PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Zastanawiam sie co was takiego fascynuje w tym serialu... fabuła nudna i (jak to bywa w tego typu serialach) do przewidzenia oraz banalna... nie ma tu żadnej gry aktorskiej, a aktorów reżyser wziął chyba wprost z ulicy... Ogólnie to serial wypada blado nawet przy brazylijskich tasiemcach( które uważam za najgorsze w swoim rodzaju)...

suzi_5

owszem.. nie każdy!
Ja czepiać się nie będę, bo Katerina wypowiedziała się na temat Rebelde jakoś na poziomie..
jeśli chcecie już tępić jakiś anty fanów to polecam tępienie osób, które wypowiadają się na temat zbuntowanych w naprawdę prymitywny sposób.
czasem czytając ich wypowiedzi czuję się zażenowana.. teraz akurat nie jest najgorzej!
wiem jak bardzo wkurza was kiedy ktoś krytykuje ten serial, ale mimo wszystko trzeba pamiętać o tym, że każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, pod warunkiem, że robi to w odpowiedni sposób..

Katerina43221

Serial jest fajny, ale ostatnio faktycznie wieje nudą ;-) Może dlatego, że wszyscy zdają sobie sprawę z tego, że TV4 utnie go w połowie i nie ma już takiej motywacji i chęci, by śledzić losy do 215. odcinka. Tym bardziej, że jak to już napisałam w innym temacie - cała ta 1 temporada to jak dla mnie jeden wielki wstęp do rzeczy najciekawszych. No, ale tych zapewne zostaniemy pozbawieni. Dobranoc wszystkim (godz. 1:09) ;-)

ocenił(a) serial na 10
Marciuch

Katerina nas sie zapytala ile mamy lat>>> a ty Katerina ile masz lat...? 43221 ?

Lucrecia

dodaj wszystkie liczby i otrzymasz wynik 12

sylwia_093

jak nie patrzeć jak dodasz sobie swoje to wychodzi to samo... no chyba że masz 93.... albo to liczba twoich szarych komórek...:P (taki żart nie na poziomie...)

jak chcecie wiedzieć ile mam lat to popatrz sobie wyżej...

ocenił(a) serial na 10
Katerina43221

Napisałaś 19 lat,One chyba nie czytały wszystkich komentarzy,ale to sie zdarza:)

ocenił(a) serial na 10
Katerina43221

Szczerze? Też lubię ten serial. Ale, czy to powód by kłócić się o niego? Widzę, że Katrina sobie tu radzi dzielnie i gratuluję jej. Zauważcie, że wyrażając opinię nie użyła wulgarnego słowa, a wy naskoczyliście na nią. Po prostu dziecinada i tyle. Każdy ma prawo napisać co myśli. A my możemy się z tym zgadzać, a możemy nie, tak jest. Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. I uważam, że nie ma się co kłócić. Ewentualnie podawać argumenty "za" i "przeciw". A nie teksty typu: Jak ci się nie podoba to nie wchodź. Nauczcie się rozmawiać. Ja jestem wielkim fanem Zbuntowanych i RBD ale każdy ma inny gust. Pozdrowienia dla katriny :)

parmacki

Ten serial to jedno z najgorszych badziewi jakie kiedykolwiek widziałem! Masakra. Zero fabuły, zero gry aktorskiej, zero jakiegokolwiek sensu. Takie mam zdanie i tyle. Mam prawo sobie je mieć. A wchodzić sobie na forum można nawet jeśli się czegoś nie lubi, nieprawadaż?

hezron

Powiem więcej, Rebelde to papka dla średnio rozgarniętych 14 latek. Och jakie tam oni problemy mają w tym serialiku, oj matko kochana... "Ja go kocham a on mnie nie"... jejku jejku... straszne.

ocenił(a) serial na 10
hezron

A ja go lubię :P Jest świetnym serialem :P

parmacki

kolega powyżej jest właśnie przykładem osoby o których mówiłam w którymś z komentarzy!
powiedz mi kolego, ile odcinków obejrzałeś w całości?

