Zupełnie nie rozumiem fenomenu tego serialu oO.! Ani to śmieszne,ani ciekawe. Taki tasiemiec latynoski dla młodzieży.Przyznam,że obejrzałam z parę odcinków( inaczej nie miałabym podstaw do oceny),ale jakoś mnie ten serial nie przekonuje.Tak samo zespół, ale to swoją drogą.Zachowanie uczniów jest czasem tak idiotyczne, że aż słabo. Jak dla mnie większość z nich gra sztucznie i nienaturalnie.Postać Almy rozbroiła mnie kompletnie!
Podstarzała gwiazdka,która robi się na nastolatkę.Ale nawet to słabo jej wychodzi.W tych swoich strojach wygląda najwyżej na kobietę lekkich obyczajów.Jest żałosna. Serial może niezły,ale mi się nie podoba!
"Jak dla mnie większość z nich gra sztucznie i nienaturalnie" . Nie zauważyłam, ale skoro ty tak to pewnie dlatego, że są dopiero poczatkujacymi aktorami i pewnie w wiekszosci to ich pierwszy serial w ktorym graja, wiec nie mozna ich porównywac do aktorów z długim stażem.
Co do Almy to ma swój styl, fakt stroje troche nie na miejsu, no ale taka juz jest. To tylko serial :)