PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Hej ;* Na tamtym temacie przekroczyliśmy limit 1000 odpowedzi.Pomyślałam że założę nowy temat gdzie będziemy robli to samo co tam zeby sę ne pomeszało co wy na to?
A więc jamam Odp.Dla Lupita Fernandez na pytanie dlaczego Diego chciał zrzucić Santosa.

A wiec..Santos po tym jak pokłocil się zLupita został zaproszony na impreze przywitalną Giovanniego.Postanowił tam zalać robaka i się upił.
Stanął na stoliku i zaczą robć strptiz.Wśród nich był dziennikarz który zrobił muz djęcia i dał je do gazety.Kiedy Diego się o tym dowiedział wpadł w szał.Bał sę że zobaczy to jego ojciec.Chciał zabć Santosa zrzucając go ze schodów.Ale wpada Lola i odciąga Diega.

MAM NADZIEJE ZE PODOBA WAM SIĘ TEN POMYSŁ Z NOWYM tEMATEM :)
Buziaki Dla was:*

ocenił(a) serial na 10
Nut_4

a ja mam pytanko :D Ta dziewczyna, Blondynka w 2 temporadzie. Ogladałam pare odcinków pierwszych ale po hiszpańsku:):) niestety... I ona jest już w nich i mieszka w pookoju Mii... Celiny i Vico... Kto to jest????

Miaa

hej ta blondynka która mieszkala jest to Sol de La Riva

ocenił(a) serial na 10
Nut_4

a ja mam pytanko :D Ta dziewczyna, Blondynka w 2 temporadzie. Ogladałam pare odcinków pierwszych ale po hiszpańsku:):) niestety... I ona jest już w nich i mieszka w pookoju Mii... Celiny i Vico... Kto to jest????

Miaa

to Sol ! wróg numer 1 Mii :D Będzie chciała jej odbić Miguela przez nią MyM będa się kłócić bo Mia będzie zazdrosna o Sol.

Nut_4

Sol będzie cały czas tam mieszkała i już nie obwiniajcie o wszystko Sol to częściowo też wina Mii

Miaa

Mia nazwała ją Polly Pocket! za krótki</br>

ocenił(a) serial na 10
ewasia23

mam pytanko czy może ktoś dodac jeszce raz link gdzie są sceny wycięte i wpadki z planu zbuntowanych wiem że już ktoś dodawał ale teraz nie chce mi się szukać w poprzednim temacie 20 stron 1000 postów jakoś tak to mnie zniechęca z góry dziękuję ;*

alicja789

zadaje to pytanie chyba juz 6 raz i naprawde chcialbym uzyskac konkretna odpowiedz... z jakiego odcinka ktorego sezonu pochodzi ten urywek ? -> http://www.youtube.com/watch?v=4IOw9ZoGGT4 ?? niech mi ktos odpowie co ?

derschu

To jest 2 temporada, odcinek 67 (282 licząc wszystkie odcinki).

ocenił(a) serial na 10
derschu

niestety tu trzeba liczyć na cierpliwość albo samemu troszkę poszukać ja też zadaję po parę razy pytania ale rozumiem, że nie którym się już po prostu nie chce już odpowiadać na pytania albo po prostu nie mają czasu szczególnie tym co znają hiszpański i oglądali wszystkie odcinki zbuntowanych...ale to dzięki tym osobą cokolwiek wiemy ;)

Jeżeli chodfzi o Twpoje pytanie to ode mnie nie uzusykasz pewnej odpowiedzi wydaje mi się, że to jest 2 temporada ale nie jestem pewna, a jeżeli chodzi o to który to odcinek to nie mam pojęcia Pzdr :D

ocenił(a) serial na 10
alicja789

w którym odcinku umiera Gaston ?? .................................

ocenił(a) serial na 10
alicja789

Około odcinka 73 3 temporady ale nie pamiętam kiedy dokładnie.

ocenił(a) serial na 10
xxAniaxx

aha dzięki ;) ........................................................

ocenił(a) serial na 10
alicja789

A w czy Madariaga z Renatą będą raze w 3 temporadzie?

martyna_23

Każdy ma prawo do zadawania własnych pytań, ale po co ci wiedzieć taką głupotę oni nic nie wnoszą do tego serialu są BEZNADZIEJNI.

