Mam pytanie. Gdzie w tej chwili mogę dostać plakaty RBD. Przeglądam gazety i nikt już ich nie daje. Wie ktoś. Plis!
Ale te ze ŚS to masz pewnie stare, bo ostatnio, jak dobrze pamiętam, nie było w ŚS plakatów Rebelde. W teraźniejszym numerze ŚS jest plakat Angelique Boyer, ale nie jako Vico tylko Teresa z nowego serialu, w którym gra;(ma ciemny kolor włosów na tym plakacie).;pp
W bravo nic nie dają, tak jak Maite i Wiliama, bądź Eugenia.
A ciekawy jest ten Świat seriali? Drogi jest? I co ile wychodzi?
Właśnie, zapomniała. Chyba w 2 ostatnich wydaniach ŚS były plakaty Maite z kimś tam z tej nowej telenoweli.;pp
Ja lubię ŚS, bo lubię wcześniej wiedzieć, co będzie. Sa tam streszczenia większości seriali, takie krótsze i dłuższe razem ze zdjęciem. Dodatkowo pojawia się wywiad na całą stronę z aktorem bądź aktorką, często są też informacje o jakimś serialu na kilka stron itd. Ogólnie polecam, nie jest drogi, więc jak Ci się nie spodoba, to nie będziesz kupowała, a "braku w portfelu" nie odczujesz;pp
Kosztuje 2,30zł. Wychodzi co 2 tygodnie. Nowy ŚS ukazał się wczoraj, więc następny będzie 27 września.;DD
teraz Ss kosztuje 1.50 ;] a mowiac nawiasem ladny ten plakatz Vico znaczy Teresa;D
Faktycznie, nie zwróciłam nawet uwagi na nową cenę;p pewnie dlatego, że rzadko sama kupuję;p
Ach tam, kupiłam i jestem naprawdę zadowolona. Tym bardziej, że w kolejnym numerze będzie plakat Maite i Eugenia :D Już myślałam, że to przegapiłam, bo wiele czasu minęło od premiery, a jednak...
I jeszcze przeczytałam "Nasze seriale". Piszą tam sporo o El Triunfo del Amor. Chyba zacznę kupować te 2.
I dzięki za poradzenie mi kupna :D
Nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego jak Nasze Seriale.;p To teraz ja proszę o informację, o czyym to jest, no i oczywiście czy warto kupować? A plakaty też są jakieś?
Nasze seriale to tygodnik. Kosztuje coś koło 1zł. W ostatnim numerze pisali na 2 strony o tej najnowszej telce z May i Williamem. Ogólnie nawet fajna gazetka, ale plakatów nie posiada. Jak dla mnie warto kupić i jedną i druga :D