grrrrrrr..... wg mnie jest nią Sol de la Riva..... nie cierpie jej !!! udaje jakąś "gwiazdę" którą nigdy nie będzie i tylko przyczynia sie do różnych nieszczęść ... mam nadzieje że będzie taki odcinek w którym wywalą ją z Elite Way .... !!!!
Ja nie cierpię Lupity jest taka nudna i głupia feeeeee. Najbradziej lubię Mia's Club czyli Mie , Celine i Vico !
ehh... Ja nienawidze Sol...
maskara... jak ona mi działa na nerwy... :):)
tez mam taka nadzieje ze wyrzucą ją ze szkoły ;P
ty mi też działasz na nerwy porąbaną postacią jest Mia i ten jej Mia's Club Vico i Celina są niewolnicami Mii a sama Mia to sz***a
Gaston! Nie znoszę go ;p Gra mi na nerwy xD
Sol ostatnio nawet polubiłam.. Taki czarny charakter z niej. Ma ciekawą postać, ale nie podoba mi się ta aktorka, która ją odgrywa. Moim zdaniem gdyby ktoś inny ją zagrał to rola Sol mogłaby być naprawdę fantastyczna.
Zgadzam się z pietrusia, Gaston jest okropnie denerwujący. Nie lubie też nowego dyrektora jest strasznie wredny.
nom dyrek też mnie wkurza......:P też wydaje mi sie że sol byłaby fajną postacią tylko że ta aktorka nie umie grać!
heh całe szczęście dziś wyleciał ze szkoły ;P
miałam go juz dość...
dyktator jeden ... ;>
Taak ^ nowy dyro, dobrze że już go nie ma ;)
A pozatym to Julia.
No i jeszcze Sol- najbardziej jej nie lubie. Kurcze uważa się za najśliczniejszą, a to nie prawda! Mia jest 100 razy lepsza ;*
również nie przepadam za Sol ;]
i macie racje, gdyby ktoś inny grał tę rolę, postać mogłaby być bardzo ciekawa
a obecna aktorka wg mnie nie jest ani ładna ani utalentowana ;]
poza tym nie przepadam za Celiną, Gastonem, Jose i Pilar
też się ciesze że dyrka już nie ma....... :) ...>>>jupi<<< teraz tylko ta Sol została.....grrr... a tak z innej beczki to chce aby Lupe była z Leo to byłby udany zwiazek....;P
Leo jest naprawdę fajny ;) Chociaż on mi się bardziej na przyjaciela wydaje się, niż na chłopaka dla Lupe. Bo jest taki dobry, miły, rozsądny :)
nom... ale teraz rzadkość takich chłopaków spotkać....takich wyrozumiałych , romantycznych ... heh
wcale Mia nie jest ładniejsza to Sol najładniejszą dziewczyną w Elite Way School i wraz z Raquel, Pilar i Michell są elitą szkoły
ja nie znosze Sol.
niby gra tam ladna laske w szkole, dziewczyna lata itd. ale moim zdaniem ona wcale nie jest ladna. z tych nowych co doszly(bianca,lola,raquel) to jedna z brzydszych.i ten podbrudek..ajj.
sol jest nieładna ;)
wkurza mnie taaaaak ze szOook.
szkoda, ze bedzie w dalszych odcinkach !!!!
zawsze wszystkim przeszkadza, robi wszystko źle a jak przyjdzie co do czego to takie niewiniatko udaje....
masakra, nie cierpię jej .!!
wcale nic nie robi źle to Mia wszystkich ustawia ale kiedy Sol przyjdzie to Mia zobaczy że nie jest pępkiem świata
no wiem ze byla, bo uwodzila miguela w 1 temporadzie na zyczenie mii.
ale chodzi mi o ta "ksiezniczke" co mieszka w pokoju roberty luhan i lupity.
mi zaś na nerwy działa BIANCA ;((
jejciu tyle zawsze jest gadania z jej strony, 100x więcej niż sam lektor;D
taka panikara<fuuj> np. "Czopi umrze..aj aja ja" i to z powodu, bo sie przejadł xDD
jestem troszkę rozczarowana postawą Lupe bo mogla byc z Leo a wyszło tak głupio..........nie no masakra ... ale cóż nie ja tu jestem reżyserem :)
no tak.
To Lupita ;]]
a to jest te zdjecie:
http://i190.photobucket.com/albums/z86/lavi87_photos/maite_030E.jpg
a tu oryginalna wersja tego zdjęcia;D
http://i28.tinypic.com/wvvaeg.jpg
P.S. Maite super wychodzi na zdjęciach, gdzie promuje kosmetyki;))
próba [moje ulubione];D
http://www.mojvideo.com/foto/rbd-maite-perroni/63418/780/22740.jpg
Sol ;/ , Jose Lujan ;/ Gaston ;/ nauczycielka od polskiego chyba albo się mylę :p ta taka babo-chłop ;/ ych
W trzeciej serii do Elite Way przyjedzie Madariaga(bez Renaty, pokłócili się i rozstali), okaże się że on i ta nauczycielka literatury chodzili razem do szkoły(ona była chyba nawet w nim zakochana). Wtedy też ona zmieni styl ubierania się i fryzurę(wydaje mi się że nie będzie też tak denerwująca).
mnie swoim zachowaniem denerwuje Lola.... nie przypadła mi do gustu od samego początku :( Później Gaston oraz Romina
a mogę zapytać kto to Karen bo nie oglądałam od początku i nie za bardzo znam wszystkich :(
Karen to była dziewczyna Nica, bardzo mało występowała(ma buzie ja mapethehe)
Fakt, moim zdaniem Lupita jest ładniejsza. Ale uważam że Karen trochę wyładniała w stosunku do tego jak wyglądała w pierwszej temporanadzie. O wiele ładniej jej w brązowych włosach.
Najbardziej nie lubię Sol, nauczycielki od literatury, Raquel, Pilar,
GASTONA I ROMINY!!!!!!!!!!!!!! A to ten Gaston to jest brat Jose i na dodatek podoba mu się Mia i nie może przyjąć do tego móżdżka swojego że ona kocha Miguela !!!
Nie cierpie go !!!!