ocenił(a) serial na 10
Nut_4

Słyszałam, że są 3 temp. Zbuntowanych, ale właśnie zobaczyłam cos na yotube pod nazwą "Rebelede 4 temp." (cos takiego) i były tam zdjęcia Miguela z Robertą, a Mii z Diegiem więc nie wiem ocb... wie ktoś cos na ten temat???
Czy na pewno są tylko 3 temp.?

ocenił(a) serial na 10
gwiazdka886

Na pewną są trzy temporady. Trzecia, ostatnie temporada skończyła sie na tym ze skończyli ostatnią klase i Diego był z Robertą a Miguel z Mią.

gwiazdka886

to napewno były zdjęcia z ich prywatnego życia ponieważ Anahi w rzeczywistości chodziła z christopherem a Dulce z Alfonsem

ocenił(a) serial na 10
Nut_4

to super :D

dziękuję Ci bardzo, bo już sie wystraszyłam...hehe

ocenił(a) serial na 10
gwiazdka886

1.Mam pytanie co do jednego filmiku, gdy Diego rzuca się na Santosa, Lupita próbyje go rztować a chyba Lola odciąga Diego...Dlaczego, Diego to zrobił???
2. Gdy Santos daje Lupicie perfumy, ona go całuje i nakrywa ich Nico. Jak brzmi jego rozmowa z Lupitą???

1. http://pl.youtube.com/watch?v=EQshea4R2Zk
2. http://pl.youtube.com/watch?v=g2PeSyOpTTs

ocenił(a) serial na 9
TheHost

O co chodzi?
Pedro Damián planeja nova temporada de Rebelde
Segundo uma revista de espetáculos do México, o produtor Pedro Damián, poderia levar os jovens do RBD às telas novamente, para uma segunda parte da novela "Rebelde". Tudo para atender ao público fiel da banda que sente saudades de ver os atores juntos na escola "Elite Way School".

Dizem que a emissora mexicana "Televisa" está disposta a desembolsar uma grande quantia, desde que os artistas aceitem protagonizar novamente a trama, que estão seguros que seria um grande sucesso.

O projeto está previsto para sair do papel em meados de 2009 quando os cantores terminam a turnê de um novo disco que vão lançar próximo ano.

"A Televisa sabe que uma nova temporada de Rebelde é garantia de vendas em mais de 40 países", comentou a fonte.

Czy mógłby mi ktos to mniej wiecej przetlumaczyc?

ReBelDe_fan

Pedro Damián planeja nova drugi sezon Rebelde magazyn zrobić Espetáculo Meksyk lub producent Pedro Damián, może ważyć os jovens zrobić RBD novamente jak tkaniny, na drugi da novela &quot;Rebelde&quot;. Tudo wiernych w odpowiedzi na publiczne tego seducao da banda widać aktorów razem na Escola &quot;Elite Way School.&quot; Dizem jak emissor Meksykańskimi Televisa jest doskonałym urządzeniem wypłacić kwantyzacja artystów można aceitem starring novamente działki, że byłby to wielki sukces. O projektu jest spodziewane do Sair rolę sikanie em 2009 quando os terminam śpiewaków, aby włączyć do nowego dysku vao rozpoczęcia następnego roku. &quot;A telewizji wie, że nowy sezon Rebelde e Garantia sprzedaży w ponad 40 krajach, &quot;źródło comentou ..
Przepraszam ale tylko tyle udało mi się przetłumaczyć

ocenił(a) serial na 10
Nut_4

Dzięki sorry za to że jeszcze raz spytałam ale nie zauważyłam...

ocenił(a) serial na 10
TheHost

Czy ktoś mógłby dać link do filmiku jak Santos się upija na imprezie Giovanniego???
1. Pytanie. Czemu Teo i Jose zerwą w 2 temporadzie? Bo teraz zerwali, bo ona "niby" nie dostała stypendium...

ocenił(a) serial na 9
TheHost

Wiem, że Teo zerwie z Jose Lujan przez Raquel, bo wpadnie w jej sidła i to właśnie będzie w 2 temporadzie:) tyle wiem na pewno

ocenił(a) serial na 10
ReBelDe_fan

no właśnie. tyle że jak to będzie??? A my się narzie nie dowiemy... ;(((

ocenił(a) serial na 9
TheHost

Dobre pytanie:)niestety tego już nie wiem

ocenił(a) serial na 10
ReBelDe_fan

A zresztą to dziwne, najpierw jak Teo nie był lubiany, Raquel lubiała go poniżać a teraz jest nim zainteresowana...

ocenił(a) serial na 10
TheHost

a kiedy Pilar i Tomas beda razem? macie jakiees filmiki o nich ale nie remixy albo fotki?

ocenił(a) serial na 10
Lucrecia

a ma ktoś może teledysk do piosenki "solo para ti" ???

