PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Zastanawiam sie co was takiego fascynuje w tym serialu... fabuła nudna i (jak to bywa w tego typu serialach) do przewidzenia oraz banalna... nie ma tu żadnej gry aktorskiej, a aktorów reżyser wziął chyba wprost z ulicy... Ogólnie to serial wypada blado nawet przy brazylijskich tasiemcach( które uważam za najgorsze w swoim rodzaju)...

ocenił(a) serial na 6
sylusiaaa

Za co lubię ten serial? Może wydać się to wszystkim anty fanom głupie i żałosne, ale czas który spędzałam przed tv oglądając Zbuntowanych był taką moją odskocznią ;] Zapomniałam na chwilę o swoich problemach i skupiałam uwagę na serialowych potyczkach ;] I może fabuła jest trochę naciągana, może i występują błędy i inne defekty. Ale takie są seriale. Trochę naiwne, dziecinne i może nawet nie zgodne z rzeczywistością, ale dobrze, że są. Zawsze lubiłam oglądać telenowele. I co w tym złego?

Temat ogólnie jak każdy inny. Jeśli ktoś miał potrzebę, wypowiedzenia się na temat serialu to niby dlaczego nie? Każdy ma prawo do własnego zdania. A odpowiedzi za co kochamy ten serial, jest tyle ile fanów xD To tak jakbyśmy zapytali fanów Mody na sukces za co lubią ten serial, a oni zaczęliby wyliczać setki powodów ;)

pietrusia

pietrusia_ns
popieram :)

Nie wiem czemu każdy przyczepia się do fabuły, ale ludzie to jest telenowele :) Co mieliby innego pokazywać przez cały odcinek, może to jak aktorzy siedzą i gapią się w ścianę nic nie mówiąc ? ;/ I nie piszcie o tych bohaterach, którzy się co chwile schodzą i rozchodzą, bo tak naprawdę w serialu nie jest.

oOoOoOo_rbd

chceci wiedzieć po co załozyłam ten temat... tak? to wam powiem

chciałam ponabijac sie troszke z ludzi waszego pokroju ( chodszi o te co tak sie ze mna przekomarzały) bawiło mnie to przez dłuzszy czas ale troche mi sie znudziło bo nie macie właczonej funkcji twórczego myślenia i powtarzacie w kółko to samo... pozdrawiam ... mam nadzieje ze to kogos uraziło do głębi...

ocenił(a) serial na 8
Katerina43221

A kogo miało urazic?Śmieszna jesteś...<br/>

ocenił(a) serial na 10
Katerina43221

a wiesz czemu Ci odpisywałam??
bo chciałam sie ponabijać z ludi ''twojego pokroju''
taka jestes śmieszna ze tylko mozna płakać :P
strasznie mnie to bawiło jak w kółko pisałaś to samo
i sie broniłaś udając taką mądrą :P:P
hehe nie uraziłas mnie do głębi ale może ja uraziłam Ciebie :P:P
hmmm choć Ciebie chyb nie idzie urazic tylko mozna się z Ciebie śmiac :P
pzdr :P:P

sylusiaaa

"a aktorów reżyser wziął chyba wprost z ulicy"
Katerina ty widziałaś jakie tam są ładne dziewczyny?Mi najbardziej podoba sie Lupita.Śliczna czarnulka z dużymi,pięknymi oczami.To jeden z powodów dla których oglądam i lubie ten serial.Takich dziewczyn w dodatku śpiewających reżyser z ulicy na pewno nie wziął.
Poza tym serial jest zabawny.Nie jest taki jak niektóre telenowele gdzie połowa bohaterów umiera.Serial ma optymistyczny klimat i nie ma w nim jakichś wielkich tragedii,złych charakterów itp.
W serialu jest bardzo dużo muzyki którą kocham całym sercem.Może RBD to nie ten typ muzyki co ubustwiam ale i tak ich piosenki są melodyjne,łatwo wpadają w ucho.
Noi ostatnie:po obejrzeniu takich filmów jak "8mm","Amores Perros","Za wszelką cenę" czy też "Full Metal Jacket" gdzie pokazany jest niesprawiedliwy los i okrucieństwo tego świata ma sie ochote obejrzeć coś lekkiego,gdzie dobro wygrywa a jedynymi problemami bohaterów są miłostkowe sprawy.Dlatego lubie ten serial.Pzdr :).

ocenił(a) serial na 9
Katerina43221

Moim zdaniem dziwniejsze by było, jeśli za każdym razem mówiły co innego, ale może się mylę...

Katerina43221

Jak nie lubisz Rebelde to wejdź na stronę www.anty-rebelde.blog.onet.pl i poproś autorkę, żebyś mogła jej pomóc w prowadzeniu bloga i wtedy, będziesz wypisywać, że ,, nie ma tu żadnej gry aktorskiej, a aktorów reżyser wziął chyba wprost z ulcy" itp.

Katerina43221

MÓWIŁAM OCZYWIŚĆIE DO KATERINY
(żeby ktoś kochający Rebelde nie pomyślał, że to do niego, ale chyba cytując jeden z jej tekstów był wyjaśnieniem):D

ocenił(a) serial na 4
Mia520

Dante baranie ten tekst o aktorkach prosto z ulicy niedotyczył ich wyglądu,tylko tego w jaki sposób grają.

michela81

no nie. To już mnie rozjebało ;). Dziewczyno ja sobie żartowałem. Przecież wiadomo ze w telenowelach nie grają aktorki i aktorzy pokroju Jodie Foster, Winony Ryder czy Marlon Brando. I jeszcze mi tu z "baranem" wyjeżdża.