PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Mia zachowuje się strasznie dziecinnie i egoistycznie ? Pamiętacie Valerię, tę prawniczkę z którą spotykał się Franco ? Mia darła z nią koty przy każdym spotkaniu. Przyznam że nie bez racji, bo ja też nie zaakceptowałabym jej, to była naprawdę wredna małpa ! Kiedyś o mały włos ta kobieta zostałaby jej macochą(wyobrażacie sobie jakie miałaby z nią życie ? Valeria chciała ją przecież wysłać do szkoły z internatem w Szwajcarii), a teraz gdy jej macochą może zostać taka naprawdę fajna kobieta jak Alma, Mia nie potrafi tego docenić. Mam wrażenie że Mia nie potrafi zaakceptować żadnej kobiety u boku swojego ojca. Czy to jest ktoś dobry czy nie.Pewnie sobie myśli, że najlepiej żeby zostało tak jak jest do końca życia !

ocenił(a) serial na 10
Kaya1456

Ja nie rozumiem dlaczego Mii tak chodzi o to, że Alma jest piosenkarką. Przecież Mia też śpiewa..ona chyba sama nie wie czego chcę. Ostatnio jej zachowanie jest trochę irytujące..ale cóż taka rola:)

ocenił(a) serial na 9
Kaya1456

A ja chyba rozumiem, o co jej chodzi. Uwielbia Almę, kocha ją i boi się, że jak pokłóci się z Franco, rozejdą się, to wpłynie to na jej stosunki z Almą, a przecież Alma jest dla niej najważniejsza, tak samo jak Franco, jest dla niej jak matka i nie chciałaby jej stracić.
Ja tak to rozumiem.
Ale rzeczywiście, jest strasznie dziecinna. 17/18 lat to czas już chyba dorosnąć.;))( mam na myśli psychikę, bo na zabawę nigdy nie jest zapóźni.;p)