PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Zastanawiam sie co was takiego fascynuje w tym serialu... fabuła nudna i (jak to bywa w tego typu serialach) do przewidzenia oraz banalna... nie ma tu żadnej gry aktorskiej, a aktorów reżyser wziął chyba wprost z ulicy... Ogólnie to serial wypada blado nawet przy brazylijskich tasiemcach( które uważam za najgorsze w swoim rodzaju)...

Katerina43221

zgadzam się . ten serial to nuda , nuda i jeszcze raz nuda . nie wiem czemu dzisiejsza młodzież się tak tym zachwyca . zwykłe brazylijskie gówno .

ocenił(a) serial na 9
Phoebe123

Następnym razem zastanów się czy na pewno dobrze wiesz co mówisz, bo jest to serial MEKSYKAŃSKI, a nie brazylijski. No ale cóż jeśli ktoś nie uważał na lekcjach geografii, to ma prawo mylić Brazylię z Meksykiem.....

Katerina43221

Nie podoba Ci się to nie oglądaj!
Proste!!

Pachne_Sloncem

obejrzyjcie sobie smerfy może to wam się spodoba

ocenił(a) serial na 10
oOoOoOo_rbd

oOoOoOo_rbd zgadzam się z tobą niech sobie smerfy obejrzą <lol>.

Karolcia_26

smerfy przynajmniej maja ciekawszą fabułą i nie leci w kółko ten sam wątek...

Katerina43221

A jaki JEDYNY wątek jest w Rebelde twoim zdaniem?

Poza tym jak dla mnie to każdy odcinek smerfów jest identyczny, bo za każdym razem Gargamel chce je złapać a one za każdym razem uciekają. Jeden motyw, więc zanim coś napiszesz pomyśl ;] A skoro smerfy bardziej cię ciekawą to usiądź przed TV na wieczorynce.

ocenił(a) serial na 9
Katerina43221

A ile odcinków obejrzałeś/łaś? Bo jeśli mniej niż 20 to lepiej się nie wypowiadaj na ten temat....

ocenił(a) serial na 9
Katerina43221

Ja tam uwielbiam Zbunwanych i nie zgadzam się, że jest tam jeden wątek. Rozumiem jednak, że nie wszyscy muszą go lubieć, ale skoro go nie oglądają, to po co się wypowiadają, że jest tam jeden wątek. Skąd to mogą wiedzieć jak nie oglądają! I ciekawa w takim razie jestem, co ty oglądasz skoro Zbuntowani to nuda...

ReBelDe_fan

Katerina43221 ogląda przecieć Smerfy :D W końcu to ją bardziej ciekawi niż Rebelde :)

oOoOoOo_rbd

przecież*** sorka za błąd

ocenił(a) serial na 10
oOoOoOo_rbd

Fascynuje nas w tym serialu to co Ciebie fascynuje w Smerfach;)A jak nie lubisz Zbuntowanych to nie oglądaj!
PS.Jak sie znudzisz Smerfami to są jeszcze Pokemony;)

ocenił(a) serial na 10
Angelina_9

Co tam Pokemony,niech sie lepiej Tabalugą zajmie;)hi hi

suzi_5

Teletubisie beda bardziej na poziomie xD

mikacz68

a może jednak Gumisie? :)

ocenił(a) serial na 10
mikacz68

Teletubisie! 1:0 dla ciebie
lol
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
Katerina43221

E tam krecik jest lepszy:P a oza tym jak już coś to serial meksykański, a nie brazylijski!!!!

ocenił(a) serial na 9
Katerina43221

tam miało być poza* a i to oczywiscie bylo do claire o tym serialu brazylijskim! jak ona to twierdzi

Katerina43221

To jest super serial, a w dodatku o młodzieży i ich problemach i to jest dla mnie super!

ocenił(a) serial na 10
ec14

Tak! Zgodzę się z poprzednikami. Jak nie lubisz to nie wchódź na to forum i nie wypowiadaj się jak się nie znasz.
Jeśli jest forum serialu który ci bardziej odpowiada(oprócz Smerfów oczywiście) to idź tam i nie zwracaj ludziom gitarry.