ocenił(a) serial na 2
Pachne_Sloncem

Ja obejrzałam ostatnich 40 odcinków.I mam podobne zdanie jak hezron.Plastikowe problemy,plastikowych nastolatków.

ocenił(a) serial na 10
Katerina43221

wiecie co nie rozumiem jednego!
skoro sie nie podoba to po co obejrzalas 40 odcinków?
po to żeby poźniej pisać : ja obejrazałam 40odcinków i uwazam ze to syf??

jesli czegoś nie lubisz to tego nie oglądasz i tyle co więcej??
rozumiem wyrazanie swojego zdania ale wy zakładacie juz kolejny ten sam temat??
po co moze piszczie w jednym co?? bedzie wam wygodniej??!!

w kazdym razie tak jak juz napisałam
skoro tego nie lubie ( no ok kazdy ma inne upodobania ) to poprostu tego nie ogldaj i tyle...proste :D:D

ja np. nie lubie Klanu czy M jak Miłość ale nie wchodze na ich forum i nie pisze w kółko tego samego bo dla mnie to strata czasu i tyle

zajmuje sie tym co lubię
a to co mnie nudzi po prostu omijam !

pzdr.

ocenił(a) serial na 2
sylusiaaa

"Jak ci sie niepodoba,nieoglądaj".Kolejny denny argument w stylu fanki tego....czegoś.Zamiast pisać takie głupie komentarze udowodnij że się mylę.A w przypadku tego nazwijmy go serialu.Niemylę się.

ocenił(a) serial na 10
Katerina43221

ty chcesz sie kłócić a ja nie widze w tym sensu i tyle!
nie jestem tego zagorzałą fanką a jesli nawet bym była to co?? nie moge byc??
czy to az tak Cię boli ze ktos to lubi oglądać ??
ze ktoś ma inne zdanie od Ciebie??
a co Ci przeszkadza w tym ze ktoś to lubi??hmmm ??

kazdy ma inne zdanie i tyle!!
ty uwazasz ze są tam plastikowe lalki które w kółko powtarzają to samo!!
ja uwazam ze w fajny sposób jest tam pokazane życie nastolatków.
Ich problemy życiowe,problemy z narkotykami,gnębieniem słabszych i pomocy sobie w trudnych sytuacjach.

to jest moje zdanie i tyle.Ty mozesz miec inne ale skoro to Ci sie nie podoba to po co to oglądasz?? tego tez nie umiesz wyjaśnic??

no proszę Cię ?? podaj mi chociaż 2 argumenty ale takie sensowne dlaczego tak po ty jedziesz?? ja mam denne agrumenty a jakie ty masz ?? i czemu az tak Ci to przeszkadza ze ktoś to lubi??
Tylko mi nie pisze ze to kiepska produkcja,szajs czy cos w tym stylu bo takie cos to kazdy moze sobie napisać !! bo to nie jest argument tyko własana ocena!!