Miaa

większość z was pewnie ogląda regularnie zbuntowanych w tv4 ja generalnie wolę po hiszpańsku, więc oglądam w necie. I nie rozumiem dlaczego niektórych momentów w polskich odcinkach nie ma. Np. tego:http://www.youtube.com/watch?v=WskTLvZrXv0&feature=related
Może coś przeoczyłam, ale to nie jedyny odcinek niepełny.

ocenił(a) serial na 10
Nut_4

ktoś kiedys pytał więc dla ułatwienia wstawię :

odcinki po hiszpańsku w wersji oryginalnej :
http://www.swiatelenowel.fora.pl/zbuntowani-rebelde,96/odcinki-po-hiszpansku,145 6.html?sid=1c13ae636b2a2966c6a6d18d437220b9

odcinki po polsku 1 temp.jakby ktoś jakiegoś nie obejrzał :
http://www.swiatelenowel.fora.pl/zbuntowani-rebelde,96/odcinki-po-polsku,1680-22 1.html

i odcinki 1 temporada + sceny emitowane tylko w Meksyku

http://www.swiatelenowel.fora.pl/zbuntowani-rebelde,96/odcinki-1-temporada-sceny -emitowane-tylko-w-meksyku,2256.html?sid=6b323a6bda8a78810a1a365204ad0f03

mam nadzieje ze komuś się przydadzą :)

ocenił(a) serial na 10
Nut_4

natalia bo te odcinki które my oglądamy mają powycinane niektóre sceny.
TV4 zakupując ten film prosił o jego skrócenie tak zeby w 1 godzinie weszły i reklamy i trochę teneoweli.!

wiem ze to głupie no ale dla nich ważne są niestety reklamy ;/

pzdr.

sylusiaaa

dziękuję bardzo za odpowiedź. Oczywiście, że pomogłaś zaspokoić moją ciekawość. Nie wiedziałam, że tv4 tak zrobiło. To naprawdę nie ma sensu, ale cóż. Jak keidyś oglądałąm w tv dziwiłam się, że mówią o rzeczach, których wcale nie było, ale myślałam, że przeoczyłam albo że producenci tak zrobili, żeby odcinki nie były za długie. Pzdr.

ocenił(a) serial na 10
Nut_4

cieszę sie ze pomogłam :)

wycieli np.cale próby zespołu do Liso Sensual tej piosenki promującej szampon..
nie było z tym niestety zadnej sceny
wycinają naprawdę duzo
w wiadomosci wyzej podałam link gdzie mozesz sobie zobaczyć co wycinali

pzdr.

ocenił(a) serial na 10
sylusiaaa

to wszystko bez sensu;/ Ja też ostatnio oglądałam coś i nawet nie rozumiałam, bo wycieli;/ Po co im jakieś beznadziejne reklamy?

R_B_D

W ostatnich odcinkach strasznie dużo fajnych scen było poucinanych m.in. scen z Mia i Miguelem, Robertą, Lujan i Teo. Przez to że są powycinane to jest pełno niedomówień.

ewasia23

i wszystko jasne, tak sie wlasnie zastanawialam ostatnio kiedy byl odcinek z tymi kolesiami z domu dziecka - Lujan gdzies zniknela, pozniej u dyrektora powiedziala, ze ja zwiazali (zastanawialam sie kiedy niby, gdzie), tak samo jak na youtube ogladalam scenke kiedy Mia oddala pieniadze Migowi i po ciuchach poznalam, ze to pewnie bedzie w odc 210 i tak wczoraj odladam i oczywiscie nie bylo tego, ale jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia - na youtube sa odc po hiszpansku takiej dlugosci jak u nas emitowane, ale sa tez dluzsze np. wczorajszy odc jest po hiszpansku identyczny jaki byl na tv4, ale jest tez wersja trwajaca 75 minut, wiec moze wcale tv4 nie obcina tych odc, tylko tv meksykanska sprzedaje albo normalne, albo wersje skrocona

ocenił(a) serial na 10
Nut_4

pola bo to nie jest tak ze TV4 obcina tenelowele.
oni zakupując ją prosili o skrócenie tak żeby w godzinie weszły i reklmy i tenelowela...a ze cały odcinek trwa własnie 60 mniut to razem z reklamami by im się nie zmieścił...wiec niestety zakupili okrojoną wersje...wiem ze to jest chore bo przez to jest pełno niedomówień ale nic na to nie poradzimy...taka własnie chora jest nasza telewizja...reklamy wazniejsze czasami od dobrego filmu...