ocenił(a) serial na 3
kate_1555

Oczym wy wogle mówicie dziewczyny te smerfy to pewnie była taka metafora że nawet to jest ciekawsze... nauczcie sie czytać miedzy wierszami a pozatym to w zupełności zgadzam się z Katerina43221... Miałam kiedyś okazje obejrzeć kilka odcinków i powiem szczerze że ten serial nie zasługuje na miano super rewelacji. Jak przez cały jeden odcinek leci sama muzyka, pokazane sa góry i dzieciaki żucające się śnieżkami... a jeśli chodzi o wątki tak jest kilka:
- małolaty kochaja się a jednocześnie nienawidza
- założenie jakiejś kapeli
-i wiecej jakoś nie zauważyłam... bo chyba na tym głównie opiera sie ten "super kultowy" serial...

beata04

Ludzie. . . każdy ma inny gust i każdemu podoba się co innego! Jedni uważają film za największy hit a inni za kompletne dno. . . Jeżeli coś wam się nie podoba to po prostu tego nie oglądajcie i poświęćcie czas na coś bardziej pożytecznego, bo dla fanów tego serialu bardzo jest irytujące i wkurzające kiedy ktoś wypowiada się na temat serialu negatywnie a oglądnął zaledwie 2-3 odcinki i to nie w całości O_O Jeżeli chodzi o te odcinki które opisujesz beata04 to zgodzę się z Tobą, bo mi tez nie przypadły do gustu, nawet nie obejrzałam ich w całości i mimo, że uwielbiam ten serial muszę przyznać że jak dla mnie czasem niektóre sceny są zbędne i bardzo niedopracowane. 1 temporada która jest obecnie emitowana nie dorównuje 2 i 3 moim zdaniem. I rozumiem wszystkich anty fanów ale na prawdę nie próbujcie udowodniać innym na siłę, że ten serial jest do dupy bo mamy swoje zdanie i znamy powody dla których jednak warto go oglądać!
Pozdrowienia dla fanów :)

ocenił(a) serial na 3
oOoOoOo_rbd

a czy ja na siłe chcę wmówić wam że ten serial nie jest wart oglądania

ja tylko wyraziłam swoją opinię na temat serialu... do niczego nikogo nie zmuszam... twoim problemem jest to że nasiłe próbujesz wszystkich przekonac o fenomenie tego serialu... a jeśli naprawde masz powody dla których to oglądasz to dobrze, gratuluje....

ocenił(a) serial na 9
beata04

"Jak przez cały jeden odcinek leci sama muzyka, pokazane sa góry i dzieciaki żucające się śnieżkami..."

Bo to czołówka była....

kate_1555

Chociaz jedna z wypowiadających sie tu wie co to jest ironia ...

Ale mi dogryzłyście...! zaraz padne na kolana i zaczne was wszystkie przepraszać i błagac o przebaczenie, ze ośmieliłam sie wejsc na forum (jak napisała beata04) tego super kultowego serialu i napisać własna opinie... oh my God nie wiedziałam ze w Polsce nie ma juz wolności słowa czyżby cos w konstytucji sie zmieniło... ciekawe i nurtujace nieprawdarz zaraz pójde sprawdzic dla pewności...

widze że trafiłam w czuły punkt.... Ale szczerze to oczekiwałam bardziej ambitnych i fachowych odpowiedzi... a tak naprawde otrzymałam tylko liste bajek które powinny mnie zainteresoawć.... A co do wątków mój bład zapomniałam że sie lepiej znacie...

Oprócz smerfów lubie takze gumisie i pokemony ogladam je w każdej wolnej chwili... poprostu ubóstwiam je....ale nie to wszystko nie umywa sie do Bolka i lolka...

Katerina43221

"mikacz68

angelina
lol
pozdrawiam "

Oh jaki żart... zaraz sie popłacze ze śmiechu....

Dręczy mnie jedno pytanie po ile macie lat... ?

Katerina43221

"zaraz padne na kolana i zaczne was wszystkie przepraszać i błagac o przebaczenie, ze ośmieliłam sie wejsc na forum"
o lol. dziewczyno to tylko forum <hahaha> chyba za bardzo się przejęłaś naszymi wypowiedziami. . .

"oh my God nie wiedziałam ze w Polsce nie ma już wolności słowa czyżby cos w konstytucji sie zmieniło"
hmmm wymyśl coś lepszego bo te słowa są przytaczane przez każdego urażonego antyfana :) Ale wolność słowa jest, tylko twoje słowa są żenujące.

"widze że trafiłam w czuły punkt...."
No masz racje nieźle nam do*******. Po prostu teraz już nie wiem co mam ci odpisać.

"Ale szczerze to oczekiwałam bardziej ambitnych i fachowych odpowiedzi..." dziwne, bo twój poziom wypowiedzi jest niski i na poziomie 10-latka.

