Hej ;* Na tamtym temacie przekroczyliśmy limit 1000 odpowedzi.Pomyślałam że założę nowy temat gdzie będziemy robli to samo co tam zeby sę ne pomeszało co wy na to?
A więc jamam Odp.Dla Lupita Fernandez na pytanie dlaczego Diego chciał zrzucić Santosa.
A wiec..Santos po tym jak pokłocil się zLupita został zaproszony na impreze przywitalną Giovanniego.Postanowił tam zalać robaka i się upił.
Stanął na stoliku i zaczą robć strptiz.Wśród nich był dziennikarz który zrobił muz djęcia i dał je do gazety.Kiedy Diego się o tym dowiedział wpadł w szał.Bał sę że zobaczy to jego ojciec.Chciał zabć Santosa zrzucając go ze schodów.Ale wpada Lola i odciąga Diega.
MAM NADZIEJE ZE PODOBA WAM SIĘ TEN POMYSŁ Z NOWYM tEMATEM :)
Buziaki Dla was:*
O nie.. Strasznie mnie denerwuje jej zachowanie.. Jak ja z nią wytrzymam ;/ I co może jeszcze w 3 temporadzie się zaprzyjaźnią?
a w którym odcinku Lupe obetnie Santosowi włosy i od którego mniej więcej odcinka zaczną ze sobą flirtować?
Witam,czy Pilar ponownie założy Lożę?Czy już bezpowrotnie jej nie będzie?I czy ktoś inny prócz Gandii dowie się,że Pilar była członkinią Loży?Moim zdaniem to jest najlepszy motyw w serialu,szkoda,że już jej nie ma...Pozdro
Ja też mam pytanie (które dotyczy 3-ciej temporady bodajże): Czy Diego naprawdę będzie z Lolą? Widziałam filmik (ale po hiszpańsku), który wskazuje, że Diego się z nią prześpi i inny, kiedy Diego pociesza płaczącą Robertę (chyba przez matkę) i nagle wpada ta kretynka (Lola) i chce dać Diego jakiś naszyjnik, a od do niej mówi "Roberta" ;)
Ktoś mi pomoże? Mam nadzieję, że ich związek (jeśli to był związek) się szybko skończy i Rob i Diego znów będą razem.
Ja też kiedyś myślałam, że to badziewie, ale obejrzałam z nudów dwa odcinki i stwierdziłam, że się myliłam. Jest się z czego pośmiać (Mia jest po prostu ewenementem) a historia Rob i Diego wciąga ;)
No to ktoś odpowie mi na powyższe pytanie??
Skończyła się poprzednia strona więc przeniosę pytanie na tę:
"Ja też mam pytanie (które dotyczy 3-ciej temporady bodajże): Czy Diego naprawdę będzie z Lolą? Widziałam filmik (ale po hiszpańsku), który wskazuje, że Diego się z nią prześpi i inny, kiedy Diego pociesza płaczącą Robertę (chyba przez matkę) i nagle wpada ta kretynka (Lola) i chce dać Diego jakiś naszyjnik, a od do niej mówi "Roberta" ;)
Ktoś mi pomoże? Mam nadzieję, że ich związek (jeśli to był związek) się szybko skończy i Rob i Diego znów będą razem."
o kurcze nie mam pojęcja:( a możesz wstawić link z tym filmikiem??:)
a i ja mam pytanie.Czy może ktoś wstawić link na filmik w którym Mia na korytarzu spogląda na Miguela i chyba ustalają co z nimi będzie(Ostatnie odcinki 1 temporady) ale potem oboje ze lazami w oczach sie mijaja.przy melodi salvame.
http://pl.youtube.com/watch?v=78297K5QoY0 <- chodzi ci może o ten fragmen ???????????
A wie ktoś może z kim na koniec serialu będzie Lola, Leo, Vico, Lupita? ;) chodzi mi o 3 temporade
Lea nie będzie w 3 temporadzie, bo jeszcze w drugiej wyjedzie i nie wróci. Vico bedzie z Rocco a Lupita z Santosem.
a mam takie pytanko.. co bedzie dalej z tym dyrektorem fondem (czy jak mu tam) , zostanie w szkole czy moze stanie sie cos ze odejdzie ??
Santos zaoferował się dyrektorowi że zrobi o nim film dokumentalny. Głupi próżniak zgodził się na to. Sfilmował go jak ten dobiera się do Sol(próbuje ją pocałować, chyba nawet jej grozi)w swoim gabinecie. Cały materiał został pokazany w obecności komisji kierującej szkołą(czy jakoś tak). Wywalili go, ten głupi jeszcze się odgrażał że go popamiętają. Po wszystkim na stanowisko dyrektora powróci Gandia(bardzo fajny fragment kiedy w nocy przedstawiają uczniom "nowego" dyrektora(do tego był ubrany w BIALY garnitur).
I bardzo dobrze bo strasznie mi jego zachowanie dziala na nerwy.. A kiedy miedzy Lupita i Santosem zacznie sie cos dziac ?
Ponawiam pytanie: Czy Pilar ponownie założy Lożę?Czy już bezpowrotnie jej nie będzie?I czy ktoś inny prócz Gandii dowie się,że Pilar była członkinią Loży?
