacy jest^^
Lalola będzie emitowane w niedziele.
http://www.filmweb.pl/RepertuarChannel?id=27
Ja oglądałam tylko raz ten serial w necie na żywo na stronie http://es.justin.tv/dansertv. Idzie o 23.00 naszego czasu. Zauważyłam że gra tam kilku znanych aktorów m.in. Rene Strickler.
w którym odcinku Roberta i Diego śpiewali razem pisenkę "Una Cancion"? To było chyba podczas świąt... Ale który to był odcinek?
Roberta prosi go o piosenkę pod koniec 60 odcinka, a śpiewaja razem "Una Cancion" na początku 61 odcinka:)
Mam pytanie odnośnie "Una Cancion". W 3 odc. podczas pierwszego spotkania Mii i Miguela leci ta piosenka, w wykonaniu samej Dulce Marii. Ma ktos może tą wersję utworu??
Rok Kategoria Nominacja Wynik
2007 Latin Music Awards - zaespół i płyta roku " Empezar Desde Cero " wygrana
2006 Latin Music Awards - debiut i zespół roku " REBLDE " wygrana
2006 Latin Pop Album Of The Year - New Artist Rebelde wygrana
2006 Latin Pop Album Of The Year - Duo or Group Rebelde wygrana
2006 Latin Pop Airplay Song Of The Year - Duo or Group "Solo quédate en silencio" wygrana
Premios
2007 Premios Juventud - głos roku, piosenka roku "Algun Dia" wygrana
2007 Premios Orgullosamente Latinos - płyta i zespól roku "Empezar Desde Cero, Rebelde" wygrana
2006 Mues Premios Nicki - najlepszy zagraniczny zespół roku " rebelde" wygrana
2005 Premios Oye - najlepiej sprzedająca sie płyta roku " Rebelde" wygrana
Brazil
2006 Brazil Music Awards -zespół roku " rebelde" wygrana
a co te sie nie liczą??
nagrody za najlepszy zespoł,wykonawców itp.??
o jakie nagrody Ci konkretnie chodzi??
RBD byli nominowani do Latin Grammy Awards w 2006 roku, lecz przegrali z La Oreja de Van Gogh. Możliwe, że w tym roku także otrzymają nominacje za płytę Empezar Desde Cero, choć trzeba poczekać na oficjalne rezultaty.
Doskonale wiem, że to nie ta sama nagroda. Jednak latynoskie rozdania Grammy, nie są gorsze od ich oryginalnego odpowiednika. Do Grammy Awards nie byli nominowani, wiem także, że prawdopodobnie nigdy nie zostaliby do nich nominowani. Dla wielu to nada 'Plastikowa grupa', dla ciebie zapewne także.
no jeszcze nie byli nominowani do Grammy ani jej nigdy nie wygrali rzecz jasna
Grammy a Latin Grammy to dwie różne nagrody- zgodzę sie ale bardzo do siebie podobne :)
ale czy to co juz osiągneli to dla Ciebie mało?
wiele zespołów może pomarzyć o takich nagrodach jakie oni juz mają
naprawdę na 4 lata jakie dopiero śpiewają to na prawdę dużo juz osiągneli
To pierwsze spotkanie Mii i Miguela i " Una Cancion"
http://pl.youtube.com/watch?v=FdYD0sqKeuA
Mam pytanie wie ktoś może oco chodzi z tymi branzoletkami które oni noszą(członkowie rbd a w szczególności mia) unich taka moda czy co????
http://pl.youtube.com/watch?v=F4FXPz9N2mU <<<<< wiecie może dlaczego migel płacze???
Po pierwsze to nie Miguel tylko Poncho (Miguela grał w Zbuntowanych). Płacze bo kilka dni wcześniej zmarła jego przyjaciółka, która bardzo lubiła piosenkę Este Corazon.
A może koleżanka nie wiedziała że tytułowy bohater Serialu Rebelde ma w rzeczywistości na imię Alfonso Herrera a jego ksywka to Poncho zresztą co to za różnica :po
wiedzałam że miguel ma w żeczywistości na imię Alfonso a jego .....
tylko jak pisałam to się nie zastanawiałm nad imieniem a pozatym myślałąm że to scena z filmu :P :)
Aaaa w bravo pisali że ma powstaś dalsza część zbuntowanych co o tym myślicie????? Słyszał kotś o powstaniu następnej części????