""mikacz68

angelina
lol
pozdrawiam "

Oh jaki żart... zaraz sie popłacze ze śmiechu.... "
Nic dziwnego że cię nie rozbawił skoro dotyczył Ciebie

"Dręczy mnie jedno pytanie po ile macie lat... ?"
A mnie dręczy co jest z tobą nie tak. . .

oOoOoOo_rbd

tak bardzo że spać w nocy nie moge... sarkazm zawarty w twoich wypowiedziach jest porazający chyba brałaś lekcje u samego House....pozazdrościć...

widze że przeanalizowałaś kazde słowo jakie napisałam bardzo dokładnie...i podsumowałaś wszystko bardzo dobitnie. z radościa moge ci zakomunikować ze wygrałaś, a w nagrode otrzymujesz tytuł "mistrza ciętej riposty"....

Żenujace, apsorbujące, żałosne, naganne, kompromitujace, niedopuszczalne, skandaliczne, niestosowne.... to sa słowa które mozesz użyć nastepnym razem kiedy zechcesz skomentować moją wypowiedz, przynajmniej bedzie ciekawiej...a jak te ci nie odpowiadaja to skorzystaj ze słownika

czy dalej chcesz bawić sie ze mna w gre słowna... bo ja tak moge długo...

ocenił(a) serial na 10
Katerina43221

SORRY jeżeli kogoś obraziłam,bo to był tylko żart.A co do Teletubisiów,to mnie rozśmieszają z powodu tej całej afery o czerwona torebkę;)
A wracając do serialu,to lubię go oglądać ale nie aż tak żeby sie z kimś o niego kłócić.
Katerina nie musisz sie obrażać:)
Pozdrawiam

Angelina_9

ja sie nie obrazam ja odpowiadam na wasze metafory... ironią(okazanie dystansu wobec osób, może być wyrazem życzliwości)

Katerina43221

Haha nie sądzę żeby któraś z twoich wypowiedzi była ABSORBUJĄCA, NAGANNA, NIEDOPUSZCZALNA, SKANDALICZNA(!) czy NIESTOSOWNA. Ja nie używam słowników ale ty chyba jednak za dużo się ich oczytałaś.

"gra słowna" ? Ja się w nic takiego na pewno nie bawię. Pograj sobie w bierki to będzie bardziej na twoim poziomie.

I ja też mogę z tobą długo rozmawiać ale mam ciekawsze zajęcia niż odpowiadania na bezsensowne wypowiedzi, a biorąc pod uwagę to że się trochę nie rozumiemy ty też zajmij się czymś innym i dajmy sobie spokój bo robi się to nudne. . . :/

Mai zgadzam się z tobą ;)

oOoOoOo_rbd

Widać że słownik (tak samo jak ironia, sarkazm)jest ci obcy... ale cóż i tak bywa... Nudne?... może i tak, to dlaczego to sprawia mi taka przyjemnośc...()

Troche to mało powiedziane tutaj nie ma mowy o jakim kolwiek porozumieniu i zrozumieniu.... i nie musisz tak sie troszczyć o mnie... sama wiem co jest dla mnie dobre...

ocenił(a) serial na 3
oOoOoOo_rbd

"Dręczy mnie jedno pytanie po ile macie lat... ?"

nie oczekiwałam odpowiedzi na to pytanie a dlaczego? ponieważ wiedziałam że nie masz odwagi na nie odpowiedzieć...

beata04

jeśli to było do mnie to mam odwage 19... zadowolona...

Katerina43221

Nie rozumiem celu tej dyskusji. Każdy ma inny gust, lubi to co lubi. Ktoś wypowiedział się negatywnie na temat serialu, można to skomentować, ale czy trzeba się od razu wdawać w kłótnie? Sama rozumiem, że komuś może się nie podobać Rebelde. Dla mnie to taka trochę bajka, gdyby nie zespół RBD, którego jestem fanką od dawna, nigdy bym się za to nie zabrała. Nie wszystko mi się zawsze podoba, w 1 temporadzie przesadzali z doborem muzyki w tle. Rozumiem, że chcieli wypromować zespół, ale od tego aż się nie dobrze robiło. Niektóre wątki są zbytnio naciągane, a serial to nie arcydzieło, ale czy wszystko na tym świecie musi takie być? Dla wielu to kultowy serial, dla innych dno, a dla niektórych serial na zabicie czasu. Tak czy siak, serial oraz zespół osiągnął sukces w wielu krajach.
Pogódźcie się z tym, że każdy ma inne zdanie, a próby przekonywania do "wspaniałości" Rebelde, w niczym nie pomogą. Nie mam nic przeciwko sensownej wymianie zdań, ale wiecznymi sprzeczkami do niczego nie dojdziemy.

