Widzieliście już Dulce w nowej fryzurze, jeśli nie to tu jest link: http://rbd-polonia.com/galeria/displayimage.php?album=402&pos=0
I jak wam się podoba?
Ja uważam, że wygląda jak zwykle pięknie, ale musi minąć trochę czasu zanim przyzwyczaję się do tej zmiany.
Napewno wygląda troszkę inaczej ale czy ja wiem że to tak bardzo ją zmienia myślałam że to będzie jeszcze inna fryzura.
I znowu reklamuje farbę;pp
Kolor ok, ale żeby była inna fryzurka. Myślałam, ze może zrobi coś odważnego.;))
Nom kolorek mi się podoba ale spodziewałam się też że będzie miała nową fryzurkę ... no ale trudno ;p
Ale podoba mi się tak ;))
W koncu udalo mi sie znalesc troche czasu i wejsc na neta....:}Pozdrawiam wszystkich... uff dawno mnie tu nie bylo. Pracuje za granica i niestety nie mam duzo czasu..:
Zmiana mi się podoba, kolor w świetle dziennym podchodzi pod śliwkowo brązowy. Pomimo tego Dulce mogłaby podciąć włosy, zrobić grzywkę - byłby lepszy efekt, bo na razie jest nudno.
Jeżeli chodzi o farbę to Garnier 100% Color - Violeta Volcánico (Wulkaniczny Fiolet) numer 416, w Polsce nie dostępny.
Bardzo mi się podoba, ale miałam nadzieję, że Duli zaszaleje z tą zmianą.. a tu taka niespodzianka.:P
Bardzo mi się podoba, ale miałam nadzieję, że Duli zaszaleje z tą zmianą.. a tu taka niespodzianka.:P
a ja na kotku chyba widziałam jej zdjecia nowe i niby zmienila na fioletowo włosy ..tamte są prawdziwe zdjecia a te na kotku to fotomontaz chyba przynajmniej tak wygląda http://www.kotek.pl/kotek/1,87050,7122401,Dulce_Maria_zmienila_kolor_wlosow_.htm l
Eee tam;p
To napewno fotomontaż bo Dul wygląda na nim strasznie nie naturalnie.
Moim zdaniem wygląda na nim o wiele gorzej niż w bordowych włosach,wręcz okropnie!!!
Jej aktualny kolor to ten brązowy(chociaż można też powiedzieć że czarny)do którego link podała RiDka.Mam przynajmniej taką nadzieję//;
Zwykle jak widzę kogoś w nowych włosach, wydaje mi się, że nie pasują, ale Dulce super w nich wygląda!
W dodatku myślę, że to dobry krok, już nie jest Robertą, a sobą.
no bo to jest wulkaniczny fiolet.. ktoś tam podał wyżej.
Na tym z kotka wygląda trochę inaczej, widac że zdjęcie jest bardzo zretuszowane bo było uzyte na opakowanie farby.
P.S http://img188.imageshack.us/img188/5900/097tf.jpg tu wygląd bardzo ładnie;)
Ładnie jej ;). w końcu ładnemu we wszystkim ładnie.
Dulce mówiła o wielkiej zmianie, więc myślałam, że będzie blondynką ahaha. ;d
ale teraz wygląda genialnie .
Bez przesady :D
Blond to za wiele :D
Wg mnie to i tak wielka zmiana, bo Dulce od dawna miała czerwone włosy, a teraz takie bardziej zwyczajne:)
Jestem w Niemczech. Za dwa tygodnie wracam, i wlasnie tez chce sobie pomalowac wlosy na jakis nowy kolro zastanawiam sie tylko czy na ciemny czy na jasny(swoje mam ciemne, a aktualnie bardzo jasny rudy, dodam, ze bardzo ciezko bylo rozjasnic, w jak najlagodniejszy sposob,zeby nie olysiec hehehe). Wiec pewnie jest tu ten kolor, poszukam dzieki.:) pozdrawiam
Sory ze dopiero teraz odpisuje, ale teraz mam troche wolnego czasu i sobie siedze w kafejce internetowej...hehe :)