ocenił(a) serial na 2
sylusiaaa

"ale skoro Ci się niepodoba to po co oglądasz?".Wiesz co??Żalowa jesteś.Gadasz jak zdarta płyta.A Rebelde niepodoba mi się ponieważ:
-aktorzy są fatalni,grają sztucznie,niepotrafią się wczuć w role
-dialogi są przesłodzone i monotonne,napoczątku to jakoś niejest uciążliwe ale później już po 5 minutach słuchania chce się ziewać
-postacie są beznadziejne myślą że są wielkimi buntownikami bo mają mnustwo forsy ale jakoś się tym niechwalą aha i tworzą zespół muzyczny mimo że grozi czy też groziło im za to wylanie ze szkoły..też mi bunt
-atmosfera w szkole..szkoły nieprzypomina a lekcje są żałosne jak np.ta o Napoleonie
-makijaż jaki mają aktorzy w tym filmie-OCHYDA
-bohaterowie ciągle ze sobą zrywają Mia i Miguel,Roberta i Diego zupełnie jak w "Modzie na sukces" to się robi beznadziejne
-wzniosłe,patetyczne akcentowanie wszystkich słów jakie mówią...I ogólnie uwarzam że te ich problemy są bardzo naciągane.Serial o dzieciakach uczących się w ekskluzywnych szkołach pownien pokazywać jak wygląda nauka w takiej szkole.Jak radzą sobie z nauką w niej,z presją ze strony nauczycieli i rodziców.A tu tego niema,oni tylko łażą za sobą i wzdychają do siebie "Ohh Diego kocham cię ale będzie lepiej jeśli zostaniemy przyjaciółmi":P żenada na maksa.Mam nadzieje że moja argumentacja cię zadowoli:P:P:P.

ocenił(a) serial na 10
Katerina43221

tak argumenty masz ok :D
jeśli chciałas to usłyszeć ale ja uważam inaczej :D

-aktorzy grają bardzo dobrze,potrafią się wczuc w role, pokazać kiedy jest im smutno a kiedy są szczęsliwi
-dialogi są ciekawe,poniewaz dobrze dopasowane są do sytuacji w której się znajdują

jak byś oglądała dokładie to byś wiedziała ze nie kazdy tam ma duzo kasy i jest buntowanikiem
Lujan,Lipita,Nico,Miguel są biedni,nie mają pieniedzy i co są buntownikami
(twój argument nie jest wiarygodny)

-atmosfera w szkole jest fajna, lekcje tez były ciekawie prowadzone np. z Madariagą o ich emocjach itp. to tak jak u nas przystosowanie do życia w rodiznie

-makijaz mają bardzo ładny ale to rzecz gustu a o gustach sie podobno nie dyskutuje

-to co że ze sobą zrywają?? w prawdziwym życiu tez tak czasem jest!
moze jeszcze nie wiesz co to miłość i jak z nią jest ze o tym nie wiesz?

-problemy czasem może i czasem są naciągane ale bardzo cikawie zawsze wyjaśnione i pokazane np.problem z narkotykami

a i nie tyko wzdychają do siebie i łaza za sobę
o szkole i jej problemach jest tez dużo pokazne np.
problem Madagiagi z założeniem szkoły dla bidnych dzieci,
przywództwo Mendioli i pokazanie ze nauczycieli wybiera sie po znajomości a nie po wiedzy jaką posiadają, problem żony dyrektora która bardzo chciała uczyc ale mąż i córka się na to nie zgadzali i wiele wiele innych!

hehe mówiesz ze gadam jak zdarta płyta ale dziewczyno czy w końcu mi to wyjaśnisz po co to oglądasz skoro tego nie lubisz czy tylko w kółko potrafisz pisac to samo??

ocenił(a) serial na 2
sylusiaaa

"(..)ale dziewczyno czy w końcu mi to wyjaśnidz po co to oglądasz skoro tego nielubisz(...)".Gdybyś byłą osobą inteligentną to zrozumiałabyś z moich wcześniejszych wypowiedzi że nie oglądam tego,jasno napisałam że oglądałam WYŁĄCZNIE 40 odcinków,a nie że oglądam to "COŚ" nadal.Czyli że nieoglądam to chyba jasne jak słońce i oczywiste jak to że 2x2=4.Pytałaś też czemu ogladałam 40 odcinków,ponieważ liczyłam że natrafię na ciekawe odcinki,że może go polubię.I poto aby na takich forach po napisaniu że nielubię Rebelde,głupie 13-stki niegadały mi że stwierdziłam to oglądając tylko jeden odcinek.

sylusiaaa

znależli cię w kapuście czy cie bocian przyniusł... gdzie w TYM serialu jest gra aktorska...?