pzdr.

sylusiaaa

nie no to jest chamstwo, przegladam teraz te ostatnie odcinki i tylu fajnych scen nie bylo - koszmar istny, nie dosc ze nie bedzie 2 i 3 temporady to jeszcze cos takiego

Pola_19

Mam pytanie.Jaką marke butów nosi Miguel w serialu takie czarne w białe paski?

ocenił(a) serial na 10
Kh_amilo13

mnie osobiście to strasznie denerwuje, że wycinają sceny to tak jakby oglądać po hiszpańsku bo i tak musisz się wszystkiego domyślić scenki z diego i robertą są praktycznie wszystkie powycinane, bo kto mi wytłumaczy gdzie dzisiaj w odcinku było, że diego idzie do roberty ?? przecież jest jak przynosi jej jedzenie wszystko wycieli, a już najbardziej mnie wnerwiło jak wycieli scenke jak Mig dziękuje Mii, że zadzwoniła do jego mamy... przecież to jest bez sensu oglądanie czegoś czego i tak nie rozumiesz. Jeszcze mają mały problem Ci co wiedzą co się stanie ale np jak ktoś nie ogląda odcinków w internecie, nie rozumie hiszpańskiego (czyli większość i w tym ja ) odbierają nam przyjemność oglądania, bo w czasie serialu tylko myślisz "a dlaczego jose była porwana jak to " , "dlaczego ktoś tam widział Teo jak wychodził z walizką " itd ... (dużo tego jest) wszystkiego trzeba się domyślić jak by mało mieli, że nie wyemitują dalszych temporad. Nie mogą przedłużyć zbuntowanych o te 20 minut nic by się nie stało jak by następny film zaczynał się o 20 mminut później, bo i tak od 12 w nocy lecą same powtórki ;/ PZDR dla wszystkich ;*

Pola_19

A co za bezmózgowiec ci powiedział za nie będzie 2 i 3 temporady przecież już niedługo kończy się 2??? :/ yyy

Nut_4

Z dzisiejszego odcinka też wycięto niektóre sceny i np. nie wiadomo jak i kiedy Diego jest u Roberty w pokoju.
Tu macie link do czesci odcinka po hiszpansku: http://pl.youtube.com/watch?v=Hh6hifxWKkU&feature=related
pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
RBD_2

i mam pytanko i prosze o odpowiedź bardzo mi zależy co mówi dokładnie Miguel do Mii jak jej dziękuje i w ogóle co Mia na to?? będę bardzo wdzięczna jak ktoś mi to przetłumaczy :)

alicja789

To brzmi mniej wiecej tak:
- czemu rozmawialas z moja mama? (to bardzo skrocona wersja)
- bo widzialam ze jestes smutny i myslalam ze to ci pomoze
- a co sie stalo z moimi pieniedzmi?
- oddam ci je po koncercie?
- po koncercie? a nie jest tak, ze nie chcesz mi ich dac, bo nie chcesz zebym odchodzil ze szkoly?
- NIe, jasne, że nie. Robie to dla pewności, ze bedziesz na koncercie.
-dobra. a za moja mame [i tutaj Mig caluje Mie]Bardzo dziekuje.

Nie jest to slowo w slowo ale mniej wiecej :) To co udalo mi sie zrozumiec :)

RBD_2

Do cholery z tymi wszystkimi skracaniami serialu. Ale to nie wina TV 4! Taki serial im sprzedano.

ocenił(a) serial na 10
dark_4

RBD Dziękuję Ci bardzo :*:* .......................................

ocenił(a) serial na 10
Nut_4

http://www.kotek.pl/kotek/1,87050,5601520,RBD___to_koniec__SZOK___.html

smutne ale nic nie rozumiem????

ktos mógł by przetłumaczyć??

ocenił(a) serial na 10
Nut_4

ktos wie ile razy dziennie bedzie leciec ta lalola?? bo wiem ze ma 148 odcinkow wiec moze jak bedzie leciec 5 razy w tyg to szybko przeleci i wtedy kupia druga temporade?? wiem ze troche nie na temat a tu jest najwiecej osob wiedzacych wszystko ;)