Wiecie może w jakim filmie kinowym gra Miguel?Czyli Alfonso Herrera.I czy wiecie który był odcinek jak Miguel,Diego,Giovanni,Tomas targali mąke i zapchali kibel?Plis za odpowiedź.
Gra w 2 filmach. Pierwszy to "Volverte a ver"(premiera pod koniec 2008), drugi "Terminales"( premiera w listopadzie 2008).
Mąkę targali w 83 odcinku a kibel zapchali w 84.
Małe sprostowanie - "Terminales" to nie film tylko serial:)
Z tego co wiem to na razie tylko pomysł, na pewno dalsza część Zbuntowanych nie jest aktualnie kręcona.
Mam pytanie które strasznie mnie męczy.nigdy tak naprawde nie wiedzalam dlaczego giovanni trafil do ews,przeciez jego strazy byli biedni.on wygral w totka czy co??
jego rodzice pracowali przez cale zycie i w koncu sie dorobili na tych swoich wyrobach i dlatego giovanni trafil do ews
Mam pytanie:
czemu po wypadku miguela mia się zachowywała jak by go nie znała (no tak jak by go unikała czy coś w tym stylu)????
Bo powiedział Mii, że jej nie pamięta. A na pytanie jak ma na imię jego dziewczyna Miguel powiedział że Sabrina. Mię tak to dotknęło że postanowiła odsunąć się od Miguela. I chyba jeszcze, ale nie jestem pewna, Mia przysięgła że jeśli Miguel wyzdrowieje to ona zostawi go w spokoju.
Mam pytanie: http://pl.youtube.com/watch?v=7UxG5lAVn5g -> jak Dulce kończy śpiewać piosenke aire to zaczyna się nowa. Czy ktoś wie jak może nazywać się ta piosenka?????
A co się stanie z parą Giovanii&Vico??? Gdzieś przeczytałam, że ona będzie z jakimś Rocco, kiedy i dlaczego rozstanie się z Giovaniim???
mkiedy celina znajdzie sobie chlopaka ktory ja pokocha taka jaka jest i nic nie bedzie od niej chcial
W 3 temporanadzie pojawi się Max, chłopak w którym zakocha się(z wzajemnością)Celina. On nie będzie uczniem Elite Way School, będzie chyba pracować jako kelner w jakiejś restauracji. Celina zajdzie z nim w ciążę. Jej matka będzie wściekła, nie będzie chciała się zgodzić by jej córka związała się z chłopakiem który nie należy do jej sfery, wydaje mi się też że będzie ją próbowała namówić do aborcji. Na szczęście ojciec Celiny nie odwróci się od córki i pomoże im.
Hej niech ktoś odpowie na moje pytanie: kiedy i dlaczego Vico i Giovani się rozstaną?
rozstana sie za sprawka Pilar bo namiesz i bedzie ze gio ja zdadza a to nie bedzie prawda ale i tak sie rozstana.
ok, dzięki, a kiedy to mniej wiecej bedzie? w drugim sezonie? na początku, w srodku czy pod koniec? a moze w ogole w trzecim sezonie?
Jeszcze nie,ale juz niedługo pojawi się w tłumie.Wypatruj go:) Dołaczy ok. 20 odc.(tak mi sie wydaje,jeśli się mylę poprawcie mni;p;) )
A ja mam pytanie. Kiedys widziłam na youtube.pl filkim w którym Mia i Roberta płacza przy melodi Este corazon. Mia płacze przez zdrade Miguela, a Roberta przez ojca.I trafiłam na taki filmik gdzie w komentarzu było napisane wszystko co mówi MIa(po hiszpańsku jej tekst) i nie moge tego znaleś.Jeśli któś trafił na filmik z tym komentarzem podajcie link.Plisss:)
Acj i chciałam jeszcze o tę całą Sol zapytać ;] Ona będzie przez całą 2 temporadę? Dziewczyna straszliwie mi działa na nerwy.. Ta panna, co ją gra jest straszna.. I jako aktorka też mi się nie podoba! We wczorajszym odcinku tak sztucznie się zachowywała.. Gorsza kopia Mii.. Ja nie wiem, czy powinnam się śmiać z tej nowej blondyny czy płakać.. Phi ;]