"tak argumenty masz ok :D
jeśli chciałas to usłyszeć ale ja uważam inaczej :D" - co to jest kółko wzajemnej adoracji, jak sie nie zgadzasz to po co piszesz, że jest ok... tylko mieszasz czytającym i roskoszującym sie zgromadzonymi tu tekstami....

"moze jeszcze nie wiesz co to miłość i jak z nią jest ze o tym nie wiesz" - twój tekst o miłości jest boski, to cytat czy ten tekst sam zrodził się w twojej głowie...

Katerina43221

Oglądam Rebelde mniej więcej od połowy pierwszej temporady, na początku uważałam, że to bzdurny serial, ale po obejrzeniu kilku odcinków przekonałam się do niego. Nie oglądam go jakoś fanatycznie, ale nie mogę też powiedzieć, że to sama nuda. Owszem, niektórzy aktorzy grają trochę sztucznie, szczególnie ci młodsi, ci starsi grają bardzo dobrze (Borghetti, Dalton, Valdez i reszta). Przeraża mnie tylko narastający kult wokół Zbuntowanych, dziewczynki w wieku 12, 13 lat zaczynają wariować. Nie można powiedzieć żadnego krytycznego słowa na ich temat, to zaczyna mnie trochę przerażać :P

ocenił(a) serial na 10
Katerina43221

no widzisz kamerun5 taka odpowiedz dużo Cię nie kosztowała:D
Mowiesz ze nie jestem inteigentna ale ty tez nie

Dziś napisałas ''Ja obejrzałam ostatnich 40 odcinków.''
no skoro obejrzałas OSTATNICH 40 odcinków tzn. ze obejrzałas je do wczoraj a wiec dziwnie napisałas ze nie oglądasz tego dalej! sama sie myslisz w swoich wypowiedziach i sobie zaprzeczasz no chyba ze dzisiejszego i jutrzejszego odcinka nie obejrzysz!
ale to powinnas napisac : ale juz wiecej odcinków nie obejrze a nie ze nie oglądam tego!!
hmmm i kto tu jest mało inteligentny??

napisałas też :

''I poto aby na takich forach po napisaniu że nielubię Rebelde,głupie 13-stki niegadały mi że stwierdziłam to oglądając tylko jeden odcinek.''

no to sie poświęciłaś dla tych 13-latek ze obejrzałas az tyle odcinków??!!

ankaa1991 napisałaś :
Przeraża mnie tylko narastający kult wokół Zbuntowanych, dziewczynki w wieku 12, 13 lat zaczynają wariować. Nie można powiedzieć żadnego krytycznego słowa na ich temat, to zaczyna mnie trochę przerażać :P

mnie to nie przeraza.Moim zdaniem kazdy ma prawo do wypowiedzi :)
ktoś cos lubi a ktoś nie.Niech ktoś pisze ze tego nie lubi ale niech to argumentuje a nie pisze po prostu ze to syf!

a i ja mam 18 lat jak byście chcieli wiedzieć :D

ocenił(a) serial na 2
sylusiaaa

małe sprostowanie 40 ostatnich to do zeszłej środy,jeśli ktoś uwarza to za syf to chyba nietrudno się domyślić że tego nieogląda,a mało inteligentna jest pewna 18-to letnia dziewczyna która się przedemną wypowiadała,to co napisałaś do ankaa1991 tylko tego dowodzi

ocenił(a) serial na 10
Katerina43221

''małe sprostowanie 40 ostatnich to do zeszłej środy,''

no i widzisz sama nie wiesz co piszesz!!