ocenił(a) serial na 9
Katerina43221

Ja mam 21 a i tak bardzo lubię ten serial...Czy to znaczy, że coś jest ze mną nie w porządku?

ocenił(a) serial na 9
Katerina43221

W zupełności zgadzam sie z Mai:) jak to mówią są gusta i guściki i Katerina43221 wcale nie musi się podobać akurat ten serial tylko inne albo wogóle nie musi lubieć seriali, a co do tej metafory wspomnianej przez beate04 to racja. Sama zaproponowałam krecika, ale to miała być taka metafora i żart i tyle, ale po co się od razu kłócić. Polska to demokratyczny kraj i każdy ma prawo wyboru i do wypowiedzi na dany temat bez względu na to czy będzie się ona nam podobać czy nie. I ja też mam odwagę się przyznać, ile mam lat: 18.

ReBelDe_fan

ja z nikim sie nie kłóce ja porpostu wymieniam zdanie z koleżanką -fanką... która zamiast przedstawić mi zalety filmu... postanowiła po "mistrzowsku " mnie obrazać...

Katerina43221

Dziewczyno weź sie ogarnij! jeśli nie lubisz rebelde to po co tu piszesz to nie miejsce dla ciebie zmiataj z stąd

arizona_6

Katerina43221
Na prawdę wiem co to jest sarkazm, ironia czy metafora. Może ciebie to nie nudzi ale mnie owszem bo to jest bez sensu. W żaden sposób nie troszczę się o Ciebie, i ja również wiem co jest dla mnie dobre, dlatego nie musisz wypisać słów których mogę użyć... Zalet filmu nie będę ci wypisywać bo nie chcę się na darmo produkować skoro ty obejrzałaś już kilka odcinków i film ci się nie spodobał. Nikogo nie obrażam, po prostu odpisuje Ci tak jak ty mi...

oOoOoOo_rbd

wypisywać słów*** sorka za błąd.

ocenił(a) serial na 10
oOoOoOo_rbd

Dziewczyny to tylko serial!!!Nie ma co sie obrażać.Ja tam oglądam ten serial dla zabicia czasu bo w telewizji akurat nic nie ma i moja siostra to ogląda więc nie mam zbyt dużego wyboru:)A jeśli miałabym wybrać to wolę oglądać takie seriale jak Lost,Supernatural czy Skazany na Śmierć.
A co do wieku to nie brakuje mi odwagi Mam 20 lat
Pozdrawiam

suzi_5

ja sie nie kłócę ja tłumaczę tej pani że nie musi sie wpisywać na rebelde jeśli jej sie nie podoba... i nie wiem po co rozprowadza kłótnię więc niech katerina w o góle tu nie pisze... bo to sie nazywa chamstwo zakłóca spokój na tej stronie................ popieram cię oOoOoOo rbd

arizona_6

biedroneczka chyba przeoczyłaś jedna z ważniejszych kwestii tego tematu... a mianowicie to ja go załozyłam... Po to aby ktoś taki jak ty mógł wyrazic swoja niechec do ludzi taich jak ja...czyli ludzi nie lubiacych tego serialu....

Moze ktoś powie że sie czepiam i łapię za cie za słówka, ale kłótni nie można rozprowadzac...

Katerina43221

hmmm chyba jednak nie za bardzo masz z kim rozmawiać w SWOIM temacie o tym jak bardzo nie lubisz tego serialu...

oOoOoOo_rbd

a kto powiedział ze ja chce rozmawiać "o tym jak bardzo nie lubisz tego serialu..." co...?

Katerina43221

nie wiem czego tutaj nie rozumiesz mam ci to przeliterować ? :/

oOoOoOo_rbd

wiesz przydałoby sie... przy okazji pochwalisz się ze potrafisz...

oOoOoOo_rbd

ciekawe masz spostrzeżenia na różne tematy...

ocenił(a) serial na 10
Katerina43221

biedroneczka nie tak ostro!!!Katerina ma rację,pisząc że to ona założyła ten temat i ma prawo pisać że serial jej sie nie podoba.Nie każdy musi lubić zbuntowanych.