Pilar nie założy ponownie Loży. Nigdy już jej nie będzie. A o tym, że Pilar była w Loży nikt prócz Pascuala się nie dowie
ma ktoś może link do odcinka z 12lutego ??? nie mogłam obejrzec wczoraj a chciałabym ;p;p
http://www.youtube.com/watch?v=Q37j0dN7JJ8
To link do 248 odcinka(niestety na youtube jest on na razie tylko po hiszpańsku).
szkoda... to może powie mi ktos co się stało z Miguelem? i czy to on napisał ten list do Mii?
czy Gaston to napisał???
czy ktoś może wie kiedy Roberta dowie się kto jest jej ojcem? czy to będzie jeszcze w 2 sezonie? który to będzie odcinek jeśli ktoś wie
To będzie 3 temporanada. 380 odcinek. Tu masz link(Roberta dowiaduje się pod koniec pierwszej części odcinka).
http://www.youtube.com/watch?v=uNJTok6ugow
Hej. Moje pytanie może być trochę dziwne, ale trudno :D Czy w zbuntowanych dojdzie do jakichś poważniejszych zbliżeń miedzy Mią i Miguelem albo Robertą i Diego? Wiecie o co mi chodzi chyba :D Bo Mia i Miguel mieli się do tego "zabrać", ale on trafił do aresztu itp.
między Robertą i Diegiem dojdzie do zliżenia w scenie na łódce, scena ta jednak z tego co wiem nie została wyemitowana w telewizji, jest to jedynie bonus dla internautów. Roberta przyzna się Diego że jeszcze nigdy nie miała bliższego kontaktu z chłopakiem , co zdziwi i ucieszy Diegita :)) tyle wiem na ten temat
http://www.youtube.com/watch?v=55DNTCFpcAQ&feature=channel_page , ta scenka zaczyna sie w jakiejs 5 minucie tego filmiku ;d
Hej ;) Mam pytanie, w jakich odcinkach grała Florencia? Tzn. odtwórczynią tej roli jest Daniela Aedo. Ale ostatnio oglądałam tak z 7 odcinków Rebelde. I jakoś jej nie pamiętam <mysli> Możecie mi napisać kogo gra i jak często?
Florencia to kochanka Leona Bustamante..tu link: http://www.youtube.com/watch?v=qenmqkiqym4&feature=related
ale to nie jest Daniela Aedo. W obsadzie filmu jest pomyłka.
hej. Dlaczego Gaston był w dzisiejszym odcinku (15.04.09 według programu odcinek 74) był taki miły dla Jose? Tzn milszy niż zwykle :D i mówił coś o sierocińcu ... to jest ktoś z jej rodziny czy on się w niej kocha czy ocb ? ;>
No to tak: Gaston jest opiekunem Jose, ale jak wiadomo, ona nic o tym nie wie, a on trzyma to w tajemnicy. Gaston prawie sie dziś wygadał i nie chciał dopuscic by Jose sie dowiedziała, więc zgodził sie przyjać Tea do drużyny..On sie cały czas nią opiekuje i wysyła pieniądze, i tak dalej..
ooo widzę że jakaś ekspertka;-) może uratujesz mnie od cierpien i napiszesz mi, jeśli wiesz, jaki tytuł nosi piosenka, którą napisał Rocco? w ogóle nie mogę jej znaleźc:(
to dlaczego Gaston tak gnębił Jose? Kiedy ona dowie się, kto jest jej opiekunem ;> i czy kiedyś będą żyć w zgodzie ? :D
On jest przyrodnim bratem Jose. mści sie na niej, bo uważa, że to przez nią ich rodzice zgineli.Wynajał Estebana żeby, ja prześladował... ale Jose dowie sie dopiero jak, on bedzie w szpitalu z Miguelem. Wtedy bedzie nad nim płakac.... (bopotrąci Miguela, ale Miguel przeżyje, a on nie)ale potem wszystko sie uloży(bez Gastona), bo Jose zaadoptują Alma i Franco...:))
dzięki za info :D trochę to pokręcone jak drzewo genealogiczne w modzie na sukces ... xD pewnie to wszystko odbędzie się w 3 temporadzie dopiero ;>
jaki jest dokładny numer odcinka który wczoraj(16.04) leciał? według programu 75 ;> matka mnie wczoraj na zakupy wyciągnęła, a dziś przespałam powtórkę ;o
Witam !! =]
Wiecie może w którym odcinku zejdą się Roberta i Diego czy wogóle się zejdą ? Szkoda mi tej Roberty teraz bo widać ze go kocha a on się do niej nie odzywa :(
Na pewno będę już na 100% ze sobą w ostatnim odcinku:) a tak ciągle będą się schodzić i rozchodzić...
Był już ten koncert co Vico Celina i Jose śpiewały No me importa? bo chyba ten odcinek dawno przegapilam ;/ w którym odcinku to było?
Coś ty, to dopiero będzie w 3 temporadzie, jak Roberta urządzi koncert charytatywny..:)
Roberta będzie miała jakiegoś chłopaka w II temp o którego Diego będzie zazdrosny itp. ? ;> I nie chodzi mi o Inakiego.