''jeśli ktoś uwarza to za syf to chyba nietrudno się domyślić że tego nieogląda''

no to ty jestes naprawde mało inteligentna ze obejrzałas 40 odcinków i uwazasz ze to syf:D

tak najezdzasz na 13-latki a ty ile masz 14 ??
bo na tyle piszesz!!

ocenił(a) serial na 2
sylusiaaa

A ty jesteś dziwna.Wkółko piszesz to samo,mówisz że jestem mało inteligentna bo obejżałam 40 odcinków i nielubie Rebelde,no naprawde gratuluje tej wspaniałej argumentacji.A ty jesteś mało inteligentna bo to oglądasz.

ocenił(a) serial na 10
Katerina43221

to ty w kółko piszesz to samo
i ciągle mi mówisz ze jestem mało inteligentna

więc ja Tobie pisze to samo-proste !

a i jeszcze jedno :
ty nie potrafisz normalnie pisać tyko obrazać:
np.
''zalowa jesteś.Gadasz jak zdarta płyta''
''Gdybyś byłą osobą inteligentną to zrozumiałabyś...''
''...a mało inteligentna jest pewna 18-to letnia dziewczyna.."
''A ty jesteś dziwna''

i kto tu sie powtarza i jest dziwny?? no chyba tylko TY!

Ale pomysl logicznie kto ogląda jakis serial skoro go nie lubi??
po co ?? odpowiedz nie obrazająć!?

sylusiaaa

ja ci odpowiem na to pytanie bo serce mi sie kraje jak to czytam...kobieto twoja kolezanka próbowała sie przekonac do TEGO serialu, ale jej to nie wyszło więc.... teraz weś zapisz sobie to gdzieś żebyś nie zapomniała i nie pisała tego pytania jeszcze raz...

jak już chcecie sie obrażać, wyzywać itp. to weście skorzystajcie ze słownika przynajmniej będzie ciekawiej... mozecie zawsze użyć sformułowań: bezmuzgie yeti, głupia krowa, twoje teksty wzbudzają we mnie litość...,i takie tam podobne...

ocenił(a) serial na 10
sylusiaaa

fajnie by było gdybyscie zakończyli tą kłótnie albo porozmawiali w bardziej kulturalny sposób, a skoro REbelde to wrażliwy temat to może o pogodzie albo wakacjach atmosfera na forum stała by się o wiele bardziej milsza bo teraz w każdym temacie znajduje kłótnie to o jakies nagrody, to o tym czy aktorzy są fajni itp nie szkoda wam życia na takie bezsensowne wymiany zdań. Życie jest krótkie trzeba się nim cieszyć a nie nawzajem ubliżać nawet przez internet !!

ocenił(a) serial na 10
Katerina43221

';teraz weś zapisz sobie to gdzieś żebyś nie zapomniała i nie pisała tego pytania jeszcze raz... ''

jeśli chciałes bys śmieszna przez to no to niestety Ci nie wyszło :D

ja sie nie chce kłócić napisłam to juz na samym początku jak nie umiecie czytać :)
nie chce nikogo obrazać bo nie wiedze w tym sensu ale skoro jestescie takie mądre to dlaczego obrazacie mnie??

kłótnia nie prowadzi do niczego naprawde ale ( pisze to kolejny raz i wiem)
po co zakładać taki temta?? tylko po to żeby sie kłócić??

wy nie odrózniacie wyrazenia własnego zdania od zwykłego pojazdu!

podałam argumenty dlaczego to lubie i tyle
mam własne zdanie i go nie zmienie

Katerina43221 wyrazasz sie ładnie i piszesz tez ładnie no i oczywiście sie bronisz ale chyba liczyłas sie z tym ze zakładajac taki temat dojdzie do kłótni! czy nie??

Dobra ja juz sie kłócić tu nie bede ani nikogo obrazać
jesli obraziłam to sory ale wy tez nie obrazajcie mnie
pogódźmy się i tak będzie najlepije
Jesli tego nie lubicie to dobrze
miejcie takie zdanie
fani RBD i tak ich bedą kochać
tak juz pozostanie

pozdrawiam wszystkich

sylusiaaa

założyłam ten temat po to, aby każdy mógł sie na nim wypowiedzić zarówno fani jak i ci któży nie przepadają za serialem...

jedno mnie nurtuje dlaczego nie używasz słowa 'serial' tylko zastepujesz je wyrazami TO, TEGO , TO COŚ, TEGO CZEGOŚ... troche dziwne i absorbujące...

Wiedziałam, że dojdzie do kłótni, ale też liczyłam na inteligentne odpowiedzi z waszej strony...

od samego poczatku kłócicie sie, zmiast rozwiazać to jakoś dyplomatycznie...

ocenił(a) serial na 8
Katerina43221

Mi się podoba ten serial,owszem wysokich lotów to on nie jest,ale przynajmniej często mnie rozśmiesza.Uważam jednak że fabuła jest nie dopracowana,czasem sa takie dziwaczne wątki...ale ogólnie to jest ok.:)

Katerina43221

Katerina nie sądzę żeby doszło do jakiegokolwiek porozumienia pomiędzy fanami a anty fanami, przykładem są komentarze powyżej. Tobie i kamerun5 się to nie podoba a nam bardzo i nic tego nie zmieni. Jeżeli chcecie sobie pogadać o beznadziei tego serialu załóżcie jakiś nowy temat TYLKO DLA ANTY FANóW i będzie po problemie, bo to wszystko tylko zaśmieca całe forum.

ocenił(a) serial na 10
oOoOoOo_rbd

Szczerze? Też lubię ten serial. Ale, czy to powód by kłócić się o niego? Widzę, że Katrina sobie tu radzi dzielnie i gratuluję jej. Zauważcie, że wyrażając opinię nie użyła wulgarnego słowa, a wy naskoczyliście na nią. Po prostu dziecinada i tyle. Każdy ma prawo napisać co myśli. A my możemy się z tym zgadzać, a możemy nie, tak jest. Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. I uważam, że nie ma się co kłócić. Ewentualnie podawać argumenty "za" i "przeciw". A nie teksty typu: Jak ci się nie podoba to nie wchodź. Nauczcie się rozmawiać. Ja jestem wielkim fanem Zbuntowanych i RBD ale każdy ma inny gust. Pozdrowienia dla katriny :)

parmacki

nie mam zamiaru uczestniczyć w tej idiotycznej 'debacie', bo to dla mnie strata czasu.
chciałam jedynie napisać coś do koleżanki kamerun5..
zaintrygowało mnie następujące zdanie w Twojej wypowiedzi: 'A ty jesteś mało inteligentna bo to oglądasz'.. Naprawdę uważasz, ze można ocenić czyjąś inteligencję biorąc pod uwagę to co ogląda? nie pomyślałaś o tym, że są osoby, które oglądają to wyłącznie dla zabicia nudy lub tylko dlatego, że są fanami zespołu?

Pachne_Sloncem

tak, można. jeśli ktoś uwielbia taki platikowy serial jak te "Zbutowani" to znaczy co nieco o jego inteligencji... Widzę że są tu tylko fanatycy jeśli nie wyznawcy (a właściwie wyznawczynie) serialu i żadne słowa krytyki nie docierają. Strasznie śmieszą mnie teksty w stylu "Dlaczego krytykujesz, ile odcinków oglądałaś?" Jak ktoś powie ze 40 to "Skoro Ci sie nie podoba to po co to ogladasz?" A jakby powiedziała ze widziała dwa odcinki to by było "Skoro widzałaś dwa odcinki to g** wiesz o serialu" I tak w kółko... Dziewczynki opanujcie się! domyslam się, że macie średnio po 14, 15 lat i takie sztuczne problemy jak te z serialu sa jeszcze dla was wazne, ciekawe, poruszające, ale podrosniecie jeszcze i zobaczycie, że same bedziecie się śmiać z tego meksykańskiego chłamu:) A co do gry aktorskiej.... To nie ma tu jej wogóle!

hezron

nie zgadzam się z Tobą.
Mam 18 lat i oglądam Zbuntowanych. Nie dlatego, że jestem zafascynowana tym serialem tylko jakoś tak z przyzwyczajenia i nie czuję się przez to mniej inteligentna!

Pachne_Sloncem

18... poczekaj aż będziesz miała 25, 27 i zobaczysz wtedy, dziecinko jakie jest życie. Na pewno nie ma nic wspólnego z tym serialikiem.

ocenił(a) serial na 2
hezron

Jedna z dziewczyn napisała mi przez gg że cytuje "Jeśli tego filmu niebędzie,to w telewizji już niebędzie nic do oglądania dla młodzierzy" co ty na to???

kamerun5

kamerun5 może spuśćmy na to litościwie kurtynę milczenia?;)

oOoOoOo_rbd

oOoOoOo_rbd witam ponownie... jaka ty błyskotliwa jesteś...jaka twoja pamięć jest krótka...ale cóż zawsze moge napisać to jeszcze raz...

JA ZAŁOZYŁAM TO FORUM..... rozumiesz czy ci to przeliterować ... to właśnie przez takie komentarze serce mi sie ściska z rozpaczy... zamiast pisać o serialu to ty w kółko zajmujesz się forum: jakie to ono jest, a jaki być powinno... nie ma rzeczy idealnych...musisz sie z tym pogodzić...

ocenił(a) serial na 10
Katerina43221

herzon a ty myslisz ze jesli masz 20 pare lat to mozesz ludzi obrazac??
i dziwi mnie ze osoba w takim wieku pisze takie bzdury na forum zamiast zajmowac sie czym wazniejszym!

wiecej juz tu nie napisze bo widzę ze sensu to nie ma
ale powiem wam jedno
zgadzam sie z oOoOoOo_rbd i z Pachnę Słońcem :)

tak jedziecie po fankach RBD i Rebelde ale ja widze ze wy chyba nie macie co oglądac skoro ciągle siedzicie na tym forum i wymyślacie kolejne argumenty jak tan film jest plastikowy !!

opanujcie sie
a i jeszcze jedno!
wiek nie świadczy o inteligencji
mozesz mieć 25 lat i być strasznie głupia a mozesz mieć zaledwie 16 i posiadac naprawdę dużo wiedzy wiec nie oceniajcie ludzi!!

katerina napisałaś:
założyłam ten temat po to, aby każdy mógł sie na nim wypowiedzić zarówno fani jak i ci któży nie przepadają za serialem...

no chyba jednak nie ??
skoro piszesz tylko negatywne chcechy serialu to jak chcesz wymieniać zdanie z tymi którzy go lubią??
Jak juz to powinnas napiasać: ja tego tego serialu nie lubię ale kazdy ma przeciez inne zdanie o nim.Ciekawi mnie bardzo co wam sie w nim podoba.Popiszmy za i przeciw!

sylusiaaa

Kochana sylusiaaaaaaa (chyba nic nie pomyliłam),
czasami mam ochotę zadać ci jedno pytanie „co ty ....”

Czy ty naprawdę oczekujesz ode mnie komentarza w stylu „ jaki ten serial jest fajny po prostu nie mogę oderwać wzroku od telewizora kiedy on leci...” wiesz ja zacznę wychwalać ten serial jeśli ty będziesz pisać posty przeciwko... umowa stoi...? tak myślałam....! więc może zostańmy przy swoich rolach....:)

Katerina43221

„co ty pieprzysz” - to tak miało brzmieć pytanie, zapomniałam dopisać ostatnigo słowa... teraz jest bardziej przejrzyste i zrozumiałe...

ocenił(a) serial na 10
Katerina43221

nie umiesz sie wyrazać w normalny sposób ??
tak dużo Cię to kosztuje??

Nie kłóćmy sie ok bo to sensu nie ma no chyba ze ty dalej chcesz??

nie masz tego kochac,uwielbiać a nawet lubic
ale zakładasz temat który i tak nie ma sensu
a oczekujesz ładnych odpowiedzi!!
wez pomysl troche ??
a jesli nie rozumiesz tego co napisałam wyzej to juz nie moja wina :D

ty go nie lubisz a ja tak i tak juz pozostanie!

sylusiaaa

Katerina
Szkoda że ty taka nie jesteś.

"JA ZAŁOZYŁAM TO FORUM" chyba chodziło ci o założenie tematu a nie forum. Na temat serialu się już wiele razy wypowiadałam więc zawsze można przyczepić się do forum.

"nie ma rzeczy idealnych...musisz sie z tym pogodzić..." Co za bystre odkrycie... brawa dla ciebie

Szkoda czasu na takie głupoty zamknijmy ten temat i najlepiej już nie piszmy na nim.

ocenił(a) serial na 10
oOoOoOo_rbd

No właśnie zamknąć raz na zawsze koniec.

Zbuntowany_RBD

hezron nie wiesz nawet w jakim jesteś błędzie (i nie chodzi mi tu już o serial).
a tak poza tym to rzeczywiście.. wytłumacz mi co 20-27 latek robi na takim forum? Chcesz wcielić się w rolę ojca?

Katerina43221

Przeczytałam cały temat i wiecie co.? Żal mi co poniektórych. Najpierw piszecie "jak nie podoba się to wypad", "po co wchodzisz jak Ci się nie podoba?" itd. itp. a później, kiedy nie wiecie już co jej odpisać "masz rację. Jestem fanem, ale bez przesady". Rozumiem, że można lubić jakiś serial, ale NIE WSZYSCY go lubią i pogódźcie się z tym. Wyraziła konstruktywną krytykę, a Wy od razu ją wyzywacie. Wiem, że anty fani owego serialu są "be" i "fe" według Was, ale kurczę, co Wam to da jeśli napiszecie że jest głupia bo tak uważa.? Tak samo jest z niewyemitowaniem kolejnej serii tego serialu - "załamię się", "co teraz będzie". Nie macie nic innego do roboty, tylko siedzicie przed telewizorami.? Lepiej poczytajcie jakąś dobrą książkę. Później będziecie się wstydzić, że oglądacie takie "coś". Bo kto normalny wraca do siebie po 150 razy.? Raz nie wyszło, drugi. Okey, trzeba się z tym pogodzić. A oni natomiast ryczą przez następne 20 odcinków, że się rozstali i że to już koniec, a po kolejnych 5 do siebie wracają. Normalne.? Nie wydaje mi się. Życzę Wam patrzenia na wszystko z dystansem, oduzależnienia od tego serialu i byście w końcu zajęli się czymś pożytecznym. Pozdrowienia dla fanów ;))

P.S.: I obrażanie TV4 na pewno nie wpłynie na decyzję owej stacji.

ocenił(a) serial na 8
owncorner

Katerina wyraziła swoje zdanie i chwała jej za to,zastanawiem się tylko po co zakładała ten temat.Żeby dowiedzież się za co lubimy Zbuntowanych?Wystarczy sobie przeczytać inne tematy.Co mnie to obchodzi że są osoby które tego serialu nie lubią,ważne że ja lubię.
A takie teksty typu"załamie się bo zbuntowani sie kończą,czy że jestem w żałobie"trzeba traktować z przymróżeniem oka.A i jeszcze jedno,uwierz mi przeczytałam na prawde wiele,wybitnych książek,po za tym jestem wielbicielką kina surrealistycznego,a jakoś nie czuję wstydu że oglądam jak ty to napisałeś?-takie"coś".

ocenił(a) serial na 2
martynika1126

A tak właściwie to za co lubiecie Zbuntowanych.Bo z tego co przeczytałam to powody są wprostproporcjonalnie żałosne do tego serialu.
"Ohh jaki ten Miguel jest sexy","Roberta ma super fryzy,chciałabym mieć takie" i inne tego typu beznadziejne teksty.

ocenił(a) serial na 10
Katerina43221

ja Ci napisałam za co go lubię przeczyta parę